Dan Danilo Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Witam Zdjęcie śliczne ... Czy Anata długo musiała tak wisieć w powietrzu zanim zrobiłaś jej to zdjęcie ???? Krzysiek
Asiaczek Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Agappe napisał(a):a oto mój latający niedźwiedź :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: jak Wam sie to zdjecie podoba?? :) Baaaardzo nam się podoba!!!:loveu: Pzdr.
Izis Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Swietne zdjęcie :-) Sztuka latania czesc druga. Kolejne zdjecie latajacej akity. Ostatnio wpadło mi w oko takie świetne zdjecie latajacej Shojo - prawie nie z tej ziemi :-)
Dan Danilo Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Witam Przewertowałem całe archiwum i znalazłem ... Gothi też potrafi latać , a oto dowód ... Krzysiek
Agappe Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Jussi napisał(a):Witam Zdjęcie śliczne ... Czy Anata długo musiała tak wisieć w powietrzu zanim zrobiłaś jej to zdjęcie ???? Krzysiek haha taa najpierw wydałam Rudej komende LATAJ, a potem ZOSTAŃ :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Jussi, Asia, Izis ciesze się , ze Wam sie podoba :))
Agappe Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Jussi napisał(a):Witam Przewertowałem całe archiwum i znalazłem ... Gothi też potrafi latać , a oto dowód ... http://img530.imageshack.us/img530/6013/img0057wv9.jpg http://img297.imageshack.us/img297/1093/img0058tg7.jpg http://img413.imageshack.us/img413/4210/img0059wt4.jpg Krzysiek Gothi oszukuje!!!:diabloti: na pierwszym zdjeciu lewą przednią łapką dotytka ziemi, na drugim dwiema przednimi, a na trzecim lewą tylną :evil_lol: :evil_lol:
cavallo Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Super fotki!!! Agappe, piękna ta Twoja latająca sunia!!! Gothhi też niczego sobie!!!! :loveu: Pozdrawiam, Agata&Alpa
Dan Danilo Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Agappe napisał(a):Gothi oszukuje!!!:diabloti: na pierwszym zdjeciu lewą przednią łapką dotytka ziemi, na drugim dwiema przednimi, a na trzecim lewą tylną :evil_lol: :evil_lol: Witam Czy teraz dotyka jakąś nogą ziemi :cool3: :cool3: :cool3: ???? Nie ... Wiec potrafi łatać :lol: :lol: :lol: ...prawda. Krzysiek
Tomonari Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Agappe napisał(a):a oto mój latający niedźwiedź :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: jak Wam sie to zdjecie podoba?? :) Daria zazdrościmy Ci pięknych ujęć. Ty to masz szczęście....:lol::lol:
buckshot Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Mam dowód na to że Amerykańce też potrafią latać:p Pozdrawiam;)
sylwekw Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 [quote name='Agappe']a oto mój latający niedźwiedź :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: jak Wam sie to zdjecie podoba?? :) To zdjęcie jest super !!!!!:klacz:
Agappe Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Aville baaaaardzo sie ciesze,ze jest dobrze!!!!!!!!!!!! SUPER!!!!!!!!!:multi: :multi: trzymanie kciuków pomogło :)) a może jakies zdjęcia "dorosłego" niedźwiadka?? :)
Iwona&Wiki Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Fajnie, że znowu jesteście!:multi: A Misiek, to moze rzeczywiście niech na razie nie lata.:cool3: Ja też poprosze o zdjęcia dorosłego Chłopaka!:)
Asiaczek Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Aville napisał(a): Witamy po przerwie! Niestety nie miałam dostępu do internetu przez jakiś czas :shake: W międzyczasie Mandor zdążył zmienić futro na "dorosłe", przekopać ogród wzdłuż i wszerz, no i oczywiście zrobiliśmy rtg - i muszę się pochwalić, że wszystko jest ok! Prawa łapa jest w bardzo dobrym stanie - i to widać nawet po tym, jak pies się rusza - z lewą jest trochę gorzej, przeszczepione kości wolniej się nadbudowują, ale teraz mamy tylko cierpliwie czekać, bo teraz będzie już tylko lepiej; a w końcu właśnie lewa łapa była w gorszym stanie, bo dysplazja E i całkowite wywichnięcie ze stawu. Także jesteśmy dobrej myśli :loveu: Uh, jaka dobra wiadomość!!! Cieszymy się bardzo i przyłączam się do prośby o nowe fotki Misia...:lol: pzdr.
Dan Danilo Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Witam Przeglądałem stronki i znalazłem filmik z Akita ,obejrzałem i jeszcze jestem pod wrażeniem...:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ( polecam film o Akumie ) oto link http://www.akita.it/Video%20clipEng.htm Pozdrawiam Krzysiek
lady_m Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Filmik jest N I E S A M O W I T Y !!! Szczegolnie podobal mi sie fragment z prowadzeniem drugiego psa :lol:
Dan Danilo Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Witam Dziś na spacerze z psami spotkałem Ineczke ... ...i z tego miejsca chciałem wam życzyć wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia ... ...niech wam gwiazdka pomyślności itd... ...i czekam na foto relacje panny młodej z akitami ... Pozdrawiam Krzysiek
Agappe Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Jussi napisał(a):Witam Dziś na spacerze z psami spotkałem Ineczke ... ...i z tego miejsca chciałem wam życzyć wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia ... ...niech wam gwiazdka pomyślności itd... ...i czekam na foto relacje panny młodej z akitami ... Pozdrawiam Krzysiek fotorelacje panny młodej czy akit??? ;) a panna młoda wyglądała ślicznie :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
Agappe Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 [quote name='Jussi']Witam Przeglądałem stronki i znalazłem filmik z Akita ,obejrzałem i jeszcze jestem pod wrażeniem...:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ( polecam film o Akumie ) oto link http://www.akita.it/Video%20clipEng.htm Pozdrawiam Krzysiek wowwww szok!!!!! :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: to na pewno była akita a nie border???może ją ktoś przezmalował??????:roll: :evil_lol: :evil_lol:
Asiunia02 Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 Na początek prezent dla Halniaczków :) Takara Halne Wzgórze w odwiedzinach u hodowli Pa - Lis. Niestety na zdjęciach jest kompletnie wyliniała, ale obiecuje że bedą zdjęcia w pełnej kondycji :)
Asiunia02 Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 Oczywiście padło na mnie, że mam ją ustawić i bardzo jej się to nie podobało, że obca baba ją dotyka.
Asiunia02 Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 Moje dwa małe dupuchy :) I jeszcze raz jeden dupuch :) Dajcie mi ciacho :) A zaraz będzie sposób na ciepłe dni w wykonaniu Szavira Pa - Lis
Asiunia02 Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 No i teraz fenomen Szavira :) Mam nadzieje, ze tata - Czanaj nie wstydzi się za swojego synka :) FOTOREPORTAŻ ZATYTUOWANY JAK PRZEŻYĆ CIEPŁE DNI :) Na początek przednie łapki Póżniej wszystkie łapeczki Teraz razem z dupką A jak nie wygodnie to można i tak :lol: :lol: :lol: :lol: Może i przyjemnie jest ale strasznie nudno :eviltong: :eviltong: :eviltong:
Recommended Posts