Matagi Posted April 9, 2005 Posted April 9, 2005 Super fotki,dzięki ! :P A najbardziej podoba mi się "powrót z wystawy" :D :D :D
christoph Posted April 9, 2005 Posted April 9, 2005 Serial z cyklu "Powrót na miejsce" Na razie tyle akit. Niestety nie wszystkie zdjęcia wyszły. Pozostałe z innymi sytuacjami z wystawy może uda mi sie wrzucić rano, zapraszam na temat Wystawy - Berlin.
donya Posted April 9, 2005 Posted April 9, 2005 [quote name='christoph'] A mnie to. Czego ta pani tam szukała :roll:
christoph Posted April 9, 2005 Posted April 9, 2005 Ta pani po prostu bardzo dokładnie obmacała każdego psa, łącznie z policzeniem ilości żeber;-) Na deser dla nocnych marków zaraz wrzucę coś ekstra tam, gdzie wcześniej obiecałem.
Matagi Posted April 9, 2005 Posted April 9, 2005 [quote name='donya'][quote name='christoph'] A mnie to. Czego ta pani tam szukała :roll: Też się zastanawiałam,czego sędzina poszukuje :wink: Podążam teraz do wystaw /topiku/ z ciekawością :wink:
Agappe Posted April 12, 2005 Posted April 12, 2005 ile tam tych pręgusów... ma ktoś jakieś bliższe zdjecie Kony?? tzn BU Yamamoto???
christoph Posted April 12, 2005 Posted April 12, 2005 Agappe napisał(a):ile tam tych pręgusów... ma ktoś jakieś bliższe zdjecie Kony?? tzn BU Yamamoto??? Stawka w Berlinie to 5 czerwonych i 5 pręgowanych. Innego zdjęcia niestety nie mam. Mogę ew. powiększyć to w Galerii, bo jest z czego, robiłem w najlepszej możliwej jakości. Całe nie zmieściłoby się na tym forum;-)
Ziemniak Posted April 13, 2005 Posted April 13, 2005 A to moja cala wesola rodzinka: od lewej dumny Tata :lol: , Weronika, Mama Monika i wariatuncio Sebastian A to Weronika w malym przyblizeniu A na koniec dwa wariaty: I tak wyglada moja cala rodzinka... :D
Matagi Posted April 13, 2005 Posted April 13, 2005 Super rodzinka!!! :P :P :P Śpiąca Weroniczka ma na środkowym zdjęciu bardzo tajemniczy uśmieszek......ciekawe co jej się marzy? :wink: :wink: :wink:
christoph Posted April 13, 2005 Posted April 13, 2005 Ziemniak gratulacje z okazji powiększenia rodzinki. A Weronice śni się podróż po śniegach Kotliny Kłodzkiej w saniach ciągniętych przez akitowy zaprzęg, na czele zaprzęgu biegnie oczywiście Shogun.
donya Posted April 13, 2005 Posted April 13, 2005 christoph napisał(a):Ziemniak gratulacje z okazji powiększenia rodzinki. A Weronice śni się podróż po śniegach Kotliny Kłodzkiej w saniach ciągniętych przez akitowy zaprzęg, na czele zaprzęgu biegnie oczywiście Shogun. :BIG: Napewno Weronika o tym marzy :BIG:
Matagi Posted April 16, 2005 Posted April 16, 2005 Może ktoś wklei fotki z dzisiejszej wystawy w Grudziądzu... :roll: :roll: :roll:
Basenji Posted April 16, 2005 Posted April 16, 2005 Niby galeria, a na tej stronie brak fotek! :cry: Zdrówko
Matagi Posted April 16, 2005 Posted April 16, 2005 Basenji napisał(a):Niby galeria, a na tej stronie brak fotek! :cry: Zdrówko Noooo trochę się tu rozmownie zrobiło,trzeba to naprawić :wink: Fotki,fotki wklejać /pożyczyłam swój aparat,ale jak sie nawróci ,to porobie piesom nowe i wetknę :D / :P
Basenji Posted April 16, 2005 Posted April 16, 2005 Mataqi, to u was w Białymstoku jeszcze zima? Bo u nas w Elblągu juz wiosna! Zdrówko :lol:
Weron_ciau Posted April 16, 2005 Posted April 16, 2005 Ale śliczne akitki. tAKie misiaczki :] A ta Weronika to ma imie po mnie :] ;)
Matagi Posted April 16, 2005 Posted April 16, 2005 Basenji napisał(a):Mataqi, to u was w Białymstoku jeszcze zima? Bo u nas w Elblągu juz wiosna! Zdrówko :lol: Ojjjj :wink: dzisiaj lato nawet było :D Wróci fotoaparatczyk i będą fotki wiosenno-letnie :D I avatarek zrobimy stosowny do pory roku tyż! :wink: :wink: :wink:
donya Posted April 16, 2005 Posted April 16, 2005 Kiedy będą zdjęcia z wystawy w Grudziądzu i wyniki tyż :P
donya Posted April 16, 2005 Posted April 16, 2005 :P :P :P Przycisnąć ale jak??? :wink: :wink: :wink:
donya Posted April 19, 2005 Posted April 19, 2005 Matagi napisał(a):Molestować ! :wink: :wink: :wink: :wink: Lila!!! Nasze molestowanie nic nie dało :cry: W niedziele wstawię zdjęcia dwóch ładnych piesków (mam nadzieję, że pojedziemy w odwiedziny)
Recommended Posts