Jump to content
Dogomania

Galeria Akit (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Iwona&Wiki']Bety, zdjęcia z Twoim opisem
nie tylko piękne, ale i niebywale urokliwe:loveu:.

No i cóż Zewa - wróciła????!!!!;) :cool3:

A jeszcze ten ogon!:loveu:

Zewa jest niesamowita:loveu:
i jak ona w ogóle zrobiła ten wykop?????!!!!:crazyeye:
Cześć,
Dzięki, cieszę się, że podobają Wam się zdjęcia, a Tobie Kasiu dziękuję za komentarze bo są świetne, uśmiałam się co nie miara:loveu: :loveu: :loveu:
Muszę Wam powiedzieć, że amerykańce zrobiły furorę nad Bałtykiem, z mojej stony wystarczyło by tylko wystawić czapkę z napisem " zbieram na karmę" i pewnie wyjazd by sie zwrócił. Zewka jest niesamowita. Dla niej cel to cel nie ma to tamto. Można w tym miejscu zacytować słowa piosenki " pokonamy falę " byle dopaść patyk. Nurkowała jak delfin nie ważne było,że fala ją pochłania bez reszty.A jeśli chodzi o wykop to ta linka nieszczęsna jej się wpiła w paznokieć i stąd ta figura. Linki musiały być ze względu bezpieczeństwa innych plażowiczów z pieskami, więc Zewka jest bardzo wytrenowana akrobatycznie może kiedyś wybierzemy się na zawody tańca :evil_lol: Jeśli chodzi o Antka to udzielny ksiażę więc, czekał aż Zewka zrobi brudną robotę, więc jak Zewa wyłowiła patyk z morza, to on się zajmował zabieraniem go z jej pyszczka.:evil_lol:
PZDR. Marzena

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='cropka']a oto moja akita :multi: wielka miość i spełnienie marzeń :p 5-cio miesięczny pies miyamoto

Witam serdecznie właścicielke mojego wnusia :)
Akuma Akairo po domowemu Tiger lub Rychu (również tak jest znany na galerii) to mój psiak. Jedna z kilku akit ktróre mam, ale jedyna która śpi ze mna w łożku :) Rysiu to moje najwieksze kochanie !!!
Nie wiem czy Ania właścicielka mamusi pokazywała Ci jego zdjęcia ale jeśli chcesz zobaczyć to zapraszam na naszą stronę www.akita-palis.com

mam nadzieje ze bedziemy w kontakcie :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Parę dni temu miałam kontakt z rodzeństwem (bratem i siostrą) miyamoto, które wraz z naszą jedną sunią mieszka u naszych znajmomych w Mołdawni i jestem bardzo ciekawa jak teraz wyglądają, bo miyamoto super !!!

Jesli możesz to poprosze wiecej zdjęc Miyamoto to pokaze je tatusiowi !!!

Posted

Witam,
Akume oczywiście widziałam :p i mamę Miyamoto też, zdjęcia mam tylko małego Miyamoto, ale jak tylko będą jakieś nowe to wrzucę na forum. Na razie nie mam aparatu :roll: , ale postaram się coś wykombinować. W każdym razie pręgus rośnie zdrowy i szczęśliwy :multi: a do łóżka też chętnie się ładuje :razz:

Posted

cropka napisał(a):
a do łóżka też chętnie się ładuje :razz:

to moja akita jakas wybrakowana jest :roll: bez opcji łóżkowej :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

czekam na zdjęcia :)

Posted

[quote name='ineczka']http://img404.imageshack.us/img404/8/dsc03301wi1.jpg
http://img67.imageshack.us/img67/4493/dsc03332pn9.jpg

Jejku.... Jakie czułości. :loveu:
[quote name='Asiunia02']Pręguski są po Czenaju :) Do tajfunka musiał byc wybrany doświadczony pies bo Hachiko to diabeł wcielony i jedno Czenaj dał rade :) :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:

A więc małe pręgusiątka to rodzinka mojej Ambry, ona też córka Czenajowa... :cool3:

[quote name='Agappe']wieszanie małego Aniołka :lol:

http://img398.imageshack.us/img398/424/dsc03580cq4.jpg

A cóż to za śliczny :loveu: Aniołek? :cool3:

Posted

hej Paulina!!!!!!
ja to jednak mam polot! wiesz, dopiero teraz zobaczylam,ze pisalas cos do mnie.... :/:/
jakos mi sie ominela sama ta stronka z odpisem. wiec tak: moj Kiro poszedl spac ,ale niestety tylko do momentu az spotkal sie w domku z Tajgulenka! potem wszystko od nowa!! :):):) psiaki maja zdrowie! pozdrawiam serdecznie i czekam na kolejny spacer.. ;)

ineczka napisał(a):
Donya,
Twoje kociambry bombowe, ale Bimbuś swoją pozą bije wszystko na głowę :loveu::loveu::loveu:

cropka,
o i nowy pregusek w galeri witamy Ciebie i akitkę :multi:

Agappe,

Ewcik ma racje Ty masz zdrowie kobieto z tymi fotkami, he,he spacer jakieś miesiąc temu a Ty jeszcze nas nim maltretujesz he,he :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

teraz czekamy na nowe fotki z zabaw dwóch akitowych dzieciaków

Ewcik,
mam nadzieje ,że Kirofune żyje po takiej dawce tłamtoszenia
bo Fumi poszła w kimono już w samochodzie, he,he

Posted

[quote name='Agappe']widze, że biedna mała Spryte już jest męczona pozą wystawową :lol: :lol: , ale na tym zdjęciu wyszła CUDOWNIE !!!!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Witam
Spryte stanęła sobie tak od niechcenia...na wystawę ćwiczymy stanie na głowie ... ;)
Tak samo jak na tym zdjęciu poniżej...:)
Dziękuję za miłe słowa.
Krzysiek

Posted

[quote name='Akitka']Agappe zdradzisz w końcu co to za biały Aniołek? :loveu:

O japońskim białym aniołku już niedługo będzie głośno - cierpliwości :lol:

Posted

Jussi - cudne to ostatnie zdjęcie :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
Mała oczywiście też - gratuluję!!!! :multi: :multi: :multi:

Posted

donya napisał(a):
O japońskim białym aniołku już niedługo będzie głośno - cierpliwości :lol:

To nie można już zacząć rozgłaszać teraz? :cool3: Piękny japoński biały aniołeczek. :loveu:

Posted

[quote name='Asiaczek']Donya - dawaj tego new'sa! :lol:
Pzdr.

cierpliwości..:cool3: co sie odwlecze to nie uciecze :lol:

Jussi ostatnie zdjęcie.. ah brak mi nawet słów :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Agappe napisał(a):
cierpliwości..:cool3: co sie odwlecze to nie uciecze :lol:

Uciec nie uciecze... A kiedy można spodziewać się informacji? :cool3:

Posted

Fotki z Koszalina ;)

SASHIMI Sfora z Krasnego Boru - doskonala, lokata I, CWC, NDPwR, Zw.Rasy

DAMARU Dolina Wiązów - obiecujaca

Suki klasa mlodziezy

AMAYADORI'S OSHINAI Dogutti - doskonala, lokata I

BAFI Rilaf - doskonala, lokata II

Akita u Izis (FCI) ZAMA - doskonala, lokata III

BADZI Bieżynaki - doskonala, lokata I, NDSwR

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...