Asiaczek Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 [quote name='Stitch']Sorki za Jakosc :) Keiko ma rewelacyjne podejscie do kotow ...uwielbia sie z nimi bawic :) Jesoooo, nie mogę! Sunia i kocią teoletą też się zajmuje...Kochany Rudzielec... pzdr.
Aville Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 To male rude mi sie strrasznie podoba :loveu: Jak ja bym chciala zeby Mandor sie tak ladnie z kotem umial bawic :shake: ale nie, ich zabawy polegaja na tym, ze pies lata jak szalony dookola, a kot umiera ze strachu :mad: Krzywe lapy i chudy lysy tylek Mandora :cool3: W calej swojej psiej okazałości (dla mnie to on tu jak lama wygląda :lol:) To troche starsze zdjecie, bo M. jeszcze w majteczkach, ale... tak sie nasz pies stołuje :diabloti: I nasz kocita :loveu: I jeszcze raz ruda paskuda: RTG za tydzień. W naszej nowej lecznicy jest remont, a w starej jak zrobili Mandorowi zdjecie bioder, to mogloby ono startowac w konkursie na najgorzej ulozonego do rentgena psa w historii, a jakiekolwiek przeklamanie teraz to by byla tragedia. Niezaleznie od tego, czy sie dobrze wszystko zroslo czy tez nie - bo tego nikt mi "na oko" nie powie, a juz na pewno nie ja sama - roznice w sposobie poruszania widac, i to duza.
Asiaczek Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Rozumiem, że różnica w sposobie poruszania się jest "in plus"...? pzdr.
Asiaczek Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Aville - tfu, tfu, tfu... Ja jako przesądna stara baba przepluwam przez lewe ramię...:lol:
Agappe Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 [quote name='Aville']I jeszcze raz ruda paskuda: trzymamy kciuki za ślicznego niedźwiadka!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: po raz pierwszy na tym zdjeciu zobaczyłam w Mandroku "dorosłego" psa.. jakoś na chwile utracił swoją szczeniecość :lol: :lol:
cavallo Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Cieszę się ogromnie, że Mandorek wraca do zdrowia!!! :loveu: Agappe, sesja Małej Rudej świetna! :loveu::loveu::loveu: Pozdrawiam, Agata&Alpa
Daisunia Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Super że Mandor wraca do zdrowia ! :multi: ale uszy ma świetne :loveu:
Aville Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 [quote name='Agappe']po raz pierwszy na tym zdjeciu zobaczyłam w Mandroku "dorosłego" psa.. jakoś na chwile utracił swoją szczeniecość :lol: :lol:Taak? :diabloti: :lol: :loveu: Mandor znalazł nową rozrywkę - włamuje się do sąsiadów i zżera im czereśnie z drzew :evil_lol:
lady_m Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 [quote name='Aville'] Jaki piekny Kudlaty Mis! :loveu::loveu::loveu: Tak w ogole to jestem troche ciocia Kudlatego Misia :lol:
Asiaczek Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Aville napisał(a): Mandor znalazł nową rozrywkę - włamuje się do sąsiadów i zżera im czereśnie z drzew :evil_lol: Moja niezyjąca już sznaucerka olbrzymka zjadałą jabłka wiszące nisko na drzewie lub spady. I to niestety przyczyniło się do jej wcześniejszego poznania, jak to jest za TM...:placz: Pzdr.
Akitka Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 [quote name='Agappe'] Te zdjęcia mi się bardzo podobają... :loveu: Raz Aiko zjada Fumi, a raz Fumi Aiko. :p [quote name='Stitch']Keiko ma rewelacyjne podejscie do kotow ...uwielbia sie z nimi bawic :) Jakie czułości... :loveu: Niesamowite. :cool3: [quote name='Aville'] W calej swojej psiej okazałości (dla mnie to on tu jak lama wygląda :lol:) I jeszcze raz ruda paskuda: Śliczny Mandorek, ma taką chustkę jak Ambra... :cool3:
ineczka Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 witamy serdecznie znów po dłuższej przerwie. wszystkim dziękujemy za miłe słowa na temat Naszego Fumiczka :loveu: co do zdjęć to fajnie zajrzeć na galerię, a tu tyle Aikowo- Fumikowych fotek - dzięki Daria Mandorek co by nie powiedzie to kawał psiska z niego, my również cieszymy się, że miś wraca do formy!!!!
Izis Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 [quote name='Agappe']kilka nowych starych zdjęć ;) Śliczności :-)
Agappe Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 ciesze się, że zdjęcia się podobają :) zaraz postaram się o nastepne ;) Ineczka przyszło to co miało przyjść.. dziekuje :)) śliczne :loveu::loveu:
lady_m Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Trwalo to lata ale wreszcie sie udalo... Akita u Izis (FCI) BUSHI Akita u Izis (FCI) YORITO AMAYADORI'S OSHINAI Dogutti KAYO GO Yamamoto Porownanie. Na gornym zdjeciu od lewej Yorito, Oshinai oraz TATEMITSU GO Dogutti
Agappe Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 [quote name='lady_m'] Porownanie. Na gornym zdjeciu od lewej Yorito, Oshinai oraz TATEMITSU GO Dogutti jak ładnie trzykolorowo ;) :loveu: :loveu: Gratuluje jeszcze raz!!
Tomonari Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 KINGYO - pies (właściwie suczka) wodołaz brodząco - nurkujący:
Asiaczek Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Jak dla mnie Fumiko to po prostu Pluszak!:loveu:Cały czas zadaję sobie pytanie, czy on abyu nie :evil_lol:sztuczny...? Pzdr.
Agappe Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Asiaczek napisał(a):Jak dla mnie Fumiko to po prostu Pluszak!:loveu:Cały czas zadaję sobie pytanie, czy on abyu nie :evil_lol:sztuczny...? Pzdr. Fumiko??? hmm o jakim psiaczku mówisz?? jeśli o rudasku Ineczki to Fumi jest dziewczynką :evil_lol: :evil_lol:
Asiaczek Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Ojej, użyłam ogólnego słowa"Pluszak". Bo "Pluszaczka" niezbyt dobrze mi brzmiało... i stąd ten rodzaj męski.:lol: Pzdr.
Asiunia02 Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 przedstawiam Wam jednego z moich wnuczków :) Słodki prawda ??
Izis Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Asiunia02 napisał(a):przedstawiam Wam jednego z moich wnuczków :) Słodki prawda ?? Owszem milutki :-)
Recommended Posts