Jump to content
Dogomania

Galeria Akit (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aville, te szeleczki się bardzo przydały, bo mają po środku uchwyt (co widac na tym zdjęciu )

co przy pokonywaniu TAKICH schodów było chwilami pomocne :diabloti:

Posted

Dziękuję :D

Asiaczek napisał(a):
Jesoooo, ale cudo w niebieskich gatkach!:loveu::loveu::loveu::loveu:
Pzdr.
Od jutra będzie cudem z gołym tyłkiem :evil_lol: bo gatki w gruncie rzeczy już niepotrzebne, a caly zad i uda nadal lyse :oops:

Posted

[quote name='Aville']

:loveu:

miś jak zawsze przecudowny!!!!!!!!!!!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

<miś niby już prawie dorósł, a ja nadal jestem w nim zakochana!!! :loveu: :loveu: >

a on sie nie będzie tak wstydził bez futerka i bez spodenek???:roll: :roll:

Posted

[quote name='weihaiwej']Aville, te szeleczki się bardzo przydały, bo mają po środku uchwyt (co widac na tym zdjęciu )
co przy pokonywaniu TAKICH schodów było chwilami pomocne :diabloti:

Weihaiwej, Stitch, super wyprawa i rewelacyjne zdjęcia:loveu:.
Miodzio!:eviltong: Jak zawsze, zresztą.:cool3:
A zwierza nie miały problemu z łażeniem po drabinkach?

Stitch, dla mnie też wodne zdjęcie Keiko
jest wspaniałe pod każdym względem:loveu:!

Aville, niestety tak zazwyczaj wygląda wodowanie Akity:evil_lol:

Posted

[quote name='Iwona&Wiki']Weihaiwej, Stitch, super wyprawa i rewelacyjne zdjęcia:loveu:.
Miodzio!:eviltong: Jak zawsze, zresztą.:cool3:
A zwierza nie miały problemu z łażeniem po drabinkach?

Stitch, dla mnie też wodne zdjęcie Keiko
jest wspaniałe pod każdym względem:loveu:!

Aville, niestety tak zazwyczaj wygląda wodowanie Akity:evil_lol:

Albo takie szelki jak Ma Weihaiwej albo szerokie plecy :)

Posted

[quote name='Iwona&Wiki']

I na moment przypomnę jak wygląda moja Dziewczyna.:roll:

Pięknie wygląda... :loveu: Jak znosi upały? ;)

[quote name='cavallo']No, wreszcie Iwonko! Ja już się tak za Twoim Futrzaczkiem cudnym stęskniłam!!!:loveu:

Ja też... :cool3:

Posted

[quote name='Iwona&Wiki']

I na moment przypomnę jak wygląda moja Dziewczyna.:roll:

uśmiech od ucha do ucha :loveu: :loveu: :loveu:

[quote name='Stitch']Albo takie szelki jak Ma Weihaiwej albo szerokie plecy :)

ojoj jakbym miała wybór albo noszenie Rudej (nawet przez jakiegoś silnego mężczyznę) po takich schodzach albo w tył zwrot wybrałabym drugą opjce.. mojemu tacie kiedyś Anata się "wyślizgneła" .. pisku narobiła niesamowitego.. "krzyczała" biedna tak jakby ją ze skóry obdzierali (tak musiało ją zaboleć:-( ) na szczeście nic się poważnego nei stało i jak już nakrzyczałam na rodziców, żeby poszli "dyskutować" na temat noszenia psa na rękach gdzie indziej:angryy: :angryy: to mogłam dziewczynkę uspokoić..
ale znam tez przypadek gdzie noszenie na rękach i "wyślizgniecie" skończyło się o wiele gorzej - częściowym paraliżem czarnego teriera rosyjskiego.. :shake: :-(

Aville jak niedźwiadek z łysą pupką się czuje??:roll:

Posted

bety napisał(a):
Ja tak trochę nie w akicim temacie. Nie wiem czy zauważyliście - ale straciliśmy moderatora w naszym dziale. Wogóle przez ostatnie dni nastąpiły rewolucyjne zmiany na Dogomanii - zniknął dział Administracja, a kilku moderatorów straciło "posady", nasz dział także zmienił się pod względem zawartości i nazwy. Z tego co się doczytałam od 12 czerwca mają być przeprowadzane jakieś prace na dogo - więc pewnie znowu nie będzie można się tu dostać. Ciekawe co nowego przyniosą nam te zmiany??????????
Pozdrawiam

12 czerwca dziś.. zmian zadnych nie widze.. za to bardzo mnie denerują poprzednie a najbardziej BRAK MOŻLIWOŚCI EDYTOWANIA swoich postów :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: grrr bety wiesz coś więcej??? czy tak już pozostanie??? :roll:

Posted

Agappe napisał(a):
12 czerwca dziś.. zmian zadnych nie widze.. za to bardzo mnie denerują poprzednie a najbardziej BRAK MOŻLIWOŚCI EDYTOWANIA swoich postów :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: grrr bety wiesz coś więcej??? czy tak już pozostanie??? :roll:

A diabli :diabloti: wiedzą co to jeszcze wymyślą - nie było mnie w necie przez trzy dni więc nie jestem na bieżąco - jutro sobie poszperam czy gdzieś czegoś tu nie pisali na ten temat. No ale jedna zmiana juz jest z tym brakiem edytowania - może coś w nocy będą robić, albo zaczną od jutra. Jak zwykle wielka tajemnica przed użytkownikami. :angryy:
Pzdr

Posted

bety napisał(a):
A diabli :diabloti: wiedzą co to jeszcze wymyślą - nie było mnie w necie przez trzy dni więc nie jestem na bieżąco - jutro sobie poszperam czy gdzieś czegoś tu nie pisali na ten temat. No ale jedna zmiana juz jest z tym brakiem edytowania - może coś w nocy będą robić, albo zaczną od jutra. Jak zwykle wielka tajemnica przed użytkownikami. :angryy:
Pzdr

Dlatego na wszelki wypadek zapisałam sobie całą galerię. Dość dużo osób swoje galerie przenosi też na inne forum. Nie podam nazwy tutaj, bo jeszcze mi ją ktoś usunie. Ale wiele użytkowników ma link do tego forum w swym podpisie. Tam jest wielu usuniętych moderatorów. Założyłam tam nawet wątek o akitach w grupie V. :cool3:

Posted

bety napisał(a):
Pzdr

jak cos znajdziesz daj znać.. ale te zmiany mi sie bardzo nie podobaja.. brak możliwości edytowania i brak moderatorów.. zaraz będzie niesamowity bałagan :shake: :shake:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...