Jump to content
Dogomania

Galeria Akit (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam
Widzę ,że Anata ma zamiłowania rolnicze ????:cool3: :cool3: :cool3:
Mam tylko nadzieje ,że nie każesz jej sadzić na polu ryżu ????:lol: :lol: :lol:
Krzysiek

Posted

[quote name='Agappe']
ciekawe pozycje oczywiscie w najczarniejszej ziemi :/

Najczarniejsza ziemia jest najlepsza do takich pozycji + do tarzania się... :diabloti: A zwłaszcza dzień po kąpieli. :mad: :evil_lol:

Posted

ciesze się, że zdjecia się podobają :lol: :lol: :lol: :lol:

<jeszcze zdjecia ze spaceru akiciego mam do obrobienia ;) >

Akitka napisał(a):
Najczarniejsza ziemia jest najlepsza do takich pozycji + do tarzania się... :diabloti: A zwłaszcza dzień po kąpieli. :mad: :evil_lol:

na szczescie Anata w ziemi/trawie/kałużach się nie tarza.. ale za to w "przepięknie" pachnących "perfumach" :angryy: :angryy: :angryy: :angryy:

owszem Ruda ma zamiłowania do rolnictwa... ptactwo wiejskie też bardzo lubi :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

Witam
Ptactwo wiejskie lubi ???
Czyli poznałem tajemnice jej super włosa ????:cool3: :cool3: :cool3:
W sobotę ruszam z Gothi na małe polowanie :mad: :mad: :mad: ... mam nadzieje ,że jak zje z dwie kury to złapie włosa :diabloti: :diabloti: :diabloti: ...
Krzysiek

Posted

Anata wypatrująca księcia z bajki :evil_lol: :evil_lol:

a tak na serio to patrzyła na znienawidzoną bokserkę, która "12 pięter" niżej bawiła się z Rudej kolegą..ale była niesamowita rozpacz

Posted

Agappe napisał(a):
na szczescie Anata w ziemi/trawie/kałużach się nie tarza.. ale za to w "przepięknie" pachnących "perfumach" :angryy: :angryy: :angryy: :angryy:

Hm... Muszę przyznać, iż Ambra w kałużach się nie tarza. Aczkolwiek ziemia, trawa i jakieś liście... Czemu nie... :evil_lol:

Posted

Ech... Zajrzyjcie pod ten link: http://interwencja.interia.pl/news?inf=909555 i obejrzyjcie sobie ten reportaż. Przed chwilą oglądałam to w TV. Było to o hodowli z Kalisza (jest tam ok. 100 psów różnych ras), gdzie psy te są trzymane w okropnych warunkach. Istnieje podejrzenie, że właściciel używa te psy do walk. Po takim wstępie wydawało mi się, że na zdjęciach zobaczę "tzw. rasy bojowe" (pitbulle, amstaffy, itd.). A tu jednak wypatrzyłam dwa psy akitopodobne i chyba husky nawet. Koszmar! :angryy:

Posted

Nie, to jest koszmar! Wstrętni sa ci ludzie!!! Obrzydliwi.:angryy: Rzeczywiście jakieś Akitowe też tam były....:angryy: Obrzydlistwo....Ciekawe ile jeszcze jest takich miiejsc:angryy:

Agappe, super zdjęcie z tym zazdrosnym spojrzeniem przez balkon!

Pozdrawiam, Agata&Alpa

Posted

weihaiwej napisał(a):
Iru nie dorównuje zdolonościom akrobatycznym Keiko, więc mogla tylko patrzeć ze zdziwieniem :O i podziwem :)

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Jak się okazało..... nie tylko!;) :lol:

Capoeira w wykonaniu akity!:lol: Ładnie powiedziane!:eviltong:

Posted

Iwona&Wiki napisał(a):
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Jak się okazało..... nie tylko!;) :lol:

Capoeira w wykonaniu akity!:lol: Ładnie powiedziane!:eviltong:

Cześć Iwonko! Dawno Cię nie było... Jak matury? ;)

Posted

Stitch napisał(a):
Iru....a potrafisz TAK ??

mam na zdjeciu podobne wygibqsy tatusia Keiko ;p to chyba unich rodzinne :))
ale zdjecie urocze!!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
nieśmiało prosze o wiecej :)

a tak poza tym mam 69 zdjęć ze spotkania Anaty, Bimba, Koi i jeszcze jednego nieakitowego kolegi.. obrobiłam z połowe.. wstawiać tą połowe czy poczekać az obrobie reszte (ale to moze potrwac jeszcze kilka dni) ??

Posted

Agappe, WTAWIAĆ, WSTAWIAĆ!!!!!:loveu: :multi::multi: :loveu:

Jak miło Cie znowu słyszeć Iwonko!!!! To może jakieś nowe słoneczne foteczki masz?!:cool3:

Pozdrawiam, Agata&Alpa

Posted

no to zaczynamy..
cz1
rodzeństwo poszło w krzaki :evil_lol:

Anata poleciała polować na śniadanko - wiewiórke..

niestety wiewórka posiada umiejętność, której Ruda nie ma - chodzenie po drzewach

więc wraca bez łupu:cool1:

Braciszek sie niepokoił gdzie Ruda pobiegła i poszedł to sprawdzić ;)

Koiśka za to sprawdzała czy Anata na pewno nie upolowała tej wiewiorki i przypadkiem sama jej nie zjadła :cool3:

jak już przekonała się, że nic nie straciła poszła sobie dalej ;)

a Bimbuś zaczął zapraszać Ruda do zabawy :) (Anata jak widać na zdjęciu musiała sie mocno zastanowic czy chce sie z nim bawić :evil_lol: )

ale jednak uległa urokowi osobistemu Bimbonika ;)

jak widać Bimbo potrafi tak jak Keiko tyle, ze przednimi łapami ;)

chwila odpoczynku

Posted

Koiśka za to sprawdzała czy Anata na pewno nie upolowała tej wiewiorki i przypadkiem sama jej nie zjadła :cool3:

Hahaha super zdjecie :lol::lol::lol::lol::loveu:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...