weihaiwej Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Agappe, super zdjęcia! Skąd my znamy to polowanie na "przyjaciół" :diabloti:
Dan Danilo Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Witam Widzę ,że Anata ma zamiłowania rolnicze ????:cool3: :cool3: :cool3: Mam tylko nadzieje ,że nie każesz jej sadzić na polu ryżu ????:lol: :lol: :lol: Krzysiek
Akitka Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='Agappe'] ciekawe pozycje oczywiscie w najczarniejszej ziemi :/ Najczarniejsza ziemia jest najlepsza do takich pozycji + do tarzania się... :diabloti: A zwłaszcza dzień po kąpieli. :mad: :evil_lol:
cavallo Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Agappe, super zdjęcia, a ilość buziaczków na dobranoc, no, no....:loveu: Pozdrawiam, Agata&Alpa
Agappe Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 ciesze się, że zdjecia się podobają :lol: :lol: :lol: :lol: <jeszcze zdjecia ze spaceru akiciego mam do obrobienia ;) > Akitka napisał(a):Najczarniejsza ziemia jest najlepsza do takich pozycji + do tarzania się... :diabloti: A zwłaszcza dzień po kąpieli. :mad: :evil_lol: na szczescie Anata w ziemi/trawie/kałużach się nie tarza.. ale za to w "przepięknie" pachnących "perfumach" :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: owszem Ruda ma zamiłowania do rolnictwa... ptactwo wiejskie też bardzo lubi :diabloti: :diabloti: :diabloti:
Dan Danilo Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Witam Ptactwo wiejskie lubi ??? Czyli poznałem tajemnice jej super włosa ????:cool3: :cool3: :cool3: W sobotę ruszam z Gothi na małe polowanie :mad: :mad: :mad: ... mam nadzieje ,że jak zje z dwie kury to złapie włosa :diabloti: :diabloti: :diabloti: ... Krzysiek
Agappe Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Anata wypatrująca księcia z bajki :evil_lol: :evil_lol: a tak na serio to patrzyła na znienawidzoną bokserkę, która "12 pięter" niżej bawiła się z Rudej kolegą..ale była niesamowita rozpacz
Akitka Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Agappe napisał(a):na szczescie Anata w ziemi/trawie/kałużach się nie tarza.. ale za to w "przepięknie" pachnących "perfumach" :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: Hm... Muszę przyznać, iż Ambra w kałużach się nie tarza. Aczkolwiek ziemia, trawa i jakieś liście... Czemu nie... :evil_lol:
Akitka Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Ech... Zajrzyjcie pod ten link: http://interwencja.interia.pl/news?inf=909555 i obejrzyjcie sobie ten reportaż. Przed chwilą oglądałam to w TV. Było to o hodowli z Kalisza (jest tam ok. 100 psów różnych ras), gdzie psy te są trzymane w okropnych warunkach. Istnieje podejrzenie, że właściciel używa te psy do walk. Po takim wstępie wydawało mi się, że na zdjęciach zobaczę "tzw. rasy bojowe" (pitbulle, amstaffy, itd.). A tu jednak wypatrzyłam dwa psy akitopodobne i chyba husky nawet. Koszmar! :angryy:
cavallo Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Nie, to jest koszmar! Wstrętni sa ci ludzie!!! Obrzydliwi.:angryy: Rzeczywiście jakieś Akitowe też tam były....:angryy: Obrzydlistwo....Ciekawe ile jeszcze jest takich miiejsc:angryy: Agappe, super zdjęcie z tym zazdrosnym spojrzeniem przez balkon! Pozdrawiam, Agata&Alpa
cavallo Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Zdjęcie - EXTRA!!! Super!!!:loveu: Pozdrawiam, Agata&Alpa
Akitka Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Stitch napisał(a):Iru....a potrafisz TAK ?? No i co? :cool3: Potrafiła? :evil_lol:
weihaiwej Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Iru nie dorównuje zdolonościom akrobatycznym Keiko, więc mogla tylko patrzeć ze zdziwieniem :O i podziwem :)
ktrebor Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Stitch napisał(a): Capoeira w wykonaniu akity, super!! :)
donya Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Stitch napisał(a):Iru....a potrafisz TAK ?? Świetne :klacz: :klacz: :klacz:
Asiaczek Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Stitch napisał(a):Iru....a potrafisz TAK ?? Hahaha!!! Super ujęcie! Pzdr.
Iwona&Wiki Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 weihaiwej napisał(a):Iru nie dorównuje zdolonościom akrobatycznym Keiko, więc mogla tylko patrzeć ze zdziwieniem :O i podziwem :) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Jak się okazało..... nie tylko!;) :lol: Capoeira w wykonaniu akity!:lol: Ładnie powiedziane!:eviltong:
Akitka Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Iwona&Wiki napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Jak się okazało..... nie tylko!;) :lol: Capoeira w wykonaniu akity!:lol: Ładnie powiedziane!:eviltong: Cześć Iwonko! Dawno Cię nie było... Jak matury? ;)
Agappe Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Stitch napisał(a):Iru....a potrafisz TAK ?? mam na zdjeciu podobne wygibqsy tatusia Keiko ;p to chyba unich rodzinne :)) ale zdjecie urocze!!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: nieśmiało prosze o wiecej :) a tak poza tym mam 69 zdjęć ze spotkania Anaty, Bimba, Koi i jeszcze jednego nieakitowego kolegi.. obrobiłam z połowe.. wstawiać tą połowe czy poczekać az obrobie reszte (ale to moze potrwac jeszcze kilka dni) ??
cavallo Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Agappe, WTAWIAĆ, WSTAWIAĆ!!!!!:loveu: :multi::multi: :loveu: Jak miło Cie znowu słyszeć Iwonko!!!! To może jakieś nowe słoneczne foteczki masz?!:cool3: Pozdrawiam, Agata&Alpa
Agappe Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 no to zaczynamy.. cz1 rodzeństwo poszło w krzaki :evil_lol: Anata poleciała polować na śniadanko - wiewiórke.. niestety wiewórka posiada umiejętność, której Ruda nie ma - chodzenie po drzewach więc wraca bez łupu:cool1: Braciszek sie niepokoił gdzie Ruda pobiegła i poszedł to sprawdzić ;) Koiśka za to sprawdzała czy Anata na pewno nie upolowała tej wiewiorki i przypadkiem sama jej nie zjadła :cool3: jak już przekonała się, że nic nie straciła poszła sobie dalej ;) a Bimbuś zaczął zapraszać Ruda do zabawy :) (Anata jak widać na zdjęciu musiała sie mocno zastanowic czy chce sie z nim bawić :evil_lol: ) ale jednak uległa urokowi osobistemu Bimbonika ;) jak widać Bimbo potrafi tak jak Keiko tyle, ze przednimi łapami ;) chwila odpoczynku
Agappe Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 na razie tylko czesc 1 bo wychodze.. ale jak wróće bede dalej wstawiać :)
Daisunia Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Koiśka za to sprawdzała czy Anata na pewno nie upolowała tej wiewiorki i przypadkiem sama jej nie zjadła :cool3: Hahaha super zdjecie :lol::lol::lol::lol::loveu:
Recommended Posts