cavallo Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Iwonko i Bety, śliczne życzenia! Ogromne dzięki. Agappe, Twoja Ruda jest świetna z tym pożeraniem jogurciku!!!:loveu: Pozdrawiam, Agata&Alpa
Asiaczek Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Moja baski też uwielbiają jogurt i też dostają do wylizania pojemniczek. Ale musze to robić w II pokoju lub łazience, bo... pojemniczek jest jedenm, a basków .... cała masa!:lol: Pzdr.
Agappe Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Asiaczek napisał(a):Moja baski też uwielbiają jogurt i też dostają do wylizania pojemniczek. Ale musze to robić w II pokoju lub łazience, bo... pojemniczek jest jedenm, a basków .... cała masa!:lol: Pzdr. Asia ale Twoje baski chyba sobie nie nałożą jogurcika na puszczek?? ;> mają większe pole do manewrów ;) bo mniejsze pyszczki
Asiaczek Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Hahaha, mniejsze pyszczki! Ale jest ich więcej... Pzdr.
cavallo Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 No tak, biedne Baski....Mniejsze pyszczki, ale kubeczek tylko jeden:eviltong: Alpa też uwielbia jogurty, ale ona ma chyba najlepiej, bo ma aż cztery jogurtowe pojemniczki, a jest tylko jedna :razz: Tylko, że to się zmieni.... Pozdrawiam, Agata&Alpa
Asiaczek Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 cavallo napisał(a): :razz: Tylko, że to się zmieni.... Pozdrawiam, Agata&Alpa ... czegoś nie wiem... Pzdr.
Agappe Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Asia nie tylko Ty.. hmm zrobi sie Was mniej czy więcej?? :roll: :roll: :roll:
cavallo Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 No tak Asiaczek, bo ja planuję sobie kupić drugiego psiaka. A co, ja też chcę na te wystawy z Wami jeździć!!!:cool3: Tylko teraz jeszcze muszę się zająć innymi sprawami (wiesz jakimi), a jak już skończę, to wreszcie będę mogła poświęcić czas na układanie szczeniaczka.:loveu::loveu::loveu: Pozdrawiam, Agata&Alpa
Asiaczek Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 H, znaczy tak. Kończysz swoje sprawy i kupujesz maluszka, tak? Akitka? A jaka płeć? Ale super! pojeżdzimy sobie, oj, pojeździmy... To na kiedy się szykujesz? Pzdr.
cavallo Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Tak, tak maluszka, którego już nie moge sie doczekać. Płeć to już wiem, męska, bo już tych bab nadmiar. Jeżeli chodzi o rase....No cóż, do niedawna marzyłam o AA. Teraz to już nie wiem.....Myślę o jesieni, jeżeli wszystko dobrze pójdzie. A wtedy zgłaszam się po fachowe porady do Profesjonalnych Wystawczyń!!!! Pomożecie???? Pozdrawiam, Agata&Alpa
Asiaczek Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 jesteśmy w kontakcie! Na pewno wszyscy Tobie pomogą i będziesz super handlerem!!!:lol: Pzdr.
Agappe Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 cavallo napisał(a):Tak, tak maluszka, którego już nie moge sie doczekać. Płeć to już wiem, męska, bo już tych bab nadmiar. Jeżeli chodzi o rase....No cóż, do niedawna marzyłam o AA. Teraz to już nie wiem.....Myślę o jesieni, jeżeli wszystko dobrze pójdzie. A wtedy zgłaszam się po fachowe porady do Profesjonalnych Wystawczyń!!!! Pomożecie???? Pozdrawiam, Agata&Alpa chętnie służymy pomocą :))
cavallo Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Dzięki! Wiedziałam, że można na Was liczyć! :calus: Pozdrawiam, Agata&Alpa
Dan Danilo Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 cavallo napisał(a):Jeżeli chodzi o rase....No cóż, do niedawna marzyłam o AA. Teraz to już nie wiem..... Witam Mam nadzieje ,że Twoje wątpliwości co do rasy są spowodowane świątecznym zamieszaniem:cool3: :cool3: :cool3: . Tylko i wyłącznie AA :mad: :mad: :mad: ,choć bardzo podobają mi się japończyki i ostatnio ja ,też zaczęłam się do nich przekonywać...mam nadzieję ,że podejmiesz jedyna słuszna decyzję ,która brzmi Akita Amerykańska:loveu: :loveu: :loveu: . Pozdrawiam Krzysiek
cavallo Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Jussi, no to mówisz, że tylko AA:eviltong: Do jesieni mam jeszcze trochę czasu, porozglądam się, zastanowię i zobaczymy co z tego wyniknie:cool3: Pozdrawiam, Agata&Alpa
Iwona&Wiki Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Eeeee.... tam, Cavallo, w ogóle to nie ma nad czym sie zastanawiać?;):razz::eviltong: Bo jak brać - to tylko japończyka!:multi: I szkoda tylko, że nie możesz jakiejś długowłosej piekności,:loveu: bo wtedy na wystawy to już nie pojeździsz.:lol:
bety Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Iwona&Wiki napisał(a):Eeeee.... tam, Cavallo, w ogóle to nie ma nad czym sie zastanawiać?;):razz::eviltong: Bo jak brać - to tylko japończyka!:multi: I szkoda tylko, że nie możesz jakiejś długowłosej piekności,:loveu: bo wtedy na wystawy to już nie pojeździsz.:lol: :siara:Nie słuchaj :eviltong: Jak długowłosy to tylko amerykaniec :loveu: :ylsuper: :loveu: jak krótkowłosy to też tylko AA. Wogóle amerykańce są THE BEST :eviltong: :evilbat: :happy1: Pozdrawiam :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:
Dan Danilo Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 bety napisał(a)::siara:Nie słuchaj :eviltong: Jak długowłosy to tylko amerykaniec :loveu: :ylsuper: :loveu: jak krótkowłosy to też tylko AA. Wogóle amerykańce są THE BEST :eviltong: :evilbat: :happy1: Pozdrawiam :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Witam Święte słowa. Krzysiek
Franka Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Witam Bety i Jussi macie racje tylko amerykaniec;) :lol: :evil_lol: choc nic nie ujmuje japonskim braciom-jak rozwazalam kupno akity to tez mial byc japonczyk ale potem tak wyszlo ze mam amerykanca.Pzdr.
Agappe Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 cavallo ja myśle, że powinnaś sie zdecydować na obie akity ;p wtedy wszyscy byliby zadowoleni ;p a tak szczerze mówiąc gdybym ja sie decydowała na drugiego psa to albo oczywiscie japońska kita albo cos jeszcze bardziej egzotycznego thai ridgeback dog :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Iwona&Wiki Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 :shake:, Cavallo żeby wszyscy byli zadowoleni to powinnaś wziąć cztery Akity :evil_lol: :lol!: :ylsuper::D :D no i jeszcze tego Thai coś...:eek2: :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:
bety Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='Agappe'].... albo cos jeszcze bardziej egzotycznego thai ridgeback dog :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Widzę, że i Tobie Thai skradł kawałek serca. [quote name='Iwona&Wiki']:shake:, Cavallo żeby wszyscy byli zadowoleni to powinnaś wziąć cztery Akity :evil_lol: :lol!: :ylsuper::-D :-D no i jeszcze tego thai coś...:eek2: Iwona to tak dla równowagi to dwa Thaie - bo tu też rodzą się długowłose:cool3: Pzdr
Iwona&Wiki Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 bety napisał(a): Iwona to tak dla równowagi to dwa Thaie - bo tu też rodzą się długowłose:cool3: Pzdr Ależ Bety, nie szalejmy;):razz::D, bo póki co, zapotrzebowanie było chyba tylko na łysolca;)! :D :D :D :hmmmm: no chyba, że własnie opowiedziałaś się za długowłosym,:D
Agappe Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 bety napisał(a):Widzę, że i Tobie Thai skradł kawałek serca. to już jakiś czas temu.. juz pisałam kiedys w galerii akit o fascynacji thaiami.. ale to z rok temu było.. Cavallo widzisz niczym sie nie musisz martwić.. my tu juz Ci wybierzemy odpowiednie psy..:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Recommended Posts