Izis Posted January 24, 2005 Posted January 24, 2005 [quote name='Canis_lupus_husky']Akity są prześliczne... Bardzo podobają mi się te ich skośne oczka (ktorych nie mają juz np. amerykańskie akity) i w ogóle są piękne :angel: A takie co to jeszcze nie mają otwartych oczek też mogą być? ;-) Zdjęcie z wczoraj. :-) Moje siedem fasolek ze swoja mamusia ;-): http://www.akita.pl/szczeniaki/miot-w/szczeniaki-11dni.jpg
Izis Posted January 24, 2005 Posted January 24, 2005 takatuka napisał(a):A jednak nie wytrzymałaś :P No mialam poczekac na Ciebie... ale najmniejsze zaczely juz otwierac oczki :-( to kumpel zrobil je w niedziele przed wyjazdem na egzamin. Ale nie wymigasz sie. Jak sie oczka juz zrobia OK to i tak bede Cie meczyc o sesje ;-)
Ziemniak Posted January 26, 2005 Posted January 26, 2005 Pozdrawiam z zasypanej sniegiem Kotliny Klodzkiej i jeszce raz osobiscie Jescze pare slow: podoba mi sie sie pan Tada :lol: Mamy teraz Zime a tu cos zdjec zimowych nie widac :o? Mam nadzieje, ze sie poprawicie :D
Izis Posted January 26, 2005 Posted January 26, 2005 Ziemniak napisał(a):Pozdrawiam z zasypanej sniegiem Kotliny Klodzkiej Jescze pare slow: podoba mi sie sie pan Tada :lol: Mamy teraz Zime a tu cos zdjec zimowych nie widac :o? Mam nadzieje, ze sie poprawicie :D Moich zdjec zimowych na pewno nie bedzie bo male za male a reszta biega lysa ;-)
Matagi Posted January 26, 2005 Posted January 26, 2005 Jutro postaram sie porobić jakieś foty,śnieg jest,mróz też!!! Ziemniak!!! :P Wcalę sie nie dziwię,że podoba Ci sie Tada :wink: :wink: Mi się zaczął podobać jak miał ze 4 tygodnie.... :wink: :wink: :wink:
Izis Posted January 26, 2005 Posted January 26, 2005 [quote name='Matagi']Jutro postaram sie porobić jakieś foty,śnieg jest,mróz też!!! Ziemniak!!! :P Wcalę sie nie dziwię,że podoba Ci sie Tada :wink: :wink: Mi się zaczął podobać jak miał ze 4 tygodnie.... :wink: :wink: :wink: A nieprawda bo mial 6,5 tygodnia :-) Prosze mi sie tu z mego kochanego Tadunia nie nabijac. On jest super facet ;-) tylko lekko zdominowany, bo w domu same baby ;-) Taki cukiereczek co to w glowie ma jeszcze fiu bździu ;-) ale za sukami juz by polecial. Typowy maly macho ;-)
Ziemniak Posted January 26, 2005 Posted January 26, 2005 [quote name='Izis'][quote name='Matagi']Jutro postaram sie porobić jakieś foty,śnieg jest,mróz też!!! Ziemniak!!! :P Wcalę sie nie dziwię,że podoba Ci sie Tada :wink: :wink: Mi się zaczął podobać jak miał ze 4 tygodnie.... :wink: :wink: :wink: A nieprawda bo mial 6,5 tygodnia :-) Prosze mi sie tu z mego kochanego Tadunia nie nabijac. On jest super facet ;-) tylko lekko zdominowany, bo w domu same baby ;-) Taki cukiereczek co to w glowie ma jeszcze fiu bździu ;-) ale za sukami juz by polecial. Typowy maly macho ;-) Ten to ma dobrze :lol: Shogun ma wkolo samych facetow :cry: , a jak zobaczy jakas kobitke to robi takie oczy :o i cieszy sie jak szalony :lol: no i wtedy dopiero pokazuje jaki z niego amorek :evil: Co do sniegu to u nas jest w nadmiarze, w gorach powyzej metra a i nizej pod dostatkiem :wink: Matagi czekamy na zdjecia
Matagi Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 Ja wiem,że czekacie na zdjęcia :P Ale dzisiaj było tak zimno,padał śnieg,słońca zero,więc nie wyściubiłam nosa z domu 8) Ale aparat miałam w ręku :wink: i zrobiłam fote dla jednego z domowników,wielkiego przyjaciela akit :wink: :wink: :wink: obiecuję,że za kilka dni zrobię zdjęcia śnieżnych akit :P
christoph Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 U mnie zima właśnie nadeszła. Na razie 2 fotki, reszta później.
Matagi Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 Zgodnie z obietnicą wstawiam dzisiejsze foty,ale było troszkę szaro,zero słońca,więc zdjęcia nie sa najlepszej jakości... http://img144.exs.cx/img144/170/im0064630ze.jpg
Matagi Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 A tak sie zachowuje moja Akira kiedy w kuchni nakłada sie niamku do psich misek :wink: :wink: :wink: :wink:
daga10011 Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 Piekne te wasze akity :P ...Moja kuzynka ma hodowle w Toruniu wlasnie Akit-i to juz chyba od 10 lat jak nie lepiej.Moze ktos ma z was pod niej swojego pupila????
Patka Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 Matagi i jak Yabu znalazłam jeszcze jedna fotke ale bez odzewu ... :wink: :D pozdrowionka dla miłosników akit P.S Daga a co Ty tu robisz?? :wink:
KaRa_ Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 Zdjęcia są super! Tak ślicznie liże te drzwi :wink: Mam pytanie bo na akitach się wogóle nie znam bo widzę tu same rude akity, ale mój znajomy ma białą?i tak sobie myślę,że tu żadnej białej nie ma to,że może znajomy ma wybryk natury akite? :wink: :D ale z tego co wiem on ma akite z rodowodem, a pies jest przeogromny wydaje się nawet większy niż wasze na zdjęciach :lol:
Patka Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 KaRa TC zerknij 2-3 strony dalej tam w moich postach jest fota a nawet 2 Akity białej :D Po prostu tutaj faworyty to żółte kurczaki :D :wink: pozdro są tez pręgowane :D ale bardzo rzadko je widuje a bardzo mi się podobają :D
daga10011 Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 Ja tak sie szwedam po galerii i ogladam wszystkie slicznosci :D ..akity uwielbiam,jak odwiedzam kuzynke to sie napatrzyc nie moge na jej stado :D
Matagi Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 [quote name='Patka']Matagi i jak Yabu znalazłam jeszcze jedna fotke ale bez odzewu ... :wink: :D pozdrowionka dla miłosników akit P.S Daga a co Ty tu robisz?? :wink: Patka!!!!odzew będzie,ja mało sie taraz odzywam,bo mam gości,sorki :oops: A przyjechali do nas pierwsi właściciele naszego Tosziego/akity,rzecz jasna :P /i latamy teraz po wijewództwie....jemy,pijemy i jest ogólny ballllllllllll :wink: A do kompa mam praktycznie dostęp jak wszyscy śpią albo dzieci ida na sanki... :wink: W środe już będę miała duuuuuuuuużo czasu i wszyćko napiszę :P Dzisiaj wstawiłam te foty bo obiecałam Ziemniakowi :P A Yabu mi sie bardzo podoba,toć to rodzina Sakowa :P Daga 10011!!!!Yabu jest z hodowli Matricaria,ród mojej Sake stamtąd sie wywodzi,ale moje makity sa już z innym przydomkiem,a Matricaria hoduje juz inne rasy ....
daga10011 Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 ja nie wiem,jak sie nazywa hodowla mojej kuzynki :oops: .wiem,ze ma akity,beagle i yorki-i jest podobno wzorcowa hodowczynia,ona wnikliwie bada potencjalnych przyszlych wlascicieli psow-i chwala jej za to.A Akity ma cudne,jak wszystkie zreszta akitki :P
Patka Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 Daga kochana Toruń jest jednak bardzo mały :D Twoja kuzynka jest pierwszą mamą suni Matagiego i suni z rodziny mojego narzeczonego :D MATAGI no coś Ty nie ma sprawy az mi głupio :oops: cieszę się że masz rozrywki :D pozdro gorące :D
Izis Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 daga10011 napisał(a):Piekne te wasze akity :P ...Moja kuzynka ma hodowle w Toruniu wlasnie Akit-i to juz chyba od 10 lat jak nie lepiej.Moze ktos ma z was pod niej swojego pupila???? Ja na pewno nie, bo moje wszystkie są z importu. Ale Ci, którzy mają rodzime akity pewnie gdzies tam wszyscy mają je w rodowodach ;-)
Izis Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 Prosze bardzo 5 mies. pręgusek na zyczenie: i 9 mies. bialaska: Kolorki jak najbardziej standardowe :-)
christoph Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 Matagi. Jak tak dalej pójdzie, to ze względu na Akirę zaistnieje pilna potrzeba opatentowania nowego rodzaju drzwi. Izis. Pręgusek ma rzadko chyba spotykane umaszczenie. A na koniec 2 zimowe fotki Bushi'ego, "wyjęte z kartoteki".
Izis Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 christoph napisał(a):Izis. Pręgusek ma rzadko chyba spotykane umaszczenie. Owszem bardzo rzadkie :-) "Blekito-piaskowo-pregowany" :-) Sliczniutki. To najciemniejszy i najmniejszy szczeniak z mojego przedostatniego miotu. ------------- Zeby nie bylo nieporozumien DOPISUJE od razu w tym poście tez: Wpisuje sie pregowany z bialymi znaczeniami. Mozna by tez wpisac piaskowo-pregowany tez bedzie sie zgadzac. A to blekitno znaczy, ze jest bardzo jasny oglolnie i dlatego tak napisalam. Nie mylic z tricolor, bo wtedy mialby biale pregi na grzbiecie.
Recommended Posts