Kasia_i_Łukasz Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 PSY porównanie o CACIB: ASZTAR i TORAMARU SUKI porównanie o CACIB: FUMIKO i ARASHI oraz sędzia :razz: cdn...
Kasia_i_Łukasz Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 porównanie o BOB: ASZTAR, FUMIKO, ACHIKO, CINTE ACHIKO i FUMIKO Na koniec coś dla miłośników zabytków - zamek w Trencinie :loveu: uff...;)
cavallo Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Zacznę od gratulacji (lepiej późno, niz wcale):cool3: Super, że chciało Wam się zrobić dokumentację z wystawy. :multi: Pieski piękne. Akitki to mogę oglądać zawsze i w każdej ilości:evil_lol::evil_lol: Pozdrawiam, Agata&Alpa
Asiaczek Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Kasia - piękna relacja! No, i piekne wyniki!!! Gratki! pzdr.
Agappe Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 jeszcze raz gratuluje Kasi i Łukaszowi!!!Wspaniała fotorelacja!!! a teraz troszke z polskich ringów.. dziś nowy sędzia (nie przypominam sobie, ze wczesniej sędziował akity, ale moge sie oczywiscie mylic) pogromił "nasze" akity i tak na 10 obecnych akit było 4 albo 5 ocen doskonałych, 2 lub 3 bardzo dobre, 1 ocena dobra i 2 dyskwalifikacje
Asiaczek Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Ha, u nas w baskach też była jedna dyskwalifikacja! Fajny sędzia ten p. Piotr KUBICA. Słyszałam, że niedawno wrócił ze Stanów i - byc może - tam się napatrzył na zachowania psów na ringu... Pzdr.
Agappe Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 ojej a co basek mu mógł zrobić??? :roll: :roll: bo akita to jeszcze mogła mu "powiedziec" kilka słów ;p <chociaż nie wiem dokładnie co było przyczyną dyskwalifikacji>
Kasia_i_Łukasz Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 cavallo, Asiaczek, pięknie dziękujemy :loveu: Jak już zaczęłam, to dokończe. Tymbardziej, że nie zapowiada się, żebym w najbliższym czasie znalazła tyle wolnego czasu w jednym kawałku :-( Teraz specjalna dedykacja dla donya :lol: : tuż po powrocie do ojczyzny...akitki w oczekiwaniu na zimową wyprawę :evil_lol: długo jeszcze będziemy czekać? nareszcie :multi: na koniec coś dla Kasi-Fistasi - nasz Puchaty "zajączek" :loveu: Papatki :-(
Kasia_i_Łukasz Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Agappe napisał(a):jeszcze raz gratuluje Kasi i Łukaszowi!!!Wspaniała fotorelacja!!! Jeszcze raz dziękujemy :lol:
bety Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='Agappe']a teraz troszke z polskich ringów.. dziś nowy sędzia (nie przypominam sobie, ze wczesniej sędziował akity, ale moge sie oczywiscie mylic) pogromił "nasze" akity i tak na 10 obecnych akit było 4 albo 5 ocen doskonałych, 2 lub 3 bardzo dobre, 1 ocena dobra i 2 dyskwalifikacje Nie sędziował - to debiut. Ciekawe czy "dał popalić" :evil_lol: amerykańcom? Kasia_i_Łukasz - Gratulację. :thumbs: Super zdjątka - kurczę ja też chcę taki śnieg :sad: Pzdr
Asiaczek Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Prawdopodobnie basek chciał mu coś powiedziec, ale zebami.. Nie wiem, bo mnie tam nie było... Może jutro coś się wyklaruje. pzdr.
Iwona&Wiki Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Ocho, i zrobiło się wystawowo:lol:! Kasia i Łukasz, również dziękuję za piękne relacje i oczywiście :multi::multi::multi:gratuluję wspaniałych wyników:multi::multi::multi:!
donya Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='Kasia_i_Łukasz'] Teraz specjalna dedykacja dla donya :lol: : tuż po powrocie do ojczyzny...akitki w oczekiwaniu na zimową wyprawę :evil_lol: długo jeszcze będziemy czekać? nareszcie :multi: na koniec coś dla Kasi-Fistasi - nasz Puchaty "zajączek" :loveu: Papatki :-( Dziękuję za cudną fotorelację nie tylko z ringów wystawowych. Jeszcze raz gratuluję sukcesów :multi:
weihaiwej Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Kasiu, jak zwykle piękne zdjęcia! Zima u Was nadal, czy też to zamierzchła przeszłość? ;) Jeszcze raz serdecznie gratuluję Wam sukcesów Aszi i Asztara w Trencinie :D Głaski dla całego psio-kociego stadka, a od Irulki lizuski po twarzy dla Was :eviltong:
ineczka Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Witam wszystkich.. dawno mnie tu nie było.. tyle informacji, tyle ślicznych fotek, śniegu po pachy :loveu::loveu: nie wiem od czego zacząć: Na początek gratuleuje wszystkim sukcesów na polskich i zagranicznych wystawach, tu chyle czoła w stronę Kasi i Łukasza - super!!! co do ich fotek to nieustająco piękne :loveu: Iwona - Twoje Wikowe portrety - boskie, kota tez super :loveu: Donya- Twoja kanapowa ferajna mistrzowska, liczenie przez kocicaki zębów Koi rewelacja :loveu::loveu: reszta fotek Kasi Fistasi i Akitki też cudna oraz całej reszty Amerykańskich akitomaniaków.
ineczka Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Akitka napisał(a):Heh... Podzielę się wam śmiesznym zdarzeniem z popołudniowego spacerku. :) Otóż... Ambra powąchała drzewko, podniosła nogę i osikała je... :crazyeye: Skąd u suczki coś takiego? Czy to konsekwencja tego, że ostatnie dwa tygodnie była na "feriach" w Zawierciu i miała kontakt z dwoma pieskami - kundelkami? I teraz to było naśladownictwo? Ale w Zawierciu nie widziałam, żeby tak robiła. Zresztą dziś wcześniej też po przyjeździe z Zawiercia dwa razy normalnie się wysiusiała. Widocznie Ambra mnie jeszcze nie raz zaskoczy... :evil_lol: he,he widzę ze coraz bardziej popularne jest siusianie na chłopaka :loveu: Moja Aiko robi to juz od dawna, podnosi nożkę jak siusia, ale ostatnio osiągnęła apogeum, podnosząc wysoko nogę i jak pies obsikała ławkę.. byłam w szoku, dziś zrobiłą to samo z drzewem :-o btw raz razem z Agappe miałyśmy śmieszną sytuacje jak Aiko i Anata weszły na klomb tyle ze jedna z jednej a druga z drugiej strony i w tym samym momencie podniosły nogi i zazanczyły teren :lol: a jeszcze wcześniej gdy takowe zdarzenie miało równiez miejsce w parku, pewien pan trzymając na smyczy psa i chcąc go z niej spuścić musiał się nas zapytać czy to na pewno suki, bo po sposobie siusiania nie był już wcale pewny z jaką "płcią" naszych suczek ma do czynienia, he,he tak więc jak widać u akit to normalna sprawa:evil_lol::evil_lol:
Daisunia Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 heh nie tylko u akit ... moja malamutka tez podnosi łapkę... :roll::lol::roll:
ineczka Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Widać to przypadłośc V grupy, bo tez zauważyłam ze Asiaczkowe Basenji też tak siusiały ;) Szpicowate i pierwotne to dominujące dziewuchy :eviltong:
Iwona&Wiki Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='ineczka']... bo po sposobie siusiania nie był już wcale pewny z jaką "płcią" naszych suczek ma do czynienia, he,he...:evil_lol::evil_lol: :roll:to kucyki z kokardami załatwiłyby sprawę;):lol: akutat z tym, to u mnie nie było by problemu:razz:, ale mój slimaczek:eviltong: zawsze przykuca:roll: Ineczko, dzięki. A Wy macie coś nowego:eviltong:? Z przyjemnością pogapię się na Twojego Aksamitnego Pluszaka:loveu:! Dan Kasi, ciakawa jestem, jak ufociłeś swoje Dziewczyny:razz:?
Asiaczek Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 ineczka napisał(a):Widać to przypadłośc V grupy, bo tez zauważyłam ze Asiaczkowe Basenji też tak siusiały ;) Szpicowate i pierwotne to dominujące dziewuchy :eviltong: Ha! Gdyby im popuścić, to zdominowałyby wszystkich...:lol: Pzdr.
ineczka Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 he,he masz racje u Twojej Wiki myślę ze takiek kokardki miałby rację bytu ze względu na dłusze włosy, to i kucyka lub warkoczyk można by zrobić :loveu: a u Aiko jedynie w grę wchodzi kokarda na ogonie tak jak różwe słonie każdy kokardę ma na ogonie, he,he :lol: co do fotek to niedawno wróciliśmy z wakacji i ciągle brak czasu, na razie musze nacieszyć się Lalą bo przez tydzień też była w hotelu i stęskniłam się za nią okropnie.
ineczka Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Asiaczek napisał(a):Ha! Gdyby im popuścić, to zdominowałyby wszystkich...:lol: Pzdr. He,he coś o tym wiem... takie małe a daje popalić...:diabloti: przy baskach akity to anioły :lilangel:
Akitka Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Oj Iwonko nie ufocił, bo nie było kiedy... (ach, ta sesja). :roll: Ale po dzisiejszym egzaminie już mam wolne. Więc może jakieś zdjęcia się pojawią. :) Kasiu: Piękne zdjęcia. Najbardziej z tych wystawowych podoba mi się to, na którym Arashi się uśmiecha! :loveu: Śliczne... :) Ineczko: no to faktycznie już nie wydaje mi się to być takie nienormalne... :)
Iwona&Wiki Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 To szkoda, ale pewnie że egzamin był ważniejszy. Odpoczniesz i będziecie się mogli focić do woli:eviltong:. Tym bardziej, ze może znowu będzie biało:lol:. Ufff u mnie sypie dziś prawie cały dzień:eviltong:. Zima powróciła:multi:! Ineczko, to wtedy już w ogóle nie będzie wiadomo: dziewczyny, chłopcy czy... słonie;):evil_lol:? Tylko chyba powinny być - cztery:cool3:? Musisz i to koniecznie! A Aiko Tobą:lol:!
Akitka Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 oj Iwonko: u nas śnieg się dziś stopił. Jak wyszłam rano przed blok, to miałam wrażenie, że wiosna... Ciepły wietrzyk i słońce. :cool3:
Recommended Posts