Jump to content
Dogomania

Galeria Akit (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W takim razie kontynuuję.

Jeszcze szczeniak

7873.jpg

Wizyta na Międzynarodówce 2004 Leszno, z lewej AMAI Bakira, z prawej jego ojciec, BISHO Tajgeta.

14799.jpg

Międzynarodowa 2004 Kraków - już po wystawie

14802.jpg

I na razie na dzisiaj wystarczy.

Posted

Reszta może jutro, bo muszę jeszcze pogrzebać po innych stronach, interesują mnie np. wyniki wystaw Akit w Niemczech.

Albo wrzucę jeszcze jedną fotkę.

To też po wystawie w Krakowie.

150AmaiBakira.jpg

Posted

Może i śliczny, ale jak na razie zdaje mi się, że się panienki nie może doczekać. A to dopiero na początku maja (1 ocenę do reproduktora dostał w Poznaniu). Jedna piąta Akit w Polsce po Rengoku, to może któraś panienka się znajdzie dla Bushi'ego ;-)

Posted

Ja jestem troche w lepszej sytuacji.,mam 2 reproduktory,jeden jest po Goku,drugi zupełnie inna krew.OKII Matagiinu PL za siedem dni kryje moja sukę ,która tez nie jest spokrewniona z Rengoku,tak,że w lutym moge sie spodziewac szczeniaczków :P :P :P

Posted

Lila zapomniała dodać że szczeniaki będą najprawdopodobniej walentynkowe :)

a co do Bushiego serio podoba mi się.. ma ciekawy wyraz pyszczka.. taki inny

Posted

Prawdę mówiąc wiele osób zwróciło już uwagę, że Bushi jest wiecznie uśmiechnięty. Ale znalazłem fotki, na których wygląda jednak inaczej.

Walka o pająka-giganta

ba-164.jpg

A jednak trafiłem w dobre ręce, prawda?

4e-167.jpg

Heej! Bushi! Tutaj jestem!

86-190.jpg

Posted

moja Anata jest zawsze uśmiechnię no chyba że jest zmęczona/śpiaca lub biore ją na ringówke.. wtedy od razu poważnieje i się skupia.. wiec uśmiech znika z pyszczka

ale to aż miło patrzeć na uśmiechniętą akitę.. nie każda tak ma..

Posted
Matagi,

To Twoje dzieciaki? :D

Fajnie, ze bedziesz miec maluchy.Imiona juz masz? :) :wink:

Justynka :P To zdjęcia z lipca 2003 .Część dorosłych moich makit i "kawałek" moich szczeniaków.Na te ,które będą teraz czekaam bardzo długo,będą to dzieci "szefowej" Sake i młodego Okiiego.Jutro wesele :P

Imion jeszcze nie mam,nie wiem na jaka nawet literę.Ale zawsze sobie z miotu coś zostawiam i najpierw "chrzczę"to moje i później dobieram imiona reszcie.A nie lekko wybierać imiona w języku japońskim,czasami brzmi ładnie a znaczy .....mniej ładnie :wink:

Posted

Nic mnie sie nie namnożyło :lol: Na zdjęciu oprocz tych akit ,które są dzis ze mna jest jeszcze moja wnusia OHISAMA.Została kupiona wiosną,ale ponieważ właściciele wyjechali zagranicę ,to mieszkała z nami do sierpnia :wink: :wink: :wink:

Posted

Coś tam mam,ale różne one wiekowo,powoli odchodziły do nowych domów,najdłużej była Ohisamai i Onjin.A takich makitów 7-8 tygodniowych mam dużo.Zaraz poszukam foty OSAMY,już w nowym domu. :P :P :P

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...