christoph Posted November 27, 2004 Posted November 27, 2004 Z "polecenia" Matagi wklejam fotki z kompa. Teraz trzeba zobaczyć, czy udało się trzy naraz.
Matagi Posted November 27, 2004 Posted November 27, 2004 jasne,że się udało!!!! :P :P :P Suuuuuuuuuuuper!!!! :P :P :P
christoph Posted November 27, 2004 Posted November 27, 2004 W takim razie kontynuuję. Jeszcze szczeniak Wizyta na Międzynarodówce 2004 Leszno, z lewej AMAI Bakira, z prawej jego ojciec, BISHO Tajgeta. Międzynarodowa 2004 Kraków - już po wystawie I na razie na dzisiaj wystarczy.
christoph Posted November 27, 2004 Posted November 27, 2004 Reszta może jutro, bo muszę jeszcze pogrzebać po innych stronach, interesują mnie np. wyniki wystaw Akit w Niemczech. Albo wrzucę jeszcze jedną fotkę. To też po wystawie w Krakowie.
Agappe Posted November 30, 2004 Posted November 30, 2004 jak na mój gust Bushi ma wiele cech tatusia.. Kim jest jego mama??
christoph Posted November 30, 2004 Posted November 30, 2004 AMAI Bakira - vel Bushi O: BISHO Tajgeta M: BAKIRA Pa-Lis Hodowla: Święciechowa k.Leszna Wrzucam jeszce 3 fotki:
christoph Posted November 30, 2004 Posted November 30, 2004 Może i śliczny, ale jak na razie zdaje mi się, że się panienki nie może doczekać. A to dopiero na początku maja (1 ocenę do reproduktora dostał w Poznaniu). Jedna piąta Akit w Polsce po Rengoku, to może któraś panienka się znajdzie dla Bushi'ego ;-)
Matagi Posted November 30, 2004 Posted November 30, 2004 Ja jestem troche w lepszej sytuacji.,mam 2 reproduktory,jeden jest po Goku,drugi zupełnie inna krew.OKII Matagiinu PL za siedem dni kryje moja sukę ,która tez nie jest spokrewniona z Rengoku,tak,że w lutym moge sie spodziewac szczeniaczków :P :P :P
Agappe Posted December 1, 2004 Posted December 1, 2004 Lila zapomniała dodać że szczeniaki będą najprawdopodobniej walentynkowe :) a co do Bushiego serio podoba mi się.. ma ciekawy wyraz pyszczka.. taki inny
christoph Posted December 2, 2004 Posted December 2, 2004 Prawdę mówiąc wiele osób zwróciło już uwagę, że Bushi jest wiecznie uśmiechnięty. Ale znalazłem fotki, na których wygląda jednak inaczej. Walka o pająka-giganta A jednak trafiłem w dobre ręce, prawda? Heej! Bushi! Tutaj jestem!
Agappe Posted December 7, 2004 Posted December 7, 2004 moja Anata jest zawsze uśmiechnię no chyba że jest zmęczona/śpiaca lub biore ją na ringówke.. wtedy od razu poważnieje i się skupia.. wiec uśmiech znika z pyszczka ale to aż miło patrzeć na uśmiechniętą akitę.. nie każda tak ma..
Matagi Posted December 7, 2004 Posted December 7, 2004 A jak Wam sie podobaja takie zabawowe uśmiechy? :wink: :wink: :wink:
nice_girl Posted December 7, 2004 Posted December 7, 2004 Matagi, To Twoje dzieciaki? :D Fajnie, ze bedziesz miec maluchy.Imiona juz masz? :) :wink:
Matagi Posted December 7, 2004 Posted December 7, 2004 Matagi,To Twoje dzieciaki? :D Fajnie, ze bedziesz miec maluchy.Imiona juz masz? :) :wink: Justynka :P To zdjęcia z lipca 2003 .Część dorosłych moich makit i "kawałek" moich szczeniaków.Na te ,które będą teraz czekaam bardzo długo,będą to dzieci "szefowej" Sake i młodego Okiiego.Jutro wesele :P Imion jeszcze nie mam,nie wiem na jaka nawet literę.Ale zawsze sobie z miotu coś zostawiam i najpierw "chrzczę"to moje i później dobieram imiona reszcie.A nie lekko wybierać imiona w języku japońskim,czasami brzmi ładnie a znaczy .....mniej ładnie :wink:
takatuka Posted December 7, 2004 Posted December 7, 2004 A jak Wam sie podobaja takie zabawowe uśmiechy? :wink: :wink: :wink: Bardzooo się podobają :lol: :lol: :lol:
Matagi Posted December 8, 2004 Posted December 8, 2004 Nic mnie sie nie namnożyło :lol: Na zdjęciu oprocz tych akit ,które są dzis ze mna jest jeszcze moja wnusia OHISAMA.Została kupiona wiosną,ale ponieważ właściciele wyjechali zagranicę ,to mieszkała z nami do sierpnia :wink: :wink: :wink:
Agappe Posted December 9, 2004 Posted December 9, 2004 masz więcej zdjec swoich wnuczków za tyjątkiem tej 3 którą znam??
Matagi Posted December 10, 2004 Posted December 10, 2004 Coś tam mam,ale różne one wiekowo,powoli odchodziły do nowych domów,najdłużej była Ohisamai i Onjin.A takich makitów 7-8 tygodniowych mam dużo.Zaraz poszukam foty OSAMY,już w nowym domu. :P :P :P
Recommended Posts