Agappe Posted September 18, 2004 Posted September 18, 2004 Matagi, Kamil i Ja to będziemy mieli dużo zdjęć po wystawie w Legionowie :)
Matagi Posted September 18, 2004 Posted September 18, 2004 ....O dużo...!!!!! :P :P :P Zakleimy całą DGM makitami naszymi!!!! :P :P :P
AgaCzips Posted September 20, 2004 Posted September 20, 2004 No to się cieszę :D Czekam z niecierpliwością :lol:
Agappe Posted September 21, 2004 Posted September 21, 2004 akitek jest zgłoszonych 23 :))) i to prawie same piękne egzemplarze :))
takatuka Posted September 23, 2004 Posted September 23, 2004 Czy mogę też tu wstawiać foty hokkaido - nie chcę robić nowego tematu tylko dla Lancelota :roll:
Matagi Posted September 23, 2004 Posted September 23, 2004 Jasne,że wstaw :P :P :P W końcu to akitowy ziomek :lol: :lol: :lol:
takatuka Posted September 23, 2004 Posted September 23, 2004 Dzięki Przedstawiam ziomala waszych akitek
Agappe Posted September 23, 2004 Posted September 23, 2004 a masz moze jakies zdjęcia psiaka w całej okazałości??
Mellows Posted October 5, 2004 Posted October 5, 2004 EDO ma na tych zdjęciach 3 miesiące i 3 dni http://www.cyklotrial-mtb.ehost.pl/edo_001.jpg
Agappe Posted October 8, 2004 Posted October 8, 2004 no i lecim z akitami w Legionowie: psy -młodzież BIMBO Yamamoto - Zw.Mł psy-kl.pośrednia TANOSHIMI Go Dogutti - CWC CZENAJ Roal - dosk, srebro
Agappe Posted October 8, 2004 Posted October 8, 2004 psy - otwarta OKI Matagiinu Pl - dosk, srebro BOS Kumade - CWC suki - młodzież INAZUMA of Amayadori Ken - Zw.Mł suki - pośrednia OJOSAN Matagiinu - CWC w otwaryej leciała Anata więc nie mam zdjęc
AgaCzips Posted October 8, 2004 Posted October 8, 2004 No, nareszcie doczekałam sę fotek :D :wink: Mellows- Edo jest cudowny, rośnie jak na drożdzach.Fantastyczny psaik, aż miło na niego popatrzć :D Agappe- świetne championy na tych zdjęciach. Jest na co popatrzeć. Teraz czekam na zdjątka Anaty :wink: Może kiedyś na wystawach się spotkamy jednak nie na tym samym ringu(jak narazie :wink: )
nice_girl Posted October 9, 2004 Posted October 9, 2004 Mellows, Łał- prześliczne te fotki :):) :) :) :)
Agappe Posted October 9, 2004 Posted October 9, 2004 No, nareszcie doczekałam sę fotek :D :wink: Agappe- świetne championy na tych zdjęciach. Jest na co popatrzeć. Teraz czekam na zdjątka Anaty :wink: Może kiedyś na wystawach się spotkamy jednak nie na tym samym ringu(jak narazie :wink: ) Matagi będzie miała zdjęcia Anaty
Ziemniak Posted October 11, 2004 Posted October 11, 2004 Hej Z niektorymi to ja sie juz znam, ale dla innych jestem nowy wiec sie przedstawie: Jestem Marek i mam fajnego psiaka Shoguna (2,5 roku) To tyle tytułem wstępu. Jesli chodzi o zdjęcia to takie jakies dziwaczne... Ale z drugiej strony wazne, ze sa. Pozdrowienia :evil:
Mellows Posted October 11, 2004 Posted October 11, 2004 No Ziemniak ... gratuluje "wspaniałego" WEJŚCIA !! Masz fotki Shoguna?? :evil:
Ziemniak Posted October 11, 2004 Posted October 11, 2004 Zajrzyj na strone www.akita.z.pl - znajdziesz tam pare zdjec. Musze sie przyzwyczaic do tego forum, wszystko jest podobne a zarazem inne. Z tymi zdjeciami Daria sie nie gniewaj, ale np. BOS wyglada jak pokraka :lol:
Ziemniak Posted October 11, 2004 Posted October 11, 2004 Prosze o instrukcje jak wkleic zdjecia, mam ich kilka i chetnie sie nimi podziele.
Agappe Posted October 11, 2004 Posted October 11, 2004 Zajrzyj na strone www.akita.z.pl - znajdziesz tam pare zdjec.Musze sie przyzwyczaic do tego forum, wszystko jest podobne a zarazem inne. Z tymi zdjeciami Daria sie nie gniewaj, ale np. BOS wyglada jak pokraka :lol: nie moja wina że p Iwona go tak ustawiła :p ale ma przynajmniej piękny akitowy uśmiech.. a w tym słońcu nie było widać jak zdjecia wyszły. a zdjęcia można wkleić tylko te które są umieszczone na serwerze i wgląda to tak [ img ]http://adres strony.jpg [ / img ] oczywiście bez przerw
Agappe Posted October 11, 2004 Posted October 11, 2004 Legiowo cd. zdjecia od matagi suki - kl.otwarta ANATA Yamamoto & ja - dosk, srebro YUKARIHIME Tajgeta - CWC, NSwR wszystkie razem http://www.republika.pl/akitaken/so.JPG
Matagi Posted October 11, 2004 Posted October 11, 2004 Zajrzyj na strone www.akita.z.pl - znajdziesz tam pare zdjec.Musze sie przyzwyczaic do tego forum, wszystko jest podobne a zarazem inne. Z tymi zdjeciami Daria sie nie gniewaj, ale np. BOS wyglada jak pokraka :lol: Ziemniak!!!!Ani Daria,ani ja nie robiłysmy zdjęć osobiście,ponieważ obie wystawiałyśmy. :wink: U Darii kamera dysponował pewien bardzo sympatyczny men :P :P :P ,a moim aparatem dysponował Kamil od Oso i Kony :P :P :P .I chwała OBU,że w tym tempie zrobili cokolwiek,niektóre zdjecia sa super,bo może nie oddaja całego wyrazu psa,ale ODDAJĄ emocje właścicieli :wink: .Marek!!!!Dostałam zdjecia od Ciebie :P ,ślicznie dziękuję,za niedługo wysle Ci foty z Legionowa.A Ty już trzymaj kciuki za Poznań,bo mój OKi dalej linieje,a to gopiero początek.... :(
Matagi Posted October 11, 2004 Posted October 11, 2004 Mellows,Łał- prześliczne te fotki :):) :) :) :) MELLOWS!!!Edo super rośnie :P Ale nie zakładaj mu ŻADNYCH szelek :evil: Załatwisz mu grzbiet na "dzień dobry".Wszystko dobre,tylko nie szelki u tak malutkiego psa.Polecam parciana obroże zaciskową,on sie nauczy chodzić,nie będzie ciągał,i nie będzie miał karpia ani przebudowanego zadu... :P
Recommended Posts