Jump to content
Dogomania

Galeria Akit (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

Posted

Agappe napisał(a):
Czy Wy widzieliście te statystyki ze strony wystawy?!!!! Psy z Tajlandii, Indonezji, RPA, Peru, Uzbekistanu itd:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

światowa to wystawcy ze świata ;) :lol: :lol: :lol:
a zdjęć niestety nie wstawię bo ich nie mam - nie mam zupełnie na nic czasu :shake:

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

donya napisał(a):
światowa to wystawcy ze świata ;) :lol: :lol: :lol:
a zdjęć niestety nie wstawię bo ich nie mam - nie mam zupełnie na nic czasu :shake:

My też! My też jesteśmy zapracowani, a jednak kilka "staroci" wstawiłam... Tak się nie godzi...
Pzdr.

Posted

A w Zawierciu (tu gdzie mieszkają moi rodzice i gdzie właśnie przebywam) pada śnieg na całego. Byłam z Ambrą na spacerku po własnym podwórku i była zachwycona śniegiem. :) Musiałam ją na siłę zabrać z powrotem do domu, bo ja już nie mogłam - zmarzłam jak nie wiem. Zrobię Ambrze parę fotek (zwłaszcza, że po południu idziemy na spacerek z innymi pieskami), także wstawię później, jeśli kogoś to ciekawi. ;)

Posted

[quote name='Asiaczek']Akitko - czekamy z niecierpliwością...:lol:
Pzdr.

w Warszawie też sypie!! :))):multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

Agappe napisał(a):
w Warszawie też sypie!! :))):multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

zeby nie bylo to powiem ze w Drawsku Pomorskim (zachodniopomorskie) tez spadl snieg :multi: jeszcze troche spadnie to bedziemy z Daisuchą szalec na sniegu :multi:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Rzutem na taśmę udało mi się porobić trochę fotek pt. "Pierwszy snieg...". Dzisiaj wstawię je do mojej Galerii.
Pzdr.

Jaki snieg :crazyeye: u mnie nie ma śniegu - sypało owszem ale się zaraz stopniał :shake: Warszawę zasypało :crazyeye:

Posted

Ech niestety na spacer szłam sama, więc nie miał kto wziąć aparat i robić fotki. :-? Ale za to mam parę domowych zdjęć Ambry i zrobię też jej kilka zimowych i jutro wkleję. :) Ale planujemy więcej takich spacerków także może następnym razem się uda... Ambra nie traciła energii i wykończyła swojego kolegę. A teraz śpi jak aniołecek... :evil_lol:

Posted

donya napisał(a):
Jaki snieg :crazyeye: u mnie nie ma śniegu - sypało owszem ale się zaraz stopniał :shake: Warszawę zasypało :crazyeye:

Wiesz, na mojej wsi o nazwie "Mokotów" popadało trochę i po ok. 3-4 godzinach niewiele z tego pierwszego śniegu zostało. A po wieczornym spacerku (a właściwie nocnym) to już tylko pojedyncze kłaczki są...
Pzdr.

Posted

Akitka napisał(a):
Ech niestety na spacer szłam sama, więc nie miał kto wziąć aparat i robić fotki. :-? Ale za to mam parę domowych zdjęć Ambry i zrobię też jej kilka zimowych i jutro wkleję. :) Ale planujemy więcej takich spacerków także może następnym razem się uda... Ambra nie traciła energii i wykończyła swojego kolegę. A teraz śpi jak aniołecek... :evil_lol:

Czekamy, czekamy (oby nie za długo...).
Pzdr.

Posted

No mam nadzieję, że to nie było zbyt długie czekanie... Na rozgrzewkę zdjęcia Ambry sprzed kilku dni autorstwa mojego brata. :)

Ostatnie zdjęcie zatytułowałabym: "No już będę grzeczna... Ale daj mi już spokój." :evil_lol:

Posted

I na deser już ostatnie zdjątka (bo nie chcę zapychać galerii) po powrocie z podwórkowych igraszek. Zagoniłam Ambrę na siłę do domu, żeby nie siedziała tak długo na tym zimnie. :lol:

Pozdrawiamy serdecznie z zaśnieżonego Zawiercia... :hand: Ambra dziś w dalszym ciągu odpoczywa po wczorajszych męczących jednak "przepychankach" (choć wydawała się być niezmordowana) z prawie akitkiem - Toshiro. ;)

Posted

jejjjjjj jak ona urosła!!!!!!! przeciez to już dorosła kobita!!! <no tak na zdjeciach wyglada>

zazdrościmy tyle śniegu.. u nas stopniał ;(

Posted

no właśnie ja sama nie wiem, kiedy ona tak śmignęła... ale tak właśnie jakoś doroślej zaczęła wyglądać i trochę też się tak zachowywać, choć dla mnie to ciągle moje dzidzi... :evil_lol:

Posted

Akitka - super panienka!!! I zdjęcia te domowe i podwórkowe - fajne!

A ja myślałam, że trochę koloryzujecie z tym śniegiem u Was. A tu prawie bałwanka można ulepić, co?:lol:
Jak zajrzysz do mojej Galerii, to zobaczysz, że ten wczorajszy pierwszy snieg - w porównaniu do Waszego - ma się nijak... Normalnie tylko jakies kłaczki...:placz:

Agappe - nowy bannerek? :-o
Pzdr.

Posted

Nie wiem, czy ten śnieg na lepienie bałwanka się nadaje - chyba jest zbyt "sypki"? :) Aczkolwiek na pewno jest stały (przynajmniej chwilowo). Dlatego też Ambra do domu nie chce wracać. A chyba wręcz czuje się ukarana, jak jej każe wrócić do domu. :cool3:

Posted

[quote name='Asiaczek']Akitka - super panienka!!! I zdjęcia te domowe i podwórkowe - fajne!

A ja myślałam, że trochę koloryzujecie z tym śniegiem u Was. A tu prawie bałwanka można ulepić, co?:lol:
Jak zajrzysz do mojej Galerii, to zobaczysz, że ten wczorajszy pierwszy snieg - w porównaniu do Waszego - ma się nijak... Normalnie tylko jakies kłaczki...:placz:

Agappe - nowy bannerek? :-o
Pzdr.

nowy banerek, nowe graficzki na stronie i nowy adresik ;) zapraszam www.akita.prv.pl ;) <i jedyne w czym mi ktoś pomógł to tło <jak zawsze cierpiałam na brak pomysłów :/> - animacje, wycinanie Anaty i potem jej wklejanie, Enter i napisy to już moja robota ;) > i w końcu dałam się przekonać na zrobienie bannera w dziale linki, ale odnośnie reszty adresów akicich(zaktualizowanych) i nie tylko zostałam staroświecka i bannerów nie wstawiłam ;) - psują moją wizje, bo każdy banner stronki ma inny wymiar, kolor, czcionke,itd ;p

a wracając do śniegu.. dziś znowu troszke posypało w Warszawie, ale już nic nie widać ;(

Posted

donya napisał(a):
A u mnie na odmianę biało :multi: :multi: :multi: rude szaleją :lol: :lol: :lol:

myślisz, że do niedzieli sie utrzyma???:razz:

Posted

WOW:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
własnie zobaczyłam, że jest już w internecie wykaz psów przyjetych na miedzynarodową wystawe w Kielcach
<zaraz przepisze całą stawke, ale jak na razie małe statystyki
PSÓW - 5
SUK - 24
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

co za dysproporcje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

PSY:

młodzież:
ISSUN BOSHI Halne Wzgórze (FCI)
KOFUKU Halne Wzgórze

pośrednia:
BIRIKO Bieżynaki

otwarta:
Akita u Izis (FCI) UMON

championów:
BOS Kumade

SUKI
młodzież:
AKIRA z Grodzkiego Zakątka
CAMA z Doliny Wiązów
HANIKO Czandoria
ICHIBUSA Halne Wzgórze
KITSUNE Halne Wzgórze
KONNICHI-WA Halne Wzgórze FCI
YOUGATA Halne Wzgórze

pośrednia:
ATSUMI Tajgeta
CLEA z Doliny Wiazów
FUJIN Yamamoto
MORISHITA Tajgeta
NAGASAKI MAGO KAKUSUI Galne Wzgórze
Akita u Izis (FCI) YASU
Akita u Izis (FCI) YOKO

otwarta:
BASHI Dolina Wiązów
BASHI Roal
CARMEN Dolna Wiązów
LIKA Żelazny Jar
MIDORI Turzycowa Dolina
NIAGARA MAGO KAKUSUI Halne Wzgórze
REN'AI SABI Halne Wzgóze (FCI)
SHIKOKU Eskimo River
DHIRA TORI Eskimo River

championów
BU Yamamoto

zapowiada sie niezwykle ciekawe sędziowanie!!!!!!!!!!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...