Agappe Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Asiaczek napisał(a):Jestem, bo co? Pzdr. bo spacer sie szykuje;)
Asiaczek Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Aaaa, dostałam też PW. Daj mi chwilę na zastanowienie się, OK? Pzdr.
Olej Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Po przeczytaniu całego wątku (701 stron:roll:) wypadałoby się przywitać, tak więc: Witam serdecznie :p Nie mogłem nie zauważyć, że są tutaj sympatie i antypatie, kółka wzajemnej adoracji i takie tam różne... ale tak to już z człowiekami bywa. Dlatego na wstępie chciałem zaznaczyć, że będę raczej cichym czytelnikiem tego forum i z wielkim "światem akit" nic wspólnego nie mam i mieć raczej nie będę. Mam tylko nadzieję, że wróci miła atmosfera, jaka miała tutaj miejsce wcześniej, ponieważ tamte strony o wiele milej się czytało oraz, że w razie moich głupich pytań znajdzie się ktoś kto na nie odpowie :p No i oczywiście gratuluję wszystkim sukcesów i pięknych akit, których w tej galerii jest chyba najwięcej w sieci (PL) i liczę na ciągły napływ pięknych fotek. Prawie zapomniałem... Jestem szczęśliwym posiadaczem psiaka, który nawet został w tej galerii uchwycony (na 533 stronie, w drugim poście, na piątym zdjęciu :eviltong:), a zowie się on YUTAKA Halne wzgórze. Pozdrawiam, Adam.
Akitka Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Witaj Adamie! :) Ja tam się nie czuję częścią "akitowego światka". Swoją akitkę mam dopiero od 4 miesięcy, a ponadto nie zamierzam jej wystawiać. Dlatego witam Cię jako zwykły szaraczek... :) Ładnego masz pieska. :)
Agappe Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Olej napisał(a):Po przeczytaniu całego wątku (701 stron:roll:) wypadałoby się przywitać, tak więc: Witam serdecznie :p Nie mogłem nie zauważyć, że są tutaj sympatie i antypatie, kółka wzajemnej adoracji i takie tam różne... ale tak to już z człowiekami bywa. Dlatego na wstępie chciałem zaznaczyć, że będę raczej cichym czytelnikiem tego forum i z wielkim "światem akit" nic wspólnego nie mam i mieć raczej nie będę. Mam tylko nadzieję, że wróci miła atmosfera, jaka miała tutaj miejsce wcześniej, ponieważ tamte strony o wiele milej się czytało oraz, że w razie moich głupich pytań znajdzie się ktoś kto na nie odpowie :p No i oczywiście gratuluję wszystkim sukcesów i pięknych akit, których w tej galerii jest chyba najwięcej w sieci (PL) i liczę na ciągły napływ pięknych fotek. Prawie zapomniałem... Jestem szczęśliwym posiadaczem psiaka, który nawet został w tej galerii uchwycony (na 533 stronie, w drugim poście, na piątym zdjęciu :eviltong:), a zowie się on YUTAKA Halne wzgórze. Pozdrawiam, Adam. WITAMY Bardzo serdecznie!!!!! :))))))))))))))) podziwiam, ze chciało Ci sie czytać to wszystko :) jak bede w stanie służę pomocą :)
sylwekw Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Witaj Adamie ... a skąd jesteś - jakie miasto jeśli to nie tajemnica ?
Olej Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Dziękuję wszystkim za miłe przywitanie. Jestem z Polski C ;), czyli Chełm w woj. lubelskim. No i mam pierwsze pytanko... W miarę się już orientuję w tych wszystkich BOBach, CACIBach, i tym podobnych, ale nie mam pojęcia co oznacza WO :shake: obstawiałbym na dyskwalifikację, ale... Pozdrawiam, Adam.
sylwekw Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Otóż w klasie szczeniąt oceny są nieco inne niż w pozostałych klasach i tak oto: WO - wybitnie Obiecujący - najwyższa ocena jaką może dostać szczeniak O - obiecujący ... hmm dalej to chyba .... nie wiem :-)
AiMiN Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Na stronie Zw. Kynol. wszystko jest rozpisane: http://www.zkwp.pl/regulaminy/reg_wyst.html Potem kliknij na ---> IV. Zasady nagradzania psów I od punktu 12-ego wszystko pięknie opisane. WO czasami jest opisywane jako "wielce obiecujący".
donya Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Olej napisał(a):Po przeczytaniu całego wątku (701 stron:roll:) wypadałoby się przywitać, tak więc: Witam serdecznie :p Nie mogłem nie zauważyć, że są tutaj sympatie i antypatie, kółka wzajemnej adoracji i takie tam różne... ale tak to już z człowiekami bywa. Dlatego na wstępie chciałem zaznaczyć, że będę raczej cichym czytelnikiem tego forum i z wielkim "światem akit" nic wspólnego nie mam i mieć raczej nie będę. Mam tylko nadzieję, że wróci miła atmosfera, jaka miała tutaj miejsce wcześniej, ponieważ tamte strony o wiele milej się czytało oraz, że w razie moich głupich pytań znajdzie się ktoś kto na nie odpowie :p No i oczywiście gratuluję wszystkim sukcesów i pięknych akit, których w tej galerii jest chyba najwięcej w sieci (PL) i liczę na ciągły napływ pięknych fotek. Prawie zapomniałem... Jestem szczęśliwym posiadaczem psiaka, który nawet został w tej galerii uchwycony (na 533 stronie, w drugim poście, na piątym zdjęciu :eviltong:), a zowie się on YUTAKA Halne wzgórze. Pozdrawiam, Adam. Witaj Olej! My się już trochę znamy :lol: :lol: :lol:
Olej Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 No to się nieźle wstrzeliłem z tą dyskwalifikacja :evil_lol::lol: sylwekw napisał(a): WO - wybitnie Obiecujący - najwyższa ocena jaką może dostać szczeniak O - obiecujący Dzięki za wyjaśnienie, tak w ogóle to mamy psiaki w prawie identycznym wieku (Yutaka ma 8 mieś. i 2 dni), szkoda, że tak daleko od siebie, spacerki pewnie byłyby świetne :smile: , a Yutaka towarzyszy do zabawy, to za wielu nie ma :sad: AiMiN napisał(a):Na stronie Zw. Kynol. wszystko jest rozpisane: http://www.zkwp.pl/regulaminy/reg_wyst.html Potem kliknij na ---> IV. Zasady nagradzania psów I od punktu 12-ego wszystko pięknie opisane. WO czasami jest opisywane jako "wielce obiecujący". Na pewno przeczytam :p donya napisał(a):Witaj Olej! My się już trochę znamy :lol: :lol: :lol: Tak odrobinkę, ale dobre i to :smile:
Gosica Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Olej Witam serdecznie :) a ja się zastanawiałam komu robię te zdjęcia , słyszłam ze to jakis halniak ale nie wiedziałam jaki :eviltong:. Gorące pozdrówka
Olej Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Gosica napisał(a):Olej Witam serdecznie :) a ja się zastanawiałam komu robię te zdjęcia , słyszłam ze to jakis halniak ale nie wiedziałam jaki :eviltong:. Gorące pozdrówka Ja także serdecznie witam. Jeśli byś miała jeszcze jakieś zdjęcia yutaki to ja byłbym ogromnie wdzięczny za przesłanie mi ich na maila ( o.l.e.j@interia.pl ), ponieważ wtedy mieliśmy tylko analogowy aparacik i prawie nie mamy fotek z okresu, kiedy był jeszcze malutki i śliczniutki (nadal jest śliczniutki, ale już nie taki malutki ;)) Pozdrawiam, Adam.
Daisunia Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 w szczeniakach oceny sa takie : WO - wybitnie obiecujaca O - obiecujaca MO - malo obiecujaca Pozdr. i witam nowego akitomaniaka ;)
Agappe Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 WIADOMOŚCI WYSTAWOWE!!!!! Wczoraj wystawa o Zw.Węgier na WĘGRZECH Budapeszt 21.10 [SIZE="5"]INOCHI-O KAKERU Halne Wzgórze Mł.Zw.WĘGIER, Best Junior I'YOROKOBI NO IZUMI Halne Wzgorze Mł.Zw.WĘGIER HOSEKI Halne Wzgórze CAC, BOS, CACIB, BOB, Zw.WĘGIER Dzis wystawa Europy Środkowo Wschodniej w Budapeszcie 22.10 [SIZE="5"]INOCHI-O KAKERU Halne Wzgórze Mł.Zw.Europy Środkowo-Wschodniej I'YOROKOBI NO IZUMI Halne Wzgorze Mł.Zw.Europy Środkowo-Wschodniej, Best Junior HOSEKI Halne Wzgórze CAC, BOS, CACIB, v-ce Zw.Europy Środkowo-Wschodniej [SIZE="4"]OGROMNE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)))))))) :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
Asiaczek Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Agappe - to dlatego nie odzywałaś się do mnie, bo trzymałaś kciuki i wyczekiwałaś wyników... Gratulacje!!! Pzdr.
Agappe Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Asiaczek napisał(a):Agappe - to dlatego nie odzywałaś się do mnie, bo trzymałaś kciuki i wyczekiwałaś wyników... Gratulacje!!! Pzdr. łaaa nie odzywałam się??? nie dostałas odpowiedzi na smsa??? :oops: :oops: :oops:
Asiaczek Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Na SMS-a - dostałam, ale na DGM - cisza... Pzdr.
Agappe Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Asiaczek napisał(a):Na SMS-a - dostałam, ale na DGM - cisza... Pzdr. a bo byłam zajęta (i w sumie nadal jestem;) ) i nawet nie wchodziłam na dogo.. :oops:
Olej Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Teraz, gdy już wiem, co oznaczają wszystkie (no może prawie wszystkie:p) tajemnicze skróty mogę z pełną świadomością złożyć ogromne gratulacje psiakom z Halnego :multi::multi::multi: i oby tak dalej. Jako iż, jest to galeria i ja już się przedstawiłem pora na Yutakę. Zdjęcia może nie są najlepsze, ale... Oto jestem: Ciastko:lying::crazyeye::crazyeye::no-no-no:!!!!!!!!! Ciastko, ciastko, ciastko... nie chowaj i tak widze :cool3: Oj daj ciastko... prooooosze!!!!!!!!!!!! :modla: Nie to nie!!!! ...foch:obrazic: :watpliwy: Pozdrawiam, Adam.
Asiaczek Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 No, ładnie! Ciasteczka malutkiego psu ukochanemu żałuje... Pzdr.
Asiunia02 Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 OGROMNE GRATKI DLA HALNIACZKÓW !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Czyzby Inter w klasie pośredniej ??????????????? Coś jeszcze Inochiemu brakuje ???
Agappe Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Asiunia02 napisał(a):OGROMNE GRATKI DLA HALNIACZKÓW !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Czyzby Inter w klasie pośredniej ??????????????? Coś jeszcze Inochiemu brakuje ??? Inochiemu????? przecież on jest w młodzieży!! to jaki inter????????????????????:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
Agappe Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Stawki Budapeszt Sobota Pies- Szczeniaki AMATERASU INU YOKO ZUNA MOMISI NO TABI JHINJU Pies- młodzież J NOCHI-O KAKERU HALNE WZGÓRZE Pies-otwarta BAY KUMADE CORI HOSEKI HALNE WZGÓRZE Suka- młodzież J YOROROBI NO JZUMI HALNE WZGÓRZE Suka-pośrednia AMATERASU INU YOKO ZUNA TOMUMI NO TABI OSEKKAI Suka-otwarta AMATERASU INU YOKO ZUNA YUTAKA SHIRAKAMI-SHADO AIWA SHIRAKAMI-SHADO ASANU TARTAGAL'S HATSUGA GO Suka -champion DEIKA MIAMOTO-MACHUCHI AKITA - Niedziela Pies- Szczeniaki AMATERASU INU YOKO ZUNA MOMISI Pies- młodzież J NOCHI-O KAKERU HALNE WZGÓRZE SAKE NO UCHI BOKU Pies-pośrednia AMATERASU INU YOKO ZUNA MUSHASI AMATERASU INU YOKO ZUNA TAMAKI Pies-otwarta BAY KUMADE CORI HOSEKI HALNE WZGÓRZE Suka- młodzież J YOROROBI NO JZUMI HALNE WZGÓRZE Suka-pośrednia NO TABI OSEKKAI Suka-otwarta AMATERASU INU YOKO ZUNA YUTAKA SHIRAKAMI-SHADO AIWA TARTAGAL'S HATSUGA GO
Recommended Posts