Jump to content
Dogomania

Galeria Akit (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

Posted
Aga chce więcej zdjęć :P ,bardzo proszę,stare,ale jare.. :wink: :wink:

Dziękuję Matagi za zdjęcia, są śliczne. Psiaczki cudowne, a szczeniaczki poprostu miodzio. :iloveyou: Widać, że psinki cieszą się nie tylko śniegiem, ale i morzem słońcem i piaskiem :wink:

Pozdrawiam Agata

• Replies 10.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aga! miło mi,że się podobają :P :P :P Dzisiaj w Sopocie akity z Konina pokazały na co je stać :P /a sędziowała v-ce przewodnicząca Klubu Akity,niemka/ :P :P :P

Posted
Dzisiaj w Sopocie akity z Konina pokazały na co je stać :P /a sędziowała v-ce przewodnicząca Klubu Akity,niemka/ :P :P :P

Mam nadzieję, że pozytywnie :wink: Ile złotych medali przywożą do domku? :wink:

BTW - muszę sprawdzić jak tam wypadł brat Czipsa :wink:

Posted
Jasne,że pozytywnie :P :P :P .Rengoku wygrał w Championach,a jego Syn,młodziutki Czenay Zw.MŁ. i BOB :P :P :P

No to świetnie :D :multi: :multi: :multi: :multi: Konińacy się nie dadzą :wink:

BTW- zdjęcie czadowe :wink: Leniwy ten Twój psiak :P

Posted

:D dziekuje wam bardzo za sliczne zdjecia, sa naprawde przepiekne :D i ten husky, zdaje sie Cobry na niebieskich kwiatkach, niesamowity :D

Cobra masz moze w wiekszym formacie te zdjecia?

Posted
Jasne,że pozytywnie :P :P :P .Rengoku wygrał w Championach,a jego Syn,młodziutki Czenay Zw.MŁ. i BOB :P :P :P

Anaty rodzina górą :)

Rengoku tatuś no to już wiadomo, Anaty siostra z miotu 1/8, CWC, kuzynka po tych samych rodzicach, ale z miotu rok później 1/4, Zw.Mł :)

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

No kochani... Mnie tu parę dni nie było i żadnych nowych zdjęć nie widze... :-? Aparaty wam siadły? Pokazywać maleństwa (i nie maleństwa) jak urosły :wink:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...