AgaCzips Posted August 2, 2004 Posted August 2, 2004 Agappe zdjęcia są śliczne psiaczki rewelacyjne. Forrest ma piękne umarszczenie. Razem z Anata pięknie sie prezętują. Anata ślicznie wygląda w czerwonej chusteczce, chciałabym ją zobaczyć w niebieskiej z Dogomani :wink: na razie tylko 5 Czekam na resztę :wink: P.S Jesteś kochana. dziękuję za poświęcenie czasu i wstawienie tutaj zdjątek :buzi: Bardzo mi się podobają. Pozdrawiam Agata
Agappe Posted August 2, 2004 Posted August 2, 2004 haa no wreszcie czuje sie doceniona :) na inne zdjęcia będzie trzeba poczekać troche czasu sesje zdjęciową w dogomaniackiej chuscie na razie odłoże przynajmniej dokąd nie przestanie padać
Matagi Posted August 2, 2004 Posted August 2, 2004 Patrze,ze nie tylko ja ządna pochwał... :roll: chwaliłam wczoraj na ucho ,co prawda,pochwale dzisiaj na forum :P ANATA sie zmienia,dorosleje ,rozrasta i...PIĘKNIEJE :P ,laska zniej...a jeszcze w towarzystwie Forresta,który tylko przymyka oczy/on wie co dobre/ :wink: :wink: :wink: :wink:
Agappe Posted August 2, 2004 Posted August 2, 2004 Anata dziękuje za komplementy, a burek zawsze wygląda jak naćpany stąd te oczy :p zdjęcie Forrest sprzed roku http://www.republika.pl/akita_husky/Forrest(05).jpg
nice_girl Posted August 3, 2004 Posted August 3, 2004 Daria, Bardzo fajne foty :D Faktycznie, Anata zaczyna piękne męznieć :wink: Czekam na foty w dogomaniackiej chuście :D
Agappe Posted August 3, 2004 Posted August 3, 2004 jak na razie nici ze zdjęć, bo ciągle pada i pada w tej Warszawie :(
Matagi Posted August 3, 2004 Posted August 3, 2004 A u mnie nie pada :P :P :P upał jak diabli...teraz jest 23 stopnie ....aparacik moj pozyczony został,ale znalazłam jeszcze coś: OJOSAN Matagiinu PL panienka z okienka... Ziuta /made in schronisko/ i kawałek ciotki /nieostrzyżonej/IRY czarna mamba czyli Ziuta /3/4 afgana i nn/
Agappe Posted August 3, 2004 Posted August 3, 2004 Lila wiesz co Ojo jest podobna do Ciebie :) jakoś tak wyraz pyska :p
AgaCzips Posted August 3, 2004 Posted August 3, 2004 Matagi śliczne psiury. Widać, że pogoda dopiuje. Czy ta panienka z okienka wyglada za swoim menem? :wink: Pozdrawiam
Matagi Posted August 3, 2004 Posted August 3, 2004 Ojo jest zawsze hepi,ja chyba też....ale jak ona jest zła....to sie do mnie nie równa....moja złość....jest straszniejsza od akiciej... :evil: :evil: :evil:
Agappe Posted August 3, 2004 Posted August 3, 2004 groźna Lilaa :) własnie czemu OJO jest taka czysta?? wyszła z wanny przed zdjęciem?
Agappe Posted August 3, 2004 Posted August 3, 2004 apropo wyglądania przez okienko http://www.republika.pl/akita_husky/BALKON.jpg
Matagi Posted August 3, 2004 Posted August 3, 2004 Ojo zawsze taka czysta,zdjecie było robione prawie 2 tyg,po wystawie/wtedy było pranie/,a gania po podwórku i tarza sie dowoli... :lol: ale jak akita jest żywiona ,takie ma fiutro :lol: ,akity wyglądaja na brudne wtedy,kiedy zamierzaja zmienić sukienke na inną...kiedy sa szarawe,i jakby przybrudzone to albo cieczka za chwile,albo zmiana garderoby...Ojo pod wzgledem czystości jest ..hm...nienormalna,uczy porządku wszystkich w domu,jak coś sie gdzięs wala,ona za chwile wywlecze to na środek i usiłuje zakopywać,swoje kupy też zakopuje....nosem :lol: Okiemu zas poleruje uszy wewnatrz,ale wdziecznosci z jego strony nie widać :wink: ,przecież to chłop :lol: A babki akitki sa ciekawskie :jedna przez okienko,druga przez balkonik,moze jest tam cos do posprzatania.... :roll: :roll: :roll:
Agappe Posted August 3, 2004 Posted August 3, 2004 w przypadku mojej bardziej czy jest tam coś do zjedzenia :) Anata ma manie lizania swojego posłania i rankeim i wieczorami lizaniem wszystkich swoich kończynek i intymnych miejsc. Prawdziwa kobieta. Ale tak białego futra to ona chwilowo nie ma, powiem wiecej jak sie ją macnie to widać pod spodem ciemną skórą w ciemny podszerstek
nice_girl Posted August 5, 2004 Posted August 5, 2004 Natknełam się na tą przesłodką fote w necie.Czy to sa małe akitki? :wink:
Matagi Posted August 5, 2004 Posted August 5, 2004 Nice :P ,na 98% /moim zdaniem/ nie są to szczeniaki akity,mają za krótkie łapki i brak im uraijro,które akita o takim umaszczeniu MUSI mieć,ale są śliczniutkie... :lol: Pozdrówka :P
nice_girl Posted August 5, 2004 Posted August 5, 2004 [...]i brak im uraijro[...] Ło matko, co to? :o :o
Agappe Posted August 5, 2004 Posted August 5, 2004 hehe jak akiota jest umaszczenia czerwonego to musi miec białe elementy: brzuch, tyłek, zakończenia łap, podgardle i w ogóle przód
nice_girl Posted August 6, 2004 Posted August 6, 2004 Wiec teraz jestem o jedną rzecz mądrzejsza :D Czyli te szczeniaki powinny miec takie znaczenia jak te:
Matagi Posted August 6, 2004 Posted August 6, 2004 Dokładnie tak Justynko!!! :P Właśnie pogrzebałam w komputerze i znalazłam trochę zdjeć moich szczeniakow : czterotygodniowe akity czterotygodniowa Ojosan Ojosan ma już 5 tygodni Osoroshii - 6 tygodni fruwająca Orora zamyślona Ohisama
nice_girl Posted August 6, 2004 Posted August 6, 2004 Piękne te Twoje szczeniaczki :D W ogóle małe akity sa bardzo podobne do małych corgi, jak to juz kiedyś zauważyła Agappe. Małe corgi: :wink:
AgaCzips Posted August 6, 2004 Posted August 6, 2004 Dziewczynki, śliczniusie te wasze maleństwa. Jest czym się pochwalić i na czym oko zawiesić. Urocze, poprostu cudeńka :iloveyou: Proszem wiencej takich zdjęć :lol: Agata
nice_girl Posted August 6, 2004 Posted August 6, 2004 Agam Te szczeniaki to niestety nie są moje :wink:
Matagi Posted August 13, 2004 Posted August 13, 2004 Masz rację Nice,podobieństwo maluchów duże :lol: :P Aga chce więcej zdjęć :P ,bardzo proszę,stare,ale jare.. :wink: :wink: Sake na plaży Sake znużona słońcem.... wspomnienia Sake z wakacji... pierwsze chwile Tosziego w naszym domu... Akira i Rengoku po ślubie... Sake na I Podlaskich Zawodach PT Sake i Toszi Franek /papuga żako/ niania.. na szczeniaki trzeba mieć oko... dziesięciodniowe makity Uśmiech szczęścia Akiry...
Recommended Posts