Nitor-Nivalis Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Winter Melody SNOWCHIEF & Winter Melody DOUBLE TROUBLE czyli Stitch i Lolita inne zyjatko nadchodzi - Lolita sie az oblizuje :evil_lol: Stitch Lolita i moje ulubione ;) Loli a raczej jej radarki :loveu: nadal na wozku .... ale juz nie dlugo Quote
Cyraneczka Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Śliczne maluszki Ewo! Na pewno będziecie mieli z nich ogromną pociechę :-) Quote
guina Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 [CENTER]jejku..one są cudowne !!!!:loveu:[/CENTER] Quote
mortikia Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 [CENTER]Ewa, śliczne maluchy. Wstawiaj dużo zdjęć :multi:[/CENTER] Quote
husky_strzegom Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Ewo super "maluchy" :) Ale ten wózek Ci nie pasuje! WSTAWAJ Z NIEGO!!!! Quote
Marysia B. Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Jak widzę takie pięknoty to oczu nie mogę oderwać :lol: Życzę szybkiego powrotu do zdrowia :) Quote
Florka_xyz Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Ewo,Maluchy sa REWELACJA:loveu:Niech sie zdrowo chowaja;) Quote
NigdyNigdy Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Ewo, oba psiulki urocze, ale Lolita... Prima sort! Jej linie, kąty, szyja, proporcje.... Cud, miód i orzeszki :loveu: Quote
Martynaaaa Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Maluszki cudowne :loveu: [quote name='husky_strzegom'] Ale ten wózek Ci nie pasuje! WSTAWAJ Z NIEGO!!!! Podpisuję się pod tą wypowiedzią rękami i nogami;) Szybkiego powrotu do zdrowia. :) Quote
Nitor-Nivalis Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 Dziekujemy wszystkim za mile slowa :loveu: Kasiu jakbys wiedziala jaka slodka Lolitka to diablca :evil_lol: nie mielismy jeszcze takiego potworka :evil_lol: Stitch tez charakterny ale i bardzo posluszny, czego Lolita wyraznie nie zamierza sie uczyc ;) wkrotce nowe fotki ;) Ale ten wózek Ci nie pasuje! WSTAWAJ Z NIEGO!!!! dzieki bardzo. jeszcze troche i bede mogla postawic pierwsze kroki. Quote
mortikia Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 Fire ''awansował'' i biega w pierwszej parze ze Sno :) Niestety na dwa dni temu mieliśmy przykrą przygodę... Zaatakowały nas biegające luzem półdzikie konie sąsiada... Psy wyszły z tego cało, choć młody nieźle oberwał... Na szczęście kości całe... Quote
mortikia Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Ale jestem szczęśliwa... ;) Co tam lata?? Quote
mortikia Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Badyś Baluś I moje kochanie w wieku 4mies:loveu: ...i pół roku: Quote
mortikia Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Rozmówki damsko-męskie :cool1::evil_lol: Więcej fotek w galerii moich husiorków ;) Quote
Asiaczek Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Nie bardzo wiem, gdzie wstawić takie oto zdjęcie, więc wstawiam je tutaj. Jak przeglądałam fotki z Panevezys, to miałam wątpliwości: prawdziwy czy sztuczny...? Pzdr. Quote
mortikia Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 [CENTER]Asiaczku, co to za szczeniątko ???[/CENTER] Quote
Asiaczek Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Zdjęcie pochodzi z wystawy w Panevezys/LT, a co to za maleństwo - nie mam pojęcia. W kl. baby zgłoszonych było 4 psy i 1 sunia. A ja nie widze dokładnie czy to pies czy suczka... Sorki. Następnym razem, jak wypatrze taką śmiesznotę - zapisze numer... Pzdr. Quote
laisve Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 [quote name='Asiaczek']Zdjęcie pochodzi z wystawy w Panevezys/LT, a co to za maleństwo - nie mam pojęcia. W kl. baby zgłoszonych było 4 psy i 1 sunia. A ja nie widze dokładnie czy to pies czy suczka... Sorki. Następnym razem, jak wypatrze taką śmiesznotę - zapisze numer... Pzdr. That's my puppy ;) he was there only for socialization ;) p.s. could you send me this photo to e-mail? a.slemaite@gmail.com w klass baby bylo 1 suchka i 1 psy husky:eviltong:;) Quote
Recommended Posts