Matakia Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 galadria napisał(a):[FONT=Comic Sans MS]... a ja się pochwale moimi maleństwami :lol:[/FONT] .... maleństwami i nową fryzurą... ;) Śliczne!!! Quote
mortikia Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Maluchy śliczności :loveu::loveu::loveu: Opalek - :loveu: Quote
Matakia Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 także mam słodziakowe zdjęcie z dzisiejszej sjesty... Quote
mortikia Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Świetna fotka !!!!!!!!!!!!! :multi: Złotko.... :loveu: Quote
nordic blue Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 galadria napisał(a):[FONT=Comic Sans MS]... a ja się pochwale moimi maleństwami :lol:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]POLAR EYE OF THE TIGER & PEARL OF ICE[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Galladria Novitaris[/FONT] [FONT=Comic Sans MS](SECRET STAR of Wolf Point & Winterfrosts PEGASO)[/FONT] :loveu: śliczności :) Quote
nordic blue Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Matakia napisał(a):także mam słodziakowe zdjęcie z dzisiejszej sjesty... jakie słodkie kuleczki:loveu: super fotka Quote
Cyraneczka Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 nordic blue napisał(a):[FONT=Comic Sans MS]A to moje dzieciątko w wieku 5 tygodni:loveu:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Nordic Blue DALLAS COWBOY[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Latrans ANADYR & WICHITA GIRL Eskimoski Domek[/FONT] Fajny chłopaczek, ale się nazywa, prawie jak Artic Blue.... Życzę mu podobnych sukcesów jakie miał jego wielki przodek!!! Quote
nordic blue Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 [FONT=Comic Sans MS]A to moje dzieciątko w wieku 5 tygodni:loveu:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Nordic Blue DALLAS COWBOY[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Latrans ANADYR & WICHITA GIRL Eskimoski Domek[/FONT] Quote
Cyraneczka Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Agatko, prześliczne maluszki!!! Czy oba zostają u Ciebie?? Edytko - Twoje maluszki to słodziaczki, takie troszkę zaspane :-) Quote
nordic blue Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 jego siostrzyczka DIAMOND STAR [FONT=Comic Sans MS]Latrans ANADYR & WICHITA GIRL Eskimoski Domek[/FONT] Quote
nordic blue Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 DESIRE FOR HAPPINESS [FONT=Comic Sans MS]Latrans ANADYR & WICHITA GIRL Eskimoski Domek[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] Quote
nordic blue Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 DESIRE TO LOVE [FONT=Comic Sans MS]Latrans ANADYR & WICHITA GIRL Eskimoski Domek[/FONT] Quote
Cyraneczka Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Wszystkie małe kuleczki są śliczne ;-). Aż dziw, że niektóre tak potrafią się zmienić jak dorosną. Jedne pięknieją, inne brzydną... Trudno przewidzieć, nawet po wielu latach obserwacji :-). Quote
galadria Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Cyraneczka napisał(a):Agatko, prześliczne maluszki!!! Czy oba zostają u Ciebie?? [FONT=Comic Sans MS]Dziękuję,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Sunia zostaje na pewno :loveu:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]A piesek jak na razie bardzo mnie kusi :evil_lol:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]... nic nie wiadomo :razz:[/FONT] Quote
Nitor-Nivalis Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 :loveu:galadria napisał(a):[FONT=Comic Sans MS]... a ja się pochwale moimi maleństwami :lol:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]POLAR EYE OF THE TIGER & PEARL OF ICE[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Galladria Novitaris[/FONT] [FONT=Comic Sans MS](SECRET STAR of Wolf Point & Winterfrosts PEGASO)[/FONT] :loveu: Śliczności :loveu: Wendy jest superowska :loveu: Quote
galadria Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 [FONT=Comic Sans MS]POLAR EYE OF THE TIGER Galladria Novitaris[/FONT] :loveu: [FONT=Comic Sans MS](SECRET STAR of Wolf Point & Winterfrosts Pegaso )[/FONT] Quote
Dotyk Północy FCI Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Nowe fotki PACYFICA [FONT=Comic Sans MS](SECRET STAR of Wolf Point & Winterfrosts Pegaso ) [/FONT];) rośnie to nasze małe cudeńko ;) Przewidywane narodziny w naszej hodowli 20.06.2009 rodzicami zostaną CARMEN & UBIK ;) postaram się umieścić fotki szczeniaczków w dniu ich narodzin :lol: Quote
galadria Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Dotyk Północy FCI napisał(a):Nowe fotki PACYFICA [FONT=Comic Sans MS](SECRET STAR of Wolf Point & Winterfrosts Pegaso ) [/FONT];) rośnie to nasze małe cudeńko ;) :lol: [FONT=Comic Sans MS]Wasze cudeńko ślicznie rośnie :cool3:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Buziaki ode mnie dla małego urwisa.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Jak już jest tak rodzinnie to może jeszcze zaprezentuję moje cudeńko ,które zostaje ze mną :cool3:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]PEARL OF ICE Galladria Novitaris :loveu:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS](SECRET STAR of Wolf Point & Winterfrost's Pegaso)[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] Quote
mortikia Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Pacyfic pięknie się "śmieje" :lol: Fajny chłopczyk. Agata, a Twoja dziewczynka świetna! :loveu: Quote
Cyraneczka Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Agatko, dziewczyna jest rewelacyjna! Z niecierpliwością będę jej wyczekiwać na wystawach :-) Quote
Nitor-Nivalis Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Faktycznie rodzinnie się zrobiło, to i my pogratulujemy w końcu to też Muminkowe śliczności. Pacfik i Wnedy to cudeńka bardzo mocno będziemy trzymać za nie kciuki. :loveu: Quote
mortikia Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Ale dużo szczeniaczków :loveu: To ja pokażę moją "córcię" ;) Gurugita z Klanu Wydry vel Malinka (7 miesięcy) Quote
Cyraneczka Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Malinka śliczniusia :loveu:. Taka uważna i skupiona... Quote
Matakia Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Jakie słodziaczki :loveu::loveu::loveu: Na moich fotach Milly & Tesin Incognito i 43-dniowe krejzolki Quote
Recommended Posts