Jump to content
Dogomania

Fotogaleria Sh

Recommended Posts

Posted

No to jeszcze zdradź, Piotrzejanie, gdzie będzie debiut Malucha, cobym mogła go pogłaskać i popatrzeć, czy nie ma strzyzonego futra!:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Albo farbowanego...;)

Pzdr.

• Replies 585
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Reasumujac, niektorzy ludzie sie nigdy nie zmieniaja :cool1:

Ewa, no kurcze z tym przyjazdem do Polski to zem nie trafila w termin :) ale w czerwcu nadrobie, spokojnie :loveu::cool3::evil_lol:

Posted

Dziękuje wszystkim życzliwym za dobre słowa . To miło , że ktoś w nas wierzy i już na wstępie nie przekreśla . Asiaczku trzymałaś kciuki za Zorkę więc wierzę, że bedziesz trzymała i za Amirka . Dzięki .
W Polsce Amirek zaprezentuje się po raz pierwszy pewnie w Białymstoku , bo to pierwszy jego termin do klasy szczeniąt . Ale będziemy chcieli się też pokazać w baby'ikach więc debiut na ringu to pewno zagranica .

... A Ciebie Lidka musimy zobaczyć . Postaraj się. Wszyscy za Tobą tęsknimy .

Posted

no nie ,nie było mnie raptem kilka dni a tutaj takie wieści :-))
Gratulacje ślicznego nowego chłopczyka :loveu: ,niech rośnie zdrowo i podbija ringi :lol:

Posted

piotrjan napisał(a):
Dziękuje wszystkim życzliwym za dobre słowa . To miło , że ktoś w nas wierzy i już na wstępie nie przekreśla . Asiaczku trzymałaś kciuki za Zorkę więc wierzę, że bedziesz trzymała i za Amirka . Dzięki .
W Polsce Amirek zaprezentuje się po raz pierwszy pewnie w Białymstoku , bo to pierwszy jego termin do klasy szczeniąt . Ale będziemy chcieli się też pokazać w baby'ikach więc debiut na ringu to pewno zagranica .

Piotr nigdy nie wątp, że nikt nie wierzy, bo jak widzisz wierzą i to spora grupa osob, nie bez podstawy zresztą:loveu: Ja juz trzymam kciuki za ślicznego Amirka (jak juz mowilam kopie Muminka :) na razie tylko z wyglądu, ale wg. mnie juz niedlugo także z osiągnięć):loveu: Bardzo się ciesze, bo kto jak kto, ale Ty zaslugujesz jak najbardziej na TAKIEGO psiaka :loveu:.

I ja równiez chce Was wszystkich zobaczyć, bo równiez już bardzo za Wami i wystawami tęsknie... ale jeszcze pare tygodni i sie pewnie spotkamy, bo do Polski przylece ponownie 18 czerwca, do polowy lipca :) Już nie mogę się doczekać.

Posted

piotrjan napisał(a):

My do B. też powinnismy zawitać!
I tez będa nowe Asiaczki: pewnie MALMSEY IN RED Asiaczek FCI i MODEST US HELL Asiaczek FCI. Tak więc będzie co oglądać!
A za Amira na pewno będziemy trzymac kciuki. Tylko, hm, jak to pogodzić.... bo jedne kciuki za Zorkę, drugie za Amira, to kiedy mam robić fotki...?:cool3::evil_lol: Juz nie wspominając o wystawianiu psów...

Pzdr.

Posted

Piotrze, skłamałabym, gdybym napisała, że mnie zaskoczyłeś, bo świat kynologiczny (w dosłownym tego słowa znaczeniu ;)) jest zbyt mały, więc wieści jakoś tak dziwnie krąg zataczają i zawsze trafią gdzieś w okolicę Warszawy :lol:
Iwonce i Tobie gratuluję wspaniałej wycieczki, ambitnych planów i wysokich miar.
Niech się Amir zdrowo chowa, bo dobrego nigdy za wiele! ;)

Posted

Chwilę człowieka nie ma a tu takie wieści ;)

Piotr Jan gratuluję nowego pieska :p Amirek śliczniutki :loveu: i już z niecierpliwością oczekujemy spotkania was na żywo :p

Edytko twoje maleństwo chyba drożdżami karmisz bo tak wyrosło ;) Bombowa fotka Tesinki :loveu:

Posted

"]

... "mały książe" czyli Winterfrost's LANDER .
(nie kąpany , nie czesany , za to bardzo szczęśliwy )

Jeszcze raz wszystkim dzięki za miłe słowa .

.... i cytat oczywiście z Małego Księcia : "Mais les yeux sont aveugles. Il faut chercher avec le coeur."

Posted

[quote name='piotrjan']

... "mały książe" czyli Winterfrost's LANDER .
(nie kąpany , nie czesany , za to bardzo szczęśliwy )

Jeszcze raz wszystkim dzięki za miłe słowa .

.... i cytat oczywiście z Małego Księcia : "Mais les yeux sont aveugles. Il faut chercher avec le coeur."
Czy tu miało być zdjęcie Małego Księcia?
Jesli tak - to mnie nic się nie wyświetla...

Pzr.

Posted

Piotrze Gratuluję nowego nabytku. Niech zdrowo rośnie maluch :loveu::loveu::multi:

Gabrysi powiększyło sie stadko o nową suczkę. To jej pierwsze wymarzone dziecko w hodowli :loveu::loveu::loveu:

[FONT=Times New Roman]GRATULUJĘ PRZEŚLICZNEJ DZIEWCZYNKI !!!!!!!!![/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Imię: ARCTIC SUN Inuktitut FCI[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]data urodzenia: 27.02.2009[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]ojciec: Ch.Pl/MD/Mł.Ch.Pl/Mł.Zw.Kl Explorer's TRADE MARK[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]mama: Ch.BiH/UA EVENING FALLS Potęga Naturalności[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]umaszczenie: srebrno-biała[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]nr tatuażu: 412J[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]nr rejestracji oddziałowej: 27627/II/09[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][/FONT]

Posted

[FONT=Arial]i my też pochwalimy się nowym członkiem naszej rodzinki

PACYFIC SKYLING Galladria-Novitaris FCI
[/FONT][FONT=Arial]:iloveyou:[/FONT]
[FONT=Arial]
Rodzicami PACYFICA zostali:

TATA : Winterfrost\'s PEGASO :crazyeye:

MAMA : SECRET STAR of Wolf Point :-o

nazwaliśmy go PACO ;)

[/FONT]

-więcej fotek już niedługo na naszej stronie
[FONT=Arial]
[/FONT]

Posted

Gratuluje nowego członka rodzinki :)
super bardzo się cieszę że mały Pacyfic :loveu: trafił do Was, bedziemy trzymać kciuki, niech rośnie zdrowo i da Wam wiele radości.
Tatuś i jego rodzinka będzie Wam bardzo kibicować :evil_lol:

Posted

[FONT=Comic Sans MS]... a ja się pochwale moimi maleństwami :lol:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]POLAR EYE OF THE TIGER & PEARL OF ICE[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Galladria Novitaris[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS](SECRET STAR of Wolf Point & Winterfrosts PEGASO)[/FONT]
:loveu:

:loveu: