nordic blue Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Mortikia i Matakia extra foty !!! Psiaki wyszły rewelacyjnie:multi: bardzo naturalnie:loveu: Quote
nordic blue Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 [quote name='galadria'][FONT=Comic Sans MS]PEARL OF ICE Galladria Novitaris :loveu:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS](SECRET STAR of Wolf Point & Winterfrost's Pegaso)[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] Agata los sam sprawił ze masz takie cudeńko :multi: Gratuluje Marku Gratuluję wspaniałego psiaka. Pacific jest śliczny i ciągle sie uśmiecha:multi: Quote
mortikia Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 [quote name='nordic blue']Mortikia i Matakia extra foty !!! Psiaki wyszły rewelacyjnie:multi: bardzo naturalnie:loveu: Dzięki ;) Miałyśmy niezły ubaw oglądając zabawy naszych psiaków, prawda Asiu? :evil_lol: Quote
Florka_xyz Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Linaki i Pepsiaki :loveu::loveu::loveu: KREJZOLE :cool3:Śliczne maluchy niech sie chowaja zdrowo i daja popalic na ringach :loveu: Quote
Matakia Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Świrowanie z Tesinem ..ale właściwie gdzie jest Tesin?? i po świrowaniu Quote
Florka_xyz Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Linaki i Pepsiaki :loveu: Genialne zdjecia.Maluchy to niezłe krejzolaki :multi:Pięknosci!!!:loveu: Quote
Guest Karmel Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 :loveu::loveu::loveu::crazyeye:Oj swietne maluszki:loveu: Quote
Asiaczek Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Hahaha, dobre te fotki "po"... I jaki błogi spokój z nich bije...:lol: http://dwiekorony.pl/images/miotp/diamond_passion/tes7.jpg Pzdr. Quote
galadria Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 [FONT=Comic Sans MS]...moje małe słoneczko[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]PEARL OF ICE Galladria Novitaris[/FONT] [FONT=Comic Sans MS](SECRET STAR OF WOLF POINT & WINTERFROSTS PEGASO)[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] Quote
Nitor-Nivalis Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 [quote name='galadria'][FONT=Comic Sans MS]...moje małe słoneczko[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]PEARL OF ICE Galladria Novitaris[/FONT] [FONT=Comic Sans MS](SECRET STAR OF WOLF POINT & WINTERFROSTS PEGASO)[/FONT] śliczności :loveu: Quote
Nitor-Nivalis Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 [quote name='Matakia']Świrowanie z Tesinem ..ale właściwie gdzie jest Tesin?? czadowe fotki, Tesin to świetna opiekunka, maluszki śliczne Quote
mortikia Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 [CENTER] Piękne !!!:p A ja uśmiecham się o zdjęcia "mojej" Honey :loveu::loveu::loveu:[/CENTER] Quote
Matakia Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 HONEY... ..proszę bardzo :) od słów... do czynów... ...no imię adekwatne do sytuacji ;) Quote
efra-husky Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 ale tu małych piękności :loveu: Edytka, Agatka - SUPER MALUSZKI :loveu: Quote
galadria Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 [FONT=Comic Sans MS]...a oto moje kolejne dziecko którgo jeszcze tu nie pokazywałam :loveu:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]PASION LATINA FOR WOLF POINT Galladria Novitaris[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]wł.Augustin Ionescu (Wolf Point Kennel)[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] Quote
nordic blue Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 [quote name='galadria'][FONT=Comic Sans MS]...a oto moje kolejne dziecko którgo jeszcze tu nie pokazywałam :loveu:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]PASION LATINA FOR WOLF POINT Galladria Novitaris[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]wł.Augustin Ionescu (Wolf Point Kennel)[/FONT] Agatko suczka prześliczna, zjawiskowa :loveu: Gratuluje bardzo udanego miotu !!!!!!!! Quote
mortikia Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 [CENTER] Latina jest chyba najbardziej podobna do mamy ;) Bardzo fajny miot! Gratulacje!:loveu: Kamil, pochwal się swoimi brzdącami :multi:[/CENTER] Quote
mortikia Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Journey Fortunatus "Jerry" i Baia Mare z Klanu Wydry "Sweety" :loveu: Sweety Jerry Quote
Recommended Posts