Reksiu21 Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 I jeszcze raz, moze cie w koncu ktos zauwazy:shake: Quote
Rybka_39 Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 Koperek i jak tam pinczerek? Quote
kikou Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 prosze, nadajmy mu porządne imię do ogłoszeń.... Psiak z imieniem jest taki jakby bardziej realny... czy są jakieś propozycje? Kiedyś jakieś były ale się nie przyjęły więc czekamy na nowe.... co pasuje do tego Maluszka? Quote
GoskaGoska Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 ja dla psow wole krotkie imiona moza Abik? Quote
Rybka_39 Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 No więc jakie imie w ogloszeniach podawać? Quote
GoskaGoska Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 zalezy czyj dajesz numer -i czy dajesz rowniez numer bezposrednio do schroniska. Napewno dobrze by bylo jak bys pisala jego numer schroniskowy, jakby ktos chcial go zabrac, to po numerze znajda psa a nie po imieniu. Quote
kikou Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 on mimo, ze jest mlody...moze nawinac sie na strzykawke , Koperek pisala gdzies, ze terroryzuje starszaki w boksie... dla ludzi jest przeslodki, naprawde fajny! psiak chyba nie ma zadnych nowych ogloszen prosze o pomoc!!! Quote
GoskaGoska Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 a co najgorsze to czarny psiak,ktorego ikt nie chce moze nad nim bys sie tez zastanowila do nastepnego wyjzadu psiakow. Mlody to moze tez szybko znajdzie domek.Poza tym u ciebie pieki robiá sie anio:lol:lomi Quote
Reksiu21 Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Niewiem jeszcze ktore bede brala. Wiem tylko ze moge max. 2 samce, a zato 3 suki, bo sobie nieporadze. Jeden samiec to Agri, ktorego musze w koncu zabrac. A co do drugiego, to jeszcze niewiem.:p Quote
GoskaGoska Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 to chyba juz podłeas decyzje ten co jest dlugo czarny kudlatek "optymistczny"jemu tez sie nalezy. Oby dojechaly i szybko domki znalazly Quote
kikou Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 nasz pinczerowaty...jakiś taki zapomniany... jak z jego ogloszeniami? czy ktoś coś odnawia? te z lata już pewnie pokasowane albo gdzieś na szarym końcu.... bez ogloszeń mały czarnuszek nie ma szans..... Quote
GoskaGoska Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 oj ja juz nie wiem naszych psiach nieszczesci tyle :-( . Kikou masz jakies ladny tekst dla niego, masz jego allegro? Moze skopuje i cos porobię , bo fatycznie nie wyglada jego przyszlosc rozowo:-( Quote
kikou Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 w lecie allegro dla niego robiła Rybka.... ale zrobie mu nowe allegro, ciagle myślę o tym maluszku.. tylko chyba dopiero jutro Quote
kikou Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Pinczerowaty Maluch został w niedzielę adoptowany!!!! Męczyłam Panią z biura, bo już myślałam o najgorszym jak zobaczyłam, że nie ma go w boksie.... i sprawdzała dokładnie dwa razy ... była umowa adopcyjna z niedzieli i w księdze ewidencyjnej zapisane,że poszedł do nowego domku!!:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
GoskaGoska Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 no to super oby to byla prawda i oby juz nigdy nie trafil do schrosnika Quote
Rybka_39 Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 Bardzo sie ciesze!! I już zmieniam tytuł!:multi::multi: Quote
Reksiu21 Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Wchodze na Dogo po 3 dniach, a tu tyle dobrych wiadomosci!!! :smilecol: Quote
Beata19 Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 super:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts