mru Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Isadora7 napisał(a): może jednak ktoś może uratować to cudeńko...? :( Quote
GoskaGoska Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 kolejny czarny psiaczek,ktorego nikt nie chce:placz: Quote
Reksiu21 Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 To prawda.:-( Azrak, Pysio, Murzyn, i jeszcze on.:-( Quote
GoskaGoska Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 jeszcze jest pinczerowaty, kudlata ze szczenskiej, taka suczka od 3lat w schronisku : http://www.allegro.pl/item428108447_bekele_sliczna_grzeczna_a_schronie_od_3_lat.html oraz taki psiak ktory juz tez jest 2albo 3 lata w schronie\; http://www.allegro.pl/item402013935_pies_3lata_sredniej_wielkosci_aktywny_schron.html Quote
Koperek Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Goska- w tym pierwszym linku allegro powyżej wkradł się mały błąd z imieniem: BEKELE jest dobrze, natomiast poniżej zdjęcia jest nie wiedzieć czemu: ...uratuj Agusię przed schroniskiem...:p BEKELKA rzeczywiście to cud sunia, ale dla dorosłych! Nie ma dobrych skojarzeń z malymi dziećmi, więc lepiej nie ryzykować. Quote
Koperek Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 A co do bohatera wątku to ostatnio mnie denerwuje i przez to nie ma żadnych fotek! :mad: Zamiast odwrócić się pyskiem do fotografa to strzela fochy, a najlepiej jak ucieka do środka, jak jestem na zewnątrz, albo na zewnątrz, jak jestem w środku!:cool1: Rozpieszczony gówniarz! :evil_lol: Quote
GoskaGoska Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 a dzieki KOperku, bo ja czasami kopiujé i nawet nie patrze. A wczesniej robilam suni Aga - to o niá mi chodzilo, nie ze Ciebie Koperku majá ratowac :p Quote
Rybka_39 Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 Biadak tak długo już jest, widziałam na zbiorowym jego ostatnią fotkę..ponoć nawet nie odwraca głowy jak sie go woła...biedak:shake: Quote
Beata19 Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Przepraszam za zaśmiecanie watku ale czy ktoś zna szczeniaka rasy york lub beagle płci męskiej potrzebującego domu? Quote
kikou Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Beata19 napisał(a):Przepraszam za zaśmiecanie watku ale czy ktoś zna szczeniaka rasy york lub beagle płci męskiej potrzebującego domu? niestety znamy tylko 400 dorosłych, zapomnianych kundli, którymi nikt sie nie interesuje!!!! Quote
Rybka_39 Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 kikou napisał(a):niestety znamy tylko 400 dorosłych, zapomnianych kundli, którymi nikt sie nie interesuje!!!! :-( to tak jak ja... a beagla do adopcji poszukaj na forum tej rasy albo wpisz na dogo w szukaj Quote
Recommended Posts