Reksiu21 Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 No i co? No i co? Wiadomo cos? Pani sie odezwala? Quote
eduso Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Dziewczyny,Boneczka STRASZNIE wpadla mi w oko, ale niestety nie moge jej adoptowac :( Jednak dalam ogloszenie do nas - na forum "SZANSY-Na Pomoc Goldenom" - moze znajdzie sie chociaz tymczas ! ? OBY ! Pozdrawiam z nadzieją... Hania Quote
kikou Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 dzieki Kochana! walcz o naszą Boneczke....żeby nam jej nie uspili Pani, co chciała ją adoptowć się jednak nie odezwała.....:shake: Quote
Rybka_39 Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 Bonka tez mi wpadła w oko:loveu::loveu: Nie rozumiem dlaczego nikt nie chce takiego słonka:-( Quote
Asia & Ginger Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Wrzuciłam sunię na forum spanielowe. Biedulka kochana... :placz: http://images35.fotosik.pl/8/6f65b5a61064a860.jpg Tu wygląda jak prawdziwy spanielek, tylko uszka ma ciutkę krótsze. :loveu: :loveu: :loveu: Quote
kikou Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 dzisiaj dzwoniła Pani z forum "SZANSY-Na Pomoc Goldenom" i powiedziała, że w piątek zabiera sunie na dt i wśród miłośników goldenów będą jej szukać domu stałego. Później Pani również zadzwoniła już do schroniska, że w piątek na pewno bedzie.... ....tym razem brzmiało poważnie.... czyżby w końcu jakiś promyk nadziei? Quote
Asia & Ginger Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 kikou napisał(a):dzisiaj dzwoniła Pani z forum "SZANSY-Na Pomoc Goldenom" i powiedziała, że w piątek zabiera sunie na dt i wśród miłośników goldenów będą jej szukać domu stałego. Później Pani również zadzwoniła już do schroniska, że w piątek na pewno bedzie.... ....tym razem brzmiało poważnie.... czyżby w końcu jakiś promyk nadziei? Tzymam kciuki, żeby tym razem się udało. :kciuki: :kciuki: Quote
GoskaGoska Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 to byla by cudowna wiadomosc wiec czekam na wiesci Quote
Koperek Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 TYGRYS-ica, a jak byś chciała??? :cool3: :razz: ...bo mogę coś napisać, ale nie wiem, czy ktoś zainteresowany... :roll: :evil_lol: Quote
GoskaGoska Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 pisz Koperku pisz, ale po minie sádze ze masz dobre wiesci:p Quote
kikou Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 czyli z naszą Boneczką sprawa wyglada tak, że był Pan dzisiaj i zdecydował się ją wziąć na stałe..... przyjechała też Pani z Fundacji.... ale jako że Pan oferował dom stały, a Pani tymczas to kierowniczka zdecydowała się powierzyć sunie Panu. Pan jutro wraca z wrocławia do siebie do domu na mazury i zabiera Bonke ze sobą ok. południa w podróż... obiecał coś napisać jak ona zaaklimatyzowała się w nowym domu, Pani z fundacji było przykro.....no ale co zrobić..... Quote
GoskaGoska Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 hehehe to niezle, nagle dwa domki sie o niá bily. Trzymamy kciuki, zeby Pan na 100% przyjechal, bo z ludzimi to przeciez jest roznie Quote
Koperek Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Goska, jak przyjechał????? PRZECIEŻ ON BONĘ JUŻ WZIĄŁ!!! :lol: Quote
kikou Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 przed chwilą z nim rozmawiałam, jutro ją odbiera, tylko ją zarezerwował... Quote
kikou Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 a w ogóle jutro się kończy to wyróżnione allegro bonki, jest 9 :crazyeye:obserwatorów i dzisiaj jeszcze 3 kobiety dzwoniły w jej sprawie..... nagle wszyscy chcą sunie..... Quote
Reksiu21 Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 To super, w koncu bedzie bezpieczna.:loveu: Zeby sie tak o te czarne, pospolite kudle tez bili, to bym byla spokojna.:roll: Quote
Asia & Ginger Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 kikou napisał(a):a w ogóle jutro się kończy to wyróżnione allegro bonki, jest 9 :crazyeye:obserwatorów i dzisiaj jeszcze 3 kobiety dzwoniły w jej sprawie..... nagle wszyscy chcą sunie..... Jakby ktoś dzwonił w sprawie Bonieczki, to proszę podrzucajcie im naszego spanielka staruszka, on też w końcu szuka stałego domku. :cool3: Zaraz wznowię mu Allegro. ;) Quote
Koperek Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Asia & Ginger napisał(a):Jakby ktoś dzwonił w sprawie Bonieczki, to proszę podrzucajcie im naszego spanielka staruszka, on też w końcu szuka stałego domku. :cool3: Zaraz wznowię mu Allegro. ;) Ale gdzie on szuka tego domu? W mieszkaniu, ktore cale będzie wiecznie zasikiwał, czy na dworze w budzie, gdzie zmarznie do granic możliwości??? Przepraszam za ton, ale jak sobie o nim pomyślę, to mnie zalewa...:cool1: Quote
Asia & Ginger Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Koperek napisał(a):Ale gdzie on szuka tego domu? W mieszkaniu, ktore cale będzie wiecznie zasikiwał, czy na dworze w budzie, gdzie zmarznie do granic możliwości??? Przepraszam za ton, ale jak sobie o nim pomyślę, to mnie zalewa...:cool1: Nie wiem, czemu Cię zalewa, ale podobno nie sika tak non stop, wystarczy z nim wychodzić, co 3-4 godziny. Potrafi nawet sygnalizować potrzeby. Przynajmniej tak pisała Irysek. :roll: Quote
GoskaGoska Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 KOperku nie wiem jak teraz, ale wyszlo,ze on nie sika tak strasznie. Dojchal spokojnie cala droge, i chyba jak dobrze zrozumiala byl u Pani Wandy w mieszkaniu i tez nie bylo problemow z sikaniem. W schronie z reguly psy dostaja gorsza etykietke, ja tam sie cieszé, ze jest uratowany i sama go wklajalam na spaniele w potrzebie.:p Quote
Koperek Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Goska on w schronisku nie dostał żadnej etykietki! To ja z nim wychodziłam na spacery wyciągając z izolatkowej klatki i widziałam, co wyprawia po drodze. W schronisku nic nie powiedzieli- tyle, żeby mu domu szukać. Natomiast ja nie widzę dla niego różowej przyszłości :shake: i dlatego mi go bardzo szkoda! A jak z jego narządami (czyt. prąciem), które mu wiecznie wystawało??? W zimie na zewnątrz to sobie odmrozi...:roll: Quote
Recommended Posts