Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 225
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny,Boneczka STRASZNIE wpadla mi w oko, ale niestety nie moge jej adoptowac :(
Jednak dalam ogloszenie do nas - na forum "SZANSY-Na Pomoc Goldenom" - moze znajdzie sie chociaz tymczas ! ?
OBY !
Pozdrawiam z nadzieją...
Hania

Posted

dzisiaj dzwoniła Pani z forum "SZANSY-Na Pomoc Goldenom" i powiedziała, że w piątek zabiera sunie na dt i wśród miłośników goldenów będą jej szukać domu stałego.
Później Pani również zadzwoniła już do schroniska, że w piątek na pewno bedzie....
....tym razem brzmiało poważnie....

czyżby w końcu jakiś promyk nadziei?

Posted

kikou napisał(a):
dzisiaj dzwoniła Pani z forum "SZANSY-Na Pomoc Goldenom" i powiedziała, że w piątek zabiera sunie na dt i wśród miłośników goldenów będą jej szukać domu stałego.
Później Pani również zadzwoniła już do schroniska, że w piątek na pewno bedzie....
....tym razem brzmiało poważnie....

czyżby w końcu jakiś promyk nadziei?

Tzymam kciuki, żeby tym razem się udało. :kciuki: :kciuki:

Posted

czyli z naszą Boneczką sprawa wyglada tak, że był Pan dzisiaj i zdecydował się ją wziąć na stałe.....
przyjechała też Pani z Fundacji....
ale jako że Pan oferował dom stały, a Pani tymczas to kierowniczka zdecydowała się powierzyć sunie Panu.
Pan jutro wraca z wrocławia do siebie do domu na mazury i zabiera Bonke ze sobą ok. południa w podróż...

obiecał coś napisać jak ona zaaklimatyzowała się w nowym domu,

Pani z fundacji było przykro.....no ale co zrobić.....

Posted

a w ogóle jutro się kończy to wyróżnione allegro bonki, jest 9 :crazyeye:obserwatorów i dzisiaj jeszcze 3 kobiety dzwoniły w jej sprawie.....

nagle wszyscy chcą sunie.....

Posted

kikou napisał(a):
a w ogóle jutro się kończy to wyróżnione allegro bonki, jest 9 :crazyeye:obserwatorów i dzisiaj jeszcze 3 kobiety dzwoniły w jej sprawie.....

nagle wszyscy chcą sunie.....

Jakby ktoś dzwonił w sprawie Bonieczki, to proszę podrzucajcie im naszego spanielka staruszka, on też w końcu szuka stałego domku. :cool3:
Zaraz wznowię mu Allegro. ;)

Posted

Asia & Ginger napisał(a):
Jakby ktoś dzwonił w sprawie Bonieczki, to proszę podrzucajcie im naszego spanielka staruszka, on też w końcu szuka stałego domku. :cool3:
Zaraz wznowię mu Allegro. ;)

Ale gdzie on szuka tego domu? W mieszkaniu, ktore cale będzie wiecznie zasikiwał, czy na dworze w budzie, gdzie zmarznie do granic możliwości???

Przepraszam za ton, ale jak sobie o nim pomyślę, to mnie zalewa...:cool1:

Posted

Koperek napisał(a):
Ale gdzie on szuka tego domu? W mieszkaniu, ktore cale będzie wiecznie zasikiwał, czy na dworze w budzie, gdzie zmarznie do granic możliwości???

Przepraszam za ton, ale jak sobie o nim pomyślę, to mnie zalewa...:cool1:

Nie wiem, czemu Cię zalewa, ale podobno nie sika tak non stop, wystarczy z nim wychodzić, co 3-4 godziny. Potrafi nawet sygnalizować potrzeby. Przynajmniej tak pisała Irysek. :roll:

Posted

KOperku nie wiem jak teraz, ale wyszlo,ze on nie sika tak strasznie. Dojchal spokojnie cala droge, i chyba jak dobrze zrozumiala byl u Pani Wandy w mieszkaniu i tez nie bylo problemow z sikaniem. W schronie z reguly psy dostaja gorsza etykietke, ja tam sie cieszé, ze jest uratowany i sama go wklajalam na spaniele w potrzebie.:p

Posted

Goska on w schronisku nie dostał żadnej etykietki! To ja z nim wychodziłam na spacery wyciągając z izolatkowej klatki i widziałam, co wyprawia po drodze. W schronisku nic nie powiedzieli- tyle, żeby mu domu szukać. Natomiast ja nie widzę dla niego różowej przyszłości :shake: i dlatego mi go bardzo szkoda!

A jak z jego narządami (czyt. prąciem), które mu wiecznie wystawało??? W zimie na zewnątrz to sobie odmrozi...:roll: