Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 225
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja bym to z nawiasu wogole wyciéla - (poza tymi najbardziej skrzywdzonymi). Ja proponuje do tytulu dopisac , jakos przeksztalcic "ocalmy sunie przed smiercią" . Mam dwie taki aukcje, a poznie piszę, zeby ocalic sunie przed smiercią w schronisku.
Dalabym tez większymi literami, ze szukamy domu w całej Polsce i mozliwy transport w terenie kraju.

Posted

http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1637...isz_na_to.html

alegratke tez ma ;) jesli ktos moze wyslac smsa i przeslac mi kod na pw to jutro jak wroce to jej wyroznie ogloszenie :p

Powiększenie wyróżnienia o 1 punkt
Wyślij SMS o treści G5 na numer 7136 koszt 1,22 zł (1 zł +22%VAT). Otrzymasz zwrotnym SMSem kod.

Powiększenie wyróżnienia o 3 punkty
Wyślij SMS o treści G0 na numer 7355 koszt 3,66 zł (3 zł +22%VAT). Otrzymasz zwrotnym SMSem kod.

Powiększenie wyróżnienia o 6 punktów
Wyślij SMS o treści G1 na numer 7636 koszt 7,32 zł (6 zł +22%VAT). Otrzymasz zwrotnym SMSem kod.

Powiększenie wyróżnienia o 9 punktów
Wyślij SMS o treści G3 na numer 7936 koszt 10,98 zł (9 zł +22%VAT). Otrzymasz zwrotnym SMSem kod.

Posted

dzisiaj dzwonila bardzo mila Pani z allegro....rozwaza wszystkie za i przeciw, ma dac znac w okolicach weekendu...moze Boneczka bedzie miala nareszcie domek..
trzymam kciuki...

Posted

kikou napisał(a):
bardziej oplaca sie wykupic kod placac przelewem wychodzi dużo taniej niż smsem.....

mowisz? nie wiem na tym sie nieznam :p to moze poczekajmy moze ta pani sie jednak zdecyduje a jesli nie to wtedy mozna bedzie pomyslec o wyroznieniu ;)

Posted

emilia2280 napisał(a):
Tygrysica, podaj konto jesli mozesz, przelejé Ci za wyróznioná allegratké, bo smsa nie mogé wyslac stád.

kikou napisał(a):
moze wstrzymajmy sie z alegratka do poniedzialku...moze jednak Pani, ktora dzwoniła z allegro weźmie dziewczynke...

dobrze to na razie sie wstrzymamy moze nie bedzie potrzebne wyroznienie ;)