Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 225
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Byłam dzisiaj u ślicznej dziewczynki , ciągle jest przy bramce , ciągle czeka na wyciągnięcie jej z tego koszmarnego boksu , ma bardzo czerwone oczy , , mam takie wrażenie że jest tam najdelikatniejszym psem na boksie , ma taką subtelność w sobie , ona pasuje na salony a nie do tego miejsca :shake::shake::shake::shake: czy ma jeszcze szansę na lepsze życie ?????????????

Posted

Ja juz normalnie nienadarzam z tymi psami:-(, co z tego ze nastepne trzy jada do mnie za tydzien, jak tyle ich jest do wyciagniecia:placz::placz:. Tak bardzo bym chciala pomoc suni, a niemam naprawde jak:placz:. To okropne takie:-(:-( Cos niewidac ani Koperka, ani Agi(wiem ze niema netu), a Negri to juz wogole przepadla:shake:. Nic niemozna sie dowiedziec o psach....
NP. czy ta suczka byla badana, co mowili na temat oczu, tej lysizny, czy ktos sie na ten temat wypowiadal, czy ona cos dostaje? Mnostwo pytan, a nikogo niema kto mi konkretnie mogl by odpowiedziec na te pytania. Watek zalozony, i tyle:-(.

Posted

Ano nie ma nas Reksiu, bo inne sprawy ważne na głowie. Oprócz tego mam zawirusowany komp i jestem w stanie pisać na wątkach, jak mu się zechce posta wysłać...:roll:

Dziewczyna wraz z kumplem buldożkiem śmierdziały, jak nieboskie stworzenia, kiedy przyjechały z interwencji, a że to specyficzny zapach, stąd też wiem o grzybku.

Buldożek mimo, że miał nowotwór to znalazł dom, jakoś kilka dni po przyjściu (warunkowo) i to przypadkiem, bo latał sobie luzem na spacerku, wychodząc z izolatki.

Sunia nie miała tyle szczęścia, bo została zamknęta na 16, gdbyż wyglądała o niebo lepiej od towarzysza.

Nie o niej nie wiem, gdyż nie byłam dawno w schronie. Co prawda w czwartek, ale miałam inne rzeczy do sprawdzenia.

Posted

Muszę sprostować nowotwór u buldożka okazał się wielkim ropniem już wszystko jest z nim ok i ma rzeczywiście wspaniały domek , natomiast Księżniczka pomimo swej urody dalej tkwi w 16 i pewnie ma coraz mniej czasu :-(:-(:-( czy ktoś ją wyciągnie z tego miejsca ona tak bardzo czeka i jeszcze wierzy że ta brama się kiedyś otworzy do lepszego świata :-(:-(