kikou Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Kochana Ciotka DG zajeła sie biedną panienką o przesmutnym spojrzeniu... bardzo dziekujemy... Quote
Bella1 Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Spanielka jest śliczna , pięknego koloru umaszczenie i taka nieszczęśliwa :shake::shake: Quote
Bella1 Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Nikt nie pyta o księżniczkę :shake::shake::shake::shake:, a to naprawdę piękny pies , byłby ozdobą , taki dostojny, cudo w rzeczywistości robi niesamowite wrażenie , te obwódki wokół oczek już zarastają , pysio ma biały ale to absolutnie nie jest siwizna Quote
Bella1 Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Dzisiaj nikt nie odwiedził księżniczki a ona tak czeka :shake::shake: Quote
GoskaGoska Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 nalepiej, zeby ją ktos ze schroniska wyciągnąl Quote
GoskaGoska Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 coz watpie by cie ktos na dogo wypatrzyl, ale hop do gory Quote
Bella1 Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Tak szkoda księżniczki :-(:-(:-(, czy jeszcze jest szansa na domek dla tak pięknej damy????????????????? Quote
GoskaGoska Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 dziewczyny a moze złozyc się finansowo i zrobic sunie jakies płatne ogloszenie w jakies kolorowej gazecie? Quote
kikou Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 pomysl godny uwagi, trafiloby sie do zupelnie innej grupy docelowej niz w internecie...moze jakas starsza kobietka zlitowalaby sie nad nia.... trzeba zbadac jaki to bylby koszt? Quote
GoskaGoska Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 no wlasnie zawsze sa w wyborczej, metrze, a moze jakies wlasnie kobiecie wpadnie w oko w takim wydanie inny. Nie wiem jak byl by koszt, trzeba by sie dowiedziec. Bo lada dzien sunia dostanie wyrok i znow nie bedzie co zrobic.Lepiej teraz wydac na promocje psa, niz potem zbierac na hotelik. Quote
Rybka_39 Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 Z tego co wiem nie ma....ja bym ja nazwała Hope....:roll: Quote
kikou Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 ....ja bym ja nazwała Bona albo Elżbieta... od królowych Quote
kikou Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 ale przy takim zainteresowaniu jak dotychczas.... to akurat przyda sie to imie zeby jej na nagrobku napisac..... (odpukać oczywiście...) Quote
Recommended Posts