jareth1 Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Brawa dla Tornado:thumbs:,jest cudny!!!:loveu: Quote
Yazid Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Tornado super !!!!!!:cunao: :loveu::loveu::loveu::cunao: Wiele sukcesów brat !!!:multi::multi::multi: True Lady Quote
Paatrycja Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Gratuluję, fajnie, że jakiś Polski, ładny pies znalazł się na ringach wystawowych w Irlandii. Gdy będę miała tylko okazję jechać na jakąś niedaleką wystawę, będę wypatrywać Calamusa. :cool3: Quote
k.iwona Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 HURA !!! HURA !!! HURA !!! Gwiezdnie odliczanie zakończone !!!! synek naszej TORUNI - CALAMUS TORNADO PRINCE " TANGO" przed ukończeniem 2 roku życia zakończył CHAMPIONAT IRLANDII :BIG::laola: Championat nie łątwy wiec jest się czym chwalić ! HURA HURA HURA :))) Jestem bardzo zadowolona a Sussan jest wręcz zachwycona :))) taki młody afgański champion w Irlandii to nie mała gratka :))) Quote
Yazid Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Nowy Calamus Champion !!!!!! :cunao::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao: Duże gratulacje z Wegier !!!!! Iwona i Sebastian mogli być dumni!!!!! Quote
k.iwona Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 fotka z jednej z letnich wystaw Quote
Paatrycja Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Iwono, a ile gwiazd było potrzebnych do ukończenia championatu? Gratulację oczywiście! ;) Quote
k.iwona Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 7 gwiazd czyli siedem razy Najlepszy Pies w Rasie . Quote
Canaveral-staff Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 bardzo serdecznie gratuluję :multi::multi::multi: faktycznie championat Irlandii zdobyć trzeba mieć dużo szczęścia nie dość że 7 gwiazdek to jeszcze od 7 różnych sędziów a więc jak widzicie jest co świętować:multi::multi: Quote
pati Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 super gratulacje :multi::multi: to gdzie teraz rusza gwiezdny chłopak? Quote
Paatrycja Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Jakieś odstępy czasu między nimi czy tylko tyle? ;) Quote
k.iwona Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 Chwile mnie z wami nie było ale znowu jestem. O czas nie pytałam zapytam Sussan w następnym meilu . Co do planów wystawowych właścicieli Tanga to chyba jeszcze raz w tym roku wystąpi w Irlandii potem Anglia wiem że planuja Qrufta - bedę mocno trzymała za nich kciuki. W planach jest równiez dłuzszy wypad na kontynent. Tylko teraz Sussan cięzko jest się rozstać z swoim Jokerem który na ostatniej wystawie otrzymał 8 zieloną gwiazde i kolejne BOB :laola: . Quote
Yazid Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Bardzo duże gratulacje dla brata! :cunao::cunao::cunao: True Lady Quote
Yazid Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 [quote name='Yazid']Bardzo duże gratulacje dla brata! :cunao::cunao::cunao: True Lady Szitár al Fidda kennel - Kezdõlap Quote
k.iwona Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 Yazid dziękuję w imieniu Tornada za gratulacje Sussan zapomniała mi dodać że w finałach Tornado był rezerwowym Zw. Grupy 10 - taki detal :))) hahaha i pełen jegom wynik wygląda tak: Zielona gwiazda , BOB, r.BOG Quote
k.iwona Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 Jeszcze tylko uzupełnie że grupe sędziował hodowca chartów afgańskich Brian Fogarty (Yarabis Afghans) i mam jedno zdjęcie wprawdzie Tango nie jest ustawiony w pozycji wystawowej ale nie czepiajmy sie :) Quote
Yazid Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Jest wspaniała at Calamuska Championka !!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts