Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gratuluję, fajnie, że jakiś Polski, ładny pies znalazł się na ringach wystawowych w Irlandii. Gdy będę miała tylko okazję jechać na jakąś niedaleką wystawę, będę wypatrywać Calamusa. :cool3:

• 3 weeks later...
Posted

HURA !!! HURA !!! HURA !!!

Gwiezdnie odliczanie zakończone !!!! synek naszej TORUNI - CALAMUS TORNADO PRINCE " TANGO" przed ukończeniem 2 roku życia zakończył CHAMPIONAT IRLANDII :BIG::laola:

Championat nie łątwy wiec jest się czym chwalić ! HURA HURA HURA :)))
Jestem bardzo zadowolona a Sussan jest wręcz zachwycona :))) taki młody afgański champion w Irlandii to nie mała gratka :)))

Posted

Nowy Calamus Champion !!!!!!

:cunao::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao::cunao:

Duże gratulacje z Wegier !!!!! Iwona i Sebastian mogli być dumni!!!!!

Posted

bardzo serdecznie gratuluję :multi::multi::multi:

faktycznie championat Irlandii zdobyć trzeba mieć dużo szczęścia nie dość że 7 gwiazdek to jeszcze od 7 różnych sędziów

a więc jak widzicie jest co świętować:multi::multi:

• 2 weeks later...
Posted

Chwile mnie z wami nie było ale znowu jestem.
O czas nie pytałam zapytam Sussan w następnym meilu .
Co do planów wystawowych właścicieli Tanga to chyba jeszcze raz w tym roku wystąpi w Irlandii potem Anglia wiem że planuja Qrufta - bedę mocno trzymała za nich kciuki. W planach jest równiez dłuzszy wypad na kontynent. Tylko teraz Sussan cięzko jest się rozstać z swoim Jokerem który na ostatniej wystawie otrzymał 8 zieloną gwiazde i kolejne BOB :laola: .

Posted

Yazid
dziękuję w imieniu Tornada za gratulacje
Sussan zapomniała mi dodać że w finałach Tornado był rezerwowym Zw. Grupy 10 - taki detal :))) hahaha i pełen jegom wynik wygląda tak:
Zielona gwiazda , BOB, r.BOG

Posted

Jeszcze tylko uzupełnie że grupe sędziował hodowca chartów afgańskich Brian Fogarty (Yarabis Afghans) i mam jedno zdjęcie wprawdzie Tango nie jest ustawiony w pozycji wystawowej ale nie czepiajmy sie :)