tattwa Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 zdopingowana przez Anetę, zamieszczam się z moim "prawie bernardynem" z odzysku ;) to Almut rok temu - początkowo bieda była i żal, ale wyszła na ludzi ;) http://images23.fotosik.pl/251/fb90a22f0d967bf0med.jpg w książeczce zdrowia ma Alma, w domu głownie: królewna, motylek, śnieżynka, ciapatek, jak coś przeskrobie - czyli często - paproch niedobry,frędzel i paskuda. Quote
tattwa Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 a tu zdjęcia aktualne, Alma ma w tej chwili lekko ponad 5 lat :) (a zachowuje się wybitnie do tego poważnego wieku niestosownie :evil_lol:) całusy Almy (z moją babcią) chciałam się pochwalić po roku, jakiego to psa odchowałam na schwał a tym czasem przyszło lato i Alma przeszła na dietę, tzn wyjada z miski tylko połowę. a po przestawieniu na suchą karmę (w lecie dostaje suche), jest jeszcze śmieszniej...w każdym razie oczywiście schudła, ja w histerii do weta ale okazało się że wszystko ok...królewna po prostu odchudza się żeby wejść w bikini. w efekcie na zdjęciach tego nie widać, ale małpiatka łaciata jest jednym chodzącym mięśniem, zero tłuszczu pod skórą (na zimę nabiera tylko trochę), a tak to gdzie nie poklepać, tam twarde i sprężyste mięśnie ;) lato w pełni, Alma chodzi jak bomba z opóźnionym zapłonem i nic tylko do lasu i do lasu ;) Quote
marymek Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 O, pierwsza jestem :) Ale śliczny piegusek :loveu: Mała pewnie się cieszy że trafiła na taką właścicielkę :) Daj więcej zdjęć :) Quote
ANETTTA Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 jaka sliczna królewna ..alma ciudnie wygląda ....:multi::multi::multi::multi:jaka on abyła bidniutka jak zabraliscie ja z tego schroniska ....a teraz no no .... moj dragon tez na diecie ...ale to przez te łapy tzn dysplazje :shake: Quote
panienkabubu Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Witamy w naszym gronie :loveu: Alma jest prześliczna, piękny wyraz pyszczka ma :loveu: Będziemy częściej :loveu: Quote
ANETTTA Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 a cio tu taka cisza...Alma co z ta Twoja pania :evil_lol: Quote
torreska9 Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Piękna sunia:loveu: podobna do mojej:cool3: proszę o więcej fotek:evil_lol: Quote
pusia2405 Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Ślicznota ta twoja Alma:loveu:. Miała dużo szczęścia;). Całuski dla łaciatej:lol: Quote
Paulina_mickey Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 http://images26.fotosik.pl/252/f3c7ea72b6a3d552med.jpg Ale cudowna i ile piegów ma :loveu: Quote
Mike i Morgan Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Fajna ta twoja psinka :eviltong: Zapraszam na oglądnięcie mojego zwierza :evil_lol: Quote
Recommended Posts