Skibka Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Jestem pierwsza! :multi: Śliczne yorkusie, ale może napisz o nich coś więcej co lubią i który to który! :razz: Pozdrawiam! Quote
bascha.p Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 fAKTYCZNIE SORKI ZAPOMNIALM ICH PRTZEDSTAWIC! nIKO TO TEN MNIEJSZY JASNIEJSZY I STARSZY YORECZEK tO MILOSC MOJEGO ZYCIA NIE LICZAC MEZA I SYNOW Sorki capslock wlaczony . Haertus to ten dluzszy i ciut wiekszy oraz ciemniejszy yoreczek. hartus to balsam dla mojego Mam mase fotek postaram sie uzupelnic ich topiki w fotki! Quote
dysia-u Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Witamy się wprawdzie nie słonecznie ale cieplutko :loveu: Śliczne yorusie , głaski dla nich. Zapraszamy z rewizytą :multi: Quote
ladyyork Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Mamusia Hartusia wita:loveu::loveu::loveu: Quote
Suzi&Ja Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 :evil_lol:WITAMY!!!!:evil_lol: BARDZO ŁADNE PSINECZKI :loveu:. CHĘTNIE POPATRZYMY NA KOLEJNE ZDJĘCIA. Quote
Recommended Posts