Russellka Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Tak się rozglądam i za bardzo nie mogę znaleźć, więc pytam się Was :lol: Moja Koda kwalifikuje się do klasy M (medium) i chciałabym wiedzieć ile dla tej klasy centymetrów w zwyz mają przeszkody? I pod jakim kątem jest ustawiona palisada? Aaa i jeszcze jedno mnie ciekawi ;) Możecie mi powiedzieć, jakie przeszkody są w A0, A1, A2? Będę bardzo wdzięczna! :loveu: Pozdrawiam Agnieszka Quote
sonia123 Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Z tego co wiem to takie informacje uzyskasz przeczytajac regulamin agility. Tam jest wszystko dokladnie opisane. A w klasie A0 zawsze tyczki są obnizone o pare cm;). Co do palisady to nie wiem, ale podejrzewam ze jest taka sama wysokosc dla wszystkich klas... ale nie jestem pewna.:p Quote
Russellka Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 No właśnie czytałam w Cavano, że dla mniejszych psów palisada jest pod kątem rozwartym, tylko nie wiem ile stopni ;) A czy mogę prosić o linka do regulaminu agility? Quote
BobowitaMW Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Russellka napisał(a):No właśnie czytałam w Cavano, że dla mniejszych psów palisada jest pod kątem rozwartym, tylko nie wiem ile stopni ;) A czy mogę prosić o linka do regulaminu agility? Polecam str. ZKwP. ;) Tam są wszystkie regulaminy. Chciałam znaleźć linka, ale aktualnie coś "wysiadło". ;) W każdym razie na stronie Związku wchodzimy w "szkolenia", potem bodajże "agility" i gdzieś powinien być odnośnik do regulaminu. ;) Quote
Guest ajsonowa Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 W A0 nie masz koła, slalomu i huśtawki. Torki zazwyczaj są prostrze, szybsze i nie mają trudnych kombinacji, bo wkońcu zerówki to najczęsciej psy początkujące. Im większy poziom zaawansowania (A1, 2, 3) tym torki są trudniejsze :p Natomiast Openy są na takim poziomie aby zawodnicy z wszystkich tych ww klas dali radę je pobiec. Polecam regulamin ;) Quote
dog_master Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 http://pieskiswiat.boo.pl/agility/?page_id=97 regulamin na stronie 3miasta ;p skoro zk teraz nie dziala. Quote
Recommended Posts