Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 71
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='xxxx52']Szugar jest przeuroczy.Mam zapytanie :czy obecnie sam przyjdzie do czlowieka?Ile piesek ma lat ,ile cm do grzbietu,jak reaguje na inne psiaki (suczki i psy)
W jakich okolicznosciacj dostal sie do schroniska?

Obecnie podejdzie do człowieka ale tylko wtedy gdy mu zaufa, nie okazuje agresji. Przy próbie głaskania i przytulania próbuję się odsunąć, jednak gdy już się go dotyka nic nie robi.
W schronisku jest od około lutego.
Nie ważne ile i jakie psy biegają koło niego,wykazuje do nich zero reakcji

Posted

na razie mam tymczasowiczkę u siebie, a mam już poza nią 3 swoje pieski, dlatego nie łapię Kokcia od razu... Ale jak Lolcia z podpisu znajdzie domek to chyba będziemy coś organizować. Oczywiście, jeśli w międzyczasie znajdzie się ktoś kto Koksia zechce to niech go adoptuje, pogodzę się z tym :) tym bardziej że nie wiadomo jak długo Lola będzie szukać domciu.

Posted

[quote name='Mona4']Gdzie i w jakim schronisku przebywa Sambor . czy mozna prosic o wiecej jego zdjec, jakie jest wielki itp

Sambor przebywa w schronisku w Koninie.Jest dużym psem.
Trafił do schroniska 21.03.2008r z ul. Poznańskiej. Akceptuje inne psy.

Posted

Czy możnaby się czegoś wiecej dowiedziec o Milagros? To jest 'rasowy' labrador? Tzn. chodzi mi np. wilkosciowo xD
Jaki jest wiek tego cuda? Możliwy transport?

Posted

BoUnTy napisał(a):
Czy możnaby się czegoś wiecej dowiedziec o Milagros? To jest 'rasowy' labrador? Tzn. chodzi mi np. wilkosciowo xD
Jaki jest wiek tego cuda? Możliwy transport?

Milagros bardziej przypomina goldena.
Ślicznotka urodziła się na początku 2008 roku.
Transport raczej dałoby się załatwic.
Milagros trafiła do schroniska ze złamaną łapką, która prawdopodobnie źle się zrosła i do dziś na nią utyka. Nie ma szczęścia mała. Miałą wybite mleczaki więc wyrosły już jej stałę ząbki i wszystko jest w porządku.
Ponieważ Milagros potrafi wdawać się w zaczepki z psami, prawdopodobnie w nocy doszło do bójki i Milagros straciła paluszek, ale szybka interwencja weta i wszystko jest ok. Ranka jest już zagojona i raczej jej nie boli.
To przyjazna, towarzyska i radosna sunia. Mimo krzywdy jakiej wyrządził jej człowiek kocha, ufa i szybko się przywiązuje. Myślę, że zaakceptuję obecność dziecka...
Teraz Milagros ma cieczke i czeka ją sterylizacja. Swoim wyglądem przyciąga uwagę ludzi, lecz nikt jeszcze nie dał jej szansy na nowe lepsze życie.

Posted

ZAGINĘŁA:

nr 32.Shakira -
ZNALAZŁA DOM A PO 2 GODZINACH UCIEKŁA!! TRWAJĄ POSZUKIWANIA SHAKIRY!!!

WAŻNA INFORMACJA !!!
Shakira uciekła dwie godziny po adopcji Była w miejscowości Swięte gm. Kramsk. Jeżeli ktoś ma rodzinę, znajomych lub mieszka w tych okolicach to prosimy o pomoc w jej szukaniu.
Ma tam ogromne pole do popisu. moze być wszędzie. dookoło lasy, pola itp

Posted

Szukalam kogos z Konina i chyba znalazlam :loveu:

Natussiaa, czy mialabys mozliwosc sprawdzic domek dla mamutka w Koninie?? Jeszcze dokladnie pana przez telefon nie przepytalam ale na wszelki wypadek rozgladam sie za kims kto moglby wpasc do pana w odwiedziny ;)

• 3 weeks later...
  • 1 month later...