doddy Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 W dniu dzisiejszym do Beaty Dorobczyńskiej z naszego forum przybłąkał się piękny owczarek COLLIE. Pies, nie kastrowany, rudy z białymi znaczeniami, w zielonej obroży przeciwpchelnej. Psiak młody - do 2 lat. Grzeczny, łagodny, ułożony. Psiak mógł się trochę błąkać ponieważ ma skołtunioną sierść a w niej masę rzepów. Zarazem jednak jest zadbany i nie wychudzony. Tatuażu brak. Jutro sprawdzimy chip. Psiak przybłąkał się w Łoziskach (Piaseczno k. Warszawy). Psiak ma tymczas ale tylko do wtorku. Pies dobrze dogaduje się z psami, więc może łatwiej będzie znaleźć mu DT. Później wstawię zdjęcia. Quote
Beata_Dorobczyńska Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Dzieki Doddy, troche tylko przeostrzyłaś :) Pies jest bardzo spokojny, chętny do zabawy , nie płochliwy zarówno do ludzi jak i zwierząt ale nie konfliktowy.. Rzepów juz nie ma bo zostały wycięte wiec trochę mniej siersci ma. Nie wiem czemu Doddy napisała , ze do wtorku bo ja do pracy ide w poniedziałek i nie bardzo mam co z nim zrobic niestety. Nie chciałabym zawozić go na Paluch bo szkoda psa. Czy jest moze ktoś z forum collie i miałby DT nie wspominając o DS ? Quote
doddy Posted July 19, 2008 Author Posted July 19, 2008 Bo ja żyje świadomością, że dziś niedziela :oops: Beti, poproś Inę by zrobiła plakaciki o znalezieniu to byś porozwieszała. A ja też poprosiłam Asię od bokserów by miała zaginione collie na uwadze a także by porozwieszała plakaciki. P.S. Mogę Ci klatkę pożyczyć :eviltong: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Nie lubie ZOO więc za klatkę dziekuje :evil_lol:. Jutro z Ina go wykąpiemy i porozczesujemy filce. Musze przyznać , ze to bardzo miły pies . Dobrze by było gdyby znalazł dobry domek. Quote
doddy Posted July 19, 2008 Author Posted July 19, 2008 Na razie daj szansę poprzedniemu właścicielowi bo on w sumie prawie zadbany. A przede wszystkim miły. Quote
Beata_Dorobczyńska Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Z tym zadbaniem to bym nie przesadzała , dawno szczotki nie widział :( A miły - jak każdy porządny pies :) Quote
Beata_Dorobczyńska Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Doddy, nie wiem czy to byl dobry Pan bo pies nie zna żadnych komend pomijam, ze nie ma szacunku do niedzieli i wstaje o 6 rano. Pilnie potrzebny DT . Uwagi po spacerze : pies boi się burzy . Quote
Beata_Dorobczyńska Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Dzieki Doddy za ogłoszenie , znalazł sie własciciel, pies został odebrany po przesłuchaniu i ze stertą zaleceń ode mnie i od Blue Berry. Ogłoszenie na szczęscie nieaktualne. Quote
Recommended Posts