ewelinka_angel Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Przybłąkała Się Suka, średniej Wielkości, Brązowa Obroża, Sierść Krótka, Jasna, Jest Trochę Płochliwa Dlatego Jeszcze Nie Udało Mi Się Zrobić Jej Zdjęcia, Chwilowo Ją Przygarnęłam Ale Nie Może Niestety U Mnie Zostać Quote
ewelinka_angel Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 http://img143.imageshack.us/my.php?image=p7190006tq7.jpg Tu jest zdjęcie suni..... może ktoś ją rozpozna!!! Nie chcę oddawać jej do schroniska :placz: Quote
ewelinka_angel Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 Widać, ze sunia wychowana w domu bo nie lubi być na podwórku, chce albo do domu albo do auta. Quote
modliszka84 Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 rozwies ogłoszenia w okolicy i podzwon po schroniskach w województwie z informacja ze znalzłas psa Quote
ewelinka_angel Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 Obawiam się, że ktoś się jej pozbył bo nie miał co z nią zrobić w wakacje. Najchętniej bym ją zatrzymała, ale mam już 2 psiaki i nie zgadza się z moją sunią. Jutro odwiedzę lecznice i schronisko w Pabianicach. Bo jeśli zaginęła to na pewno już jej ktoś szuka. Chciałabym bardzo żeby wróciła do domu bo na samą myśl o schronisku to mi serce pęka :placz: Quote
modliszka84 Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Nie oddawaj jej jesli mozesz do schroniska. Porób ogłoszenia, allegro, na rznych portalach... Sunia jest młoda chyba wiec moze znajdzie dom szybko... Poza tym schronisko w Pabianicach nie przyjmie jej ponieważ trafiaja tu tylko psy z terenu miasta Pabianic. Gdzie trafiają psy z okolicznych gmin nalezy dowiedzieć sie w Urzędzie Gminy, która powinna zawiadomić stosowne schronisko (pewnie w Łodzi na Kosodrzewiny ... :/) A marne szanse ma stamtad na adopcje, pośród 1500 innych psów. Quote
Madzik77 Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 dla domowych psiakow schronisko to olbrzymia tragedia Quote
ewelinka_angel Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 Byłam w lecznicach i w schronisku, nikt nie zgłaszał zaginięcia tej suni ;( ale do schroniska jej nie oddam, jestem w trakcie szukania jej nowego domku, jak narazie znalazł się jeden chętny ale zobaczymy. Zgłosiłam znalezienie na policji, mam 2 tygodnie, jeśli nie znajdzie się właściciel no to bez problemów może mieć nowy domek. Quote
kasia14 Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 piękna sunia... trzymam kciuki za domek dla psinki ;) Quote
Madzik77 Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 ewelinka -super ze tak sie nia zajelas- buziaki dla ciebie! Quote
ewelinka_angel Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 No i nadal nic :( sunia jest teraz u kolegów z policji ale długo tam być nie może, dałam ogłoszenie do gazetki, no i znów byłam w schronisku, sprawdziliśmy czy nie ma czipa. I niestety nic. Kurde no muszę jej poszukać jakiegoś domku. Tylko, że pytałam już chyba wszystkich :-( Quote
ewelinka_angel Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 Dzięki Madzik!! Nie potrafię sobie wyobrazić jak można wyrzucić na ulicę jakiekolwiek zwierzę. Ja mam już 2 swoje psiaki i jednego przygarniętego kocura i dlatego nawet jakbym chciała to nie mogę jej u siebie zatrzymać. Ale zrobię wszystko żeby jej ten domek znaleźć bo to na prawdę super psisko jest. Quote
Madzik77 Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 tak, masa ogloszen z dobrymi fotkami i wyczerpujacym opisem daj na allegro psiaki.pl, adopcje.org etc daj takze do mnie na skrzynke to zalatwie ogloszenie w pabianickiej lokalnej gazecie no i mozna rozwiesic na slupach ogloszeniowych w pabianicach Quote
ewelinka_angel Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 Zamieściłam ogłoszenia na tych stronkach, jeszcze allegro zrobię. No i czekam i pytam kogo tylko mogę. Znajomi pytają znajomych, ja już wszystkich moich klientów ze sklepu wypytuje. No i kurde NIC ;( Quote
ewelinka_angel Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 Ale nie nie, tak łatwo się nie poddam!!! Jutro będziemy działać dalej. Quote
Madzik77 Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 daj fotki i opis suni oraz kontakt d ciebie zamieszcze ogloszenie w lokalnej gazecie -w zyciu pabianic- Quote
Madzik77 Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Ewelina mysle ze koniecznie zrob wiecej zdjec suni. Na tej 1 fotce co dodajesz do ogloszen suni prawie w ogole nie widac. Napisz tez czy sunia umi epozostawac sama w domu, czy zachowuje czystosc etc. bo to wazne info. Quote
ewelinka_angel Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 Zadzwonili do mnie koledzy z policji z wiadomością że jeden z pracowników zaopiekował się nią i wziął do domciu. A więc sunia ma nowy domek i mam nadzieję ze będzie jej tam dobrze. Jak dowiem się czegoś więcej to dam znać :D:D:D:D:D Quote
Madzik77 Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 ciesze sie ogromnie! cale szczescie ze trafila na ciebie ewelinko! Quote
ewelinka_angel Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 Byłam dzisiaj odwiedzić sunię w nowym domku, jest zadbana i zadowolona, spotkałam ją akurat na spacerku i czesaniu, ma nowe imię - Sonia i nową kochającą rodzinkę. Cieszę się ogromnie, że udało się jej pomóc :D Quote
Recommended Posts