Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przybłąkała Się Suka, średniej Wielkości, Brązowa Obroża, Sierść Krótka, Jasna, Jest Trochę Płochliwa Dlatego Jeszcze Nie Udało Mi Się Zrobić Jej Zdjęcia, Chwilowo Ją Przygarnęłam Ale Nie Może Niestety U Mnie Zostać

Posted

Obawiam się, że ktoś się jej pozbył bo nie miał co z nią zrobić w wakacje. Najchętniej bym ją zatrzymała, ale mam już 2 psiaki i nie zgadza się z moją sunią. Jutro odwiedzę lecznice i schronisko w Pabianicach. Bo jeśli zaginęła to na pewno już jej ktoś szuka. Chciałabym bardzo żeby wróciła do domu bo na samą myśl o schronisku to mi serce pęka :placz:

Posted

Nie oddawaj jej jesli mozesz do schroniska. Porób ogłoszenia, allegro, na rznych portalach... Sunia jest młoda chyba wiec moze znajdzie dom szybko...
Poza tym schronisko w Pabianicach nie przyjmie jej ponieważ trafiaja tu tylko psy z terenu miasta Pabianic. Gdzie trafiają psy z okolicznych gmin nalezy dowiedzieć sie w Urzędzie Gminy, która powinna zawiadomić stosowne schronisko (pewnie w Łodzi na Kosodrzewiny ... :/)
A marne szanse ma stamtad na adopcje, pośród 1500 innych psów.

Posted

Byłam w lecznicach i w schronisku, nikt nie zgłaszał zaginięcia tej suni ;( ale do schroniska jej nie oddam, jestem w trakcie szukania jej nowego domku, jak narazie znalazł się jeden chętny ale zobaczymy. Zgłosiłam znalezienie na policji, mam 2 tygodnie, jeśli nie znajdzie się właściciel no to bez problemów może mieć nowy domek.

Posted

No i nadal nic :( sunia jest teraz u kolegów z policji ale długo tam być nie może, dałam ogłoszenie do gazetki, no i znów byłam w schronisku, sprawdziliśmy czy nie ma czipa. I niestety nic. Kurde no muszę jej poszukać jakiegoś domku. Tylko, że pytałam już chyba wszystkich :-(

Posted

Dzięki Madzik!! Nie potrafię sobie wyobrazić jak można wyrzucić na ulicę jakiekolwiek zwierzę. Ja mam już 2 swoje psiaki i jednego przygarniętego kocura i dlatego nawet jakbym chciała to nie mogę jej u siebie zatrzymać. Ale zrobię wszystko żeby jej ten domek znaleźć bo to na prawdę super psisko jest.

Posted

tak, masa ogloszen z dobrymi fotkami i wyczerpujacym opisem
daj na allegro psiaki.pl, adopcje.org etc
daj takze do mnie na skrzynke to zalatwie ogloszenie w pabianickiej lokalnej gazecie
no i mozna rozwiesic na slupach ogloszeniowych w pabianicach

Posted

Zamieściłam ogłoszenia na tych stronkach, jeszcze allegro zrobię. No i czekam i pytam kogo tylko mogę. Znajomi pytają znajomych, ja już wszystkich moich klientów ze sklepu wypytuje. No i kurde NIC ;(

Posted

Ewelina mysle ze koniecznie zrob wiecej zdjec suni. Na tej 1 fotce co dodajesz do ogloszen suni prawie w ogole nie widac. Napisz tez czy sunia umi epozostawac sama w domu, czy zachowuje czystosc etc. bo to wazne info.

Posted

Zadzwonili do mnie koledzy z policji z wiadomością że jeden z pracowników zaopiekował się nią i wziął do domciu. A więc sunia ma nowy domek i mam nadzieję ze będzie jej tam dobrze. Jak dowiem się czegoś więcej to dam znać :D:D:D:D:D

• 2 weeks later...
Posted

Byłam dzisiaj odwiedzić sunię w nowym domku, jest zadbana i zadowolona, spotkałam ją akurat na spacerku i czesaniu, ma nowe imię - Sonia i nową kochającą rodzinkę. Cieszę się ogromnie, że udało się jej pomóc :D