nordic blue Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 kto z Was sie jeszcze wybiera;) suki: klasa otwarta Nordic Blue (FCI) BRILLIANT SHOOTING STAR WICHITA GIRL E.D. ? Quote
kapka22 Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 kl. Otwarta SHERRY SASHKA RAY OF LIGHT Eskimoski Domek;) Quote
efra-husky Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Jest już plan oraz katalog ;) sędzia: Aleksander Waszkowski PSY Klasa młodzieży 359. ARONIE Blask Beskidu SUKI Klasa młodzieży 360. PANDA Lodowy Dotyk Klasa otwarta 361. Nordic Blue (FCI) BRILLIANT SHOOTING STAR 362. NANA Srebro Północy 363. WICHITA GIRL Eskimoski Domek Klasa championów 364. FULL OF ENERGY potega Naturalności Quote
Cyraneczka Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 nordic blue napisał(a):kto z Was sie jeszcze wybiera;) suki: klasa otwarta Nordic Blue (FCI) BRILLIANT SHOOTING STAR WICHITA GIRL E.D. ? A dlaczego Viva cały czas w otwartej?? Przecież ona już skończyła championat... Nie masz jeszcze dyplomu?? Quote
kapka22 Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Kurcze nas nie przyjeli :(:shake::mad::placz: a zgloszenie w terminie bylo wyslane:angryy: Quote
efra-husky Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 kapka22 napisał(a):Kurcze nas nie przyjeli :(:shake::mad::placz: a zgloszenie w terminie bylo wyslane:angryy: Aga to zadzwoń do nich, bo to faktycznie dziwne skoro wysyłałaś w terminie zgłoszenie :roll: Quote
kapka22 Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Bede, bede dzis jest zwiazek czynny od 16-18 napewno bede to wyjasniac!! Tym bardziej ze wystawa miała byc połączona z urlopem w tej miejscowosci... ach szkoda gadac.... :( Quote
nordic blue Posted July 31, 2008 Author Posted July 31, 2008 [quote name='Cyraneczka']A dlaczego Viva cały czas w otwartej?? Przecież ona już skończyła championat... Nie masz jeszcze dyplomu?? Viva jeszcze nie ukończyła Championatu Polski ( brakuje odstępu czasu), juz niedługo go skończy.;) Więc póki co zgłaszamy się do otwartej, ale gdy skończy champ. to tylko będziemy się wystawiać w championach:loveu: Quote
Guest Karmel Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 [quote name='efra-husky']Jest już plan oraz katalog ;) sędzia: Aleksander Waszkowski PSY Klasa młodzieży 359. ARONIE Blask Beskidu SUKI Klasa młodzieży 360. PANDA Lodowy Dotyk Klasa otwarta 361. Nordic Blue (FCI) BRILLIANT SHOOTING STAR 1 CWC BOB 362. NANA Srebro Północy 363. WICHITA GIRL Eskimoski Domek 2 dos. Klasa championów 364. FULL OF ENERGY potega Naturalności CWC Gratulacje dla Agnieszki i Gabrysi:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: czekamy na wiesci z finałów:cool3::cool3: Quote
Cyraneczka Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Gratki dla Agi i Vivy!!! :multi::loveu::multi: Byłam pewna takiego wyniku nawet u tego sędziego (u niego nigdy nic nie wiadomo, ale... tym razem trafił dobrze :cool1:) Trzymamy kciuki za finały!! Quote
Videl Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Gratulacje dla Agi:loveu::loveu::loveu: Viva to piękna suczka!!:multi::loveu::loveu: Quote
Guest Karmel Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Nordic Blue (FCI) BRILLIANT SHOOTING STAR !!! BOG !!! Gratulacje dla AGNIESZKI I VIVY:loveu: Quote
husky_strzegom Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Gratulacje dla wszystkich z Zakopcą :) Quote
piotrjan Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 [quote name='Karmel']Gratulacje dla Agnieszki i Gabrysi My również przyłączamy się do tych gratulacji ! Quote
Daniel ED Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 [quote name='Karmel']Nordic Blue (FCI) BRILLIANT SHOOTING STAR !!! BOG !!! Gratulacje dla AGNIESZKI I VIVY:loveu: Ja też GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!! Gratulacje dla zwycięzców z Zakopanego!!!!!!;) Quote
Kida Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 [quote name='Karmel']Nordic Blue (FCI) BRILLIANT SHOOTING STAR !!! BOG !!! Gratulacje dla AGNIESZKI I VIVY:loveu: :multi: :multi: :multi: Quote
nordic blue Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 DZIĘKUJE ŚLICZNIE WSZYSTKIM ZA GRATKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bardzo sie ciesze z sukcesu Vivki, tymbardziej że, sama ją wczoraj zaprezentowałam;) Zakopane od rana było mokre. Przestało dopiero padać jak dotarlismy na miejsce. Niestety na stadionie, pomimo pięknie przystrzyżonej trawki można było sobie w niektórych miejscach popływać:roll: Niebawem wkleje wyniki i kilka fotek z wystawy ! Ogólnie sędziowanie mi sie podobało, choć w niektórych przypadkach w innych rasach miałam odmienne zdanie. Sędzia dość ostry i wymagający, zaniżył pare ocen haszczakom za brak P1:-(:mad: Quote
nordic blue Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 sędzia: Aleksander Waszkowski PSY Klasa młodzieży 359. ARONIE Blask Beskidu bdb. SUKI Klasa młodzieży 360. PANDA Lodowy Dotyk Zw.Mł.NJwR. Klasa otwarta 361. Nordic Blue (FCI) BRILLIANT SHOOTING STAR 1 CWC, NDSwR, BOB, BOG 362. NANA Srebro Północy nb. 363. WICHITA GIRL Eskimoski Domek 2 dosk. 611. SHERRY SASHKA RAY OF LIGHT Eskimoski Domek bdb. Klasa championów 364. FULL OF ENERGY potega Naturalności 1 CWC Quote
kapka22 Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 My właśnie wrócilismy z wypadu w góry... Wypad bardzo udany poza wystawa w Zakopanem ;) Oczywiście WIELKIE GRATKI DLA AGI za kolejny sukces :multi:. Niestety my wystawy nie bedziemy wspominać zbyt ciepło... a wszystko za sprawą tych nieszczesnych P1, o których była mowa wczesniej...:shake::mad: A poniżej wklejamy kilka fotek z wystawy psy klasa młodzieży: suka klasa młodzieży: suki klasa otwarta: niestety nie mamy zdjecia championicy:shake: Quote
aneta Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 [quote name='nordic blue']sędzia: Aleksander Waszkowski PSY Klasa młodzieży 359. ARONIE Blask Beskidu bdb. SUKI Klasa młodzieży 360. PANDA Lodowy Dotyk bdb.? Klasa otwarta 361. Nordic Blue (FCI) BRILLIANT SHOOTING STAR 1 CWC, NDSwR, BOB, BOG 362. NANA Srebro Północy nb. 363. WICHITA GIRL Eskimoski Domek 2 dosk. 611. SHERRY SASHKA RAY OF LIGHT Eskimoski Domek bdb. Klasa championów 364. FULL OF ENERGY potega Naturalności 1 CWC Z tego co wiem PANDA Lodowy Dotyk - Zw.Mł i N.Jun . Quote
nordic blue Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 aneta napisał(a):Z tego co wiem PANDA Lodowy Dotyk - Zw.Mł i N.Jun . sorki za pomyłkę mam nadzieje że Panda mi wybaczy:oops: na ringu był chaos, nie udało mi sie jej zobaczyc też na BIS Junior szybciutko poprawiam.. a tak swoja drogą, jeżeli Panda dostała Zw.Mł. i NJwR to dlaczego nie biegała w porównaniu o rasę? Quote
biernat Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 nie wiadomo jak to było dokładnie z ta Panda w żadnym porównaniu nie była a gdy by dostała to co piszecie to chyba być powinna z Vivka nie??Wystawę w Zako nie bedziemy dobrze wspominać eh :(dętystę dali a nie sędziego Quote
nordic blue Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 biernat napisał(a):nie wiadomo jak to było dokładnie z ta Panda w żadnym porównaniu nie była a gdy by dostała to co piszecie to chyba być powinna z Vivka nie??Wystawę w Zako nie bedziemy dobrze wspominać eh :(dętystę dali a nie sędziego dokładnie zadaje sobie to samo pytanie;) dlaczego Panda jako NJwR nie była na żadnym porównaniu, nie tyle co sie nie wstawiła lecz nie była poproszona przez sędziego:shake: Napisze do oddziału w Zakopanem o przesłanie pełnych wyników, sprawa sie wyjaśni;) Quote
Recommended Posts