Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pilnie poszukuje informacji o tej hodowli Yorkow http://www.bigduo.pl/szukaj/index.php?rs=80&nf=15807&firma=YORK%20STYL%20SALON%20PIEL%CAGNACJI%20PS%D3W
Moze ktos widzial ich psy,rozmawial z hodowca?
Czy sprzedaja psy rodowodowe czy bez papierow tez?
Kolezanka ma od nich suke-podobno rodowodwa ale czy ma papier nie wiem bo nie chce mi podac chocby przydomnka:roll:
No i coz zapowiada sie na kolejna pseudohodowle yorkow:placz:
W dodatki chce dokupic jeszcze maltanczyka:placz:
Moze hodowca by jej wytlumaczyl ze zle robi lub ktos kto ma pojecie o tej rasie??
Suka malenka,wg mnie wogole nie do rozmnazania:placz::-(

Posted

Za późno właśnie wróciłam. Mogę podać mail. Ma chyba tylko 2 psy z rodowodem psa i sukę. W salonie wiszą dyplomy z wystaw z roku 2005, 2006 a później to chyba już mało jeździła, a teraz chyba wcale. Yorki nierodowodowe mieszkają na dworze w kojcach w ocieplanych budach.

Posted

Zuza i Noddy napisał(a):
Za późno właśnie wróciłam. Mogę podać mail. Ma chyba tylko 2 psy z rodowodem psa i sukę. W salonie wiszą dyplomy z wystaw z roku 2005, 2006 a później to chyba już mało jeździła, a teraz chyba wcale. Yorki nierodowodowe mieszkają na dworze w kojcach w ocieplanych budach.

ze tak powiem o my good:crazyeye::crazyeye:
York w budzie:angryy:
Tak myslalam,pewnie maja tylko uprawnienia zrobione,ewentualnie jakich championat i tyle po wystawach:angryy:
Ale maila mozesz podac:cool3:

Posted

Sorry,ale ja bym tą kobiete wsadzila do tej budy i kazala siedziec:angryy::angryy::angryy:

Dziwie się ze Ty tam jeździsz,bo ja bym Jej taką reklame zrobila ze skonczylaby z tym swoim biznesem!!!

Posted

oooooo matko!!!!!
Yorki w budzie?!:placz::mad:
Wszystko jedno czy z papierami czy bez....ale w budzie!!:angryy:
Takiego "hodowcę" .....zostawiam bez komentarza:mad:

Posted

powinna zostac zgłoszona do związku osoba która prowadzi hodowle nie może sprzedawac psów bez papierów. o zgrozo jak można takie delkiatne psy trzymać w budzie??????????

Posted

Czy znacie hodowlę Calamites, to jest ich strona internetowa: www.calamites.pl Co możecie o niej powiecie czy ona jest dobra? Czy należy do ZK? Może ktoś z was ma psiaka z tej hodowli, a konkretniej chodzi mi o yorki. Ta hodowla jest w mieście Błonie koło Warszawy. Pozdrawiam i czekam na odpowiedź....:eviltong: