dysia-u Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 http://images26.fotosik.pl/312/730e8e11bbc572a1.jpg ale przystojny macho :loveu: Quote
kamila.m Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 ewa2909 napisał(a):Waga niestety w czasie choroby spadła do 1.30kg,przed chwilką go zważyłam i waży 1.53kg.My dla odmiany wprowadziliśmy na wikend kurczaczka z marchewka i kaszka manna. Po Aksie już pięknie widaźć ze się zaokragliła:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Tosiek również po malutku wraca z wgą do normy. A mówiłam że te nasze pieski to będa kurdupelki:eviltong::eviltong::eviltong:(pamiętasz nasze początki) W wymiarkach nic się nie zmieniło. Wysokość-19/20cm długość-20/21cm Przyznaje ci racje Ewciu, słusznie przewidywałaś wagę naszych psiutków:razz::razz::razz: długość i wysokość Lulka też bez zmian 20/21 cm. Teraz będą Psiutki czekały z utęsknieniem do weekendu!!! Lulek to normalnie wiedział, że zbliża się już sobota i niedziela i czas na żarełko :multi::multi::multi: Quote
kamila.m Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 Aurunia napisał(a):Śliczny facet.:loveu::loveu: Chyba bedzesz musiała myśleć o papilotach dlaniego szkoda by było tych jego pięknych wąsów :cool3: No właśnie w tym tygodniu zaczynam akcje papiloty. Pani fryzjerka psia już mi mówiła, ze to najwyższa pora. A wąsy są takie piękne, bo mój osobisty synek obciął Lulkowi jakiś miesiąc temu. Myślałam, ze umrę pies na wystawy z jednym wąsem, ale fryzjerka jakość tak mu wycieniowała, że zupełnie nie widać różnicy:razz::loveu::razz::loveu: Quote
kamila.m Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 dysia-u napisał(a):http://images26.fotosik.pl/312/730e8e11bbc572a1.jpg ale przystojny macho :loveu: Dziękujemy bardzo. A zimna wtedy trząś się jak galareta:loveu::loveu::loveu: Całuski dla Was;););) Quote
ewa2909 Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 kamila.m napisał(a):No właśnie w tym tygodniu zaczynam akcje papiloty. Pani fryzjerka psia już mi mówiła, ze to najwyższa pora. A wąsy są takie piękne, bo mój osobisty synek obciął Lulkowi jakiś miesiąc temu. Myślałam, ze umrę pies na wystawy z jednym wąsem, ale fryzjerka jakość tak mu wycieniowała, że zupełnie nie widać różnicy:razz::loveu::razz::loveu: Powiedz mi tylko jak on będzie w tych papilotach chodził po ulicy???????? Mieszkam w Łodzi ale u nas takie towarzystwo zacofane ze szkoda gadać. Zobacze jak to będzie u ciebie wyglądać,może i ja zaczne.:loveu: A powiedz mi czy już kupiłaś wszystkie potrzebne zeczy???????? Quote
ewa2909 Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 kamila.m napisał(a):Przyznaje ci racje Ewciu, słusznie przewidywałaś wagę naszych psiutków:razz::razz::razz: długość i wysokość Lulka też bez zmian 20/21 cm. Teraz będą Psiutki czekały z utęsknieniem do weekendu!!! Lulek to normalnie wiedział, że zbliża się już sobota i niedziela i czas na żarełko :multi::multi::multi: To te nasze szkraby są identyczne.:loveu::loveu::loveu: Kamilko masz może taką torbe dla pieska???????? My jemy pysznośći w piątek i sobote coby na wieczór w sobote ewentualnie niedziele brudne ryjoki umyć Kamilko czy Luluś nauczył się wskakiwać na łóżko??????????? Quote
dysia-u Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 taka torba to fajna sprawa :multi: bo można z piesiem w torbie wejść do supermarketu , albo nieść zakupy zrobione przy okazji spaceru:eviltong: Quote
kamila.m Posted January 13, 2009 Author Posted January 13, 2009 Cześc Ewcia , jeśli chodzi o papiloty to ja zakupię takie ochronne ubranko co je będzie kryło . Torbę mamy :D czerwoną z napisem york :cool3: . Jeśli chodzi o markety to raczej nas nie wpuszczają , no chyba że uda sie nam przemycić Lulusia :loveu:. Pozdrawiam Quote
ewa2909 Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 :loveu::loveu:kamila.m napisał(a):Cześc Ewcia , jeśli chodzi o papiloty to ja zakupię takie ochronne ubranko co je będzie kryło . Torbę mamy :D czerwoną z napisem york :cool3: . Jeśli chodzi o markety to raczej nas nie wpuszczają , no chyba że uda sie nam przemycić Lulusia :loveu:. Pozdrawiam Kamilko podaj mi jak możesz wymiarki tej torby bo chciałam Tośkowi zamowić i nie wiem jaką:loveu: Jak byś mgła wstawić focie to była bym wdzięczna.Może być na PW A tak wogóle tp się chyba zapomniałam przywitać:loveu::loveu::multi: Quote
kamila.m Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 Ewcia torbę mam w samochodzie jak tylko wróci mój mąż to foteczkę jej zrobię i w wstawię na forum jeszcze dziś!!!Buziole:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
ewa2909 Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 kamila.m napisał(a):Ewcia torbę mam w samochodzie jak tylko wróci mój mąż to foteczkę jej zrobię i w wstawię na forum jeszcze dziś!!!Buziole:loveu::loveu::loveu::loveu: TO JA CIEKAM:loveu: Quote
kamila.m Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 [quote name='ewa2909']TO JA CIEKAM:loveu: Witaj Ewcia, sorry że tak długo, ale wczoraj miałam problemy z aparatem teraz już ok. Więc nasza torba ma długość 40 cm ( trochę za długa )szeroka i wysoka na 23 cm. w środku mam przypięcie do obroży! A oto jej fotki;) Torbę naprawdę warto kupić Buziole:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
ewa2909 Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Cześć Kamilko:loveu: Nic się nie stało:multi: Torba super bardzo mi się podoba:loveu:A jeszcze bardziej jej zawartość :eviltong::eviltong::eviltong: chodziło mi przede wszystkim o te wymiarki bo nie wiedziałam jaką zamówić ,a naze siule są takie same. O dyużo za długa jest??? Quote
kamila.m Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 ewa2909 napisał(a):Cześć Kamilko:loveu: Nic się nie stało:multi: Torba super bardzo mi się podoba:loveu:A jeszcze bardziej jej zawartość :eviltong::eviltong::eviltong: chodziło mi przede wszystkim o te wymiarki bo nie wiedziałam jaką zamówić ,a naze siule są takie same. O dyużo za długa jest??? Ewciu w naszej na długość zmieścił by się jeszcze jeden Lulek!:razz::razz::razz: Myślę ze nasza jest trochę za długa, jak bym kupowała ją teraz to na pewno kupiła bym mniejszą na długość. Ewciu ma jeszcze pytanko czy zamieniałaś w związku kynologicznym metryczkę Tosieczka na rodowód? Quote
ewa2909 Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Jeszcze nie,nie wiem czy jest wogóle sens wyrabiania rodowodu bo niestety Tośkowi jajo nie zeszło:placz::placz::placz:. Raczej do niczego nie będzie nam potrzebny a składki trzeba będzie płacić:placz: Quote
ewa2909 Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Kamilko wysokość tej torby mierzyłaś do otworku na głowe?????????? Quote
kamila.m Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 Mierzyłam od samego dołu do góry , czyli ... tak jak pokazują strzałeczki ;) Quote
ewa2909 Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Ślicznie Kamilko dziękuje:loveu::loveu::loveu: Quote
***Paulina*** Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Jaka fajna torba:loveu: Luluś pięknie w niej wygląda:loveu::loveu::loveu: Quote
kamila.m Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 ***Paulina*** napisał(a):Jaka fajna torba:loveu: Luluś pięknie w niej wygląda:loveu::loveu::loveu: Dziękujemy bardzo, torba bardzo fajna rzecz!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Aurunia Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Śliczne :loveu::loveu::loveu: A może coś bardziej wystawowego??:cool3: Quote
kamila.m Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 A oto kolejna porcja zdjęć;););) Quote
kamila.m Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 Aurunia napisał(a):Śliczne :loveu::loveu::loveu: A może coś bardziej wystawowego??:cool3: ok. następne, będą z pozą wystawową. Pozdrawiam!;):loveu:;):loveu:;):loveu: Quote
dysia-u Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 http://images32.fotosik.pl/439/95c641347786cbaa.jpg :cool3: wie gdzie najlepiej Quote
Recommended Posts