Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 642
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ewa2909 napisał(a):
Waga niestety w czasie choroby spadła do 1.30kg,przed chwilką go zważyłam i waży 1.53kg.My dla odmiany wprowadziliśmy na wikend kurczaczka z marchewka i kaszka manna.
Po Aksie już pięknie widaźć ze się zaokragliła:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Tosiek również po malutku wraca z wgą do normy.
A mówiłam że te nasze pieski to będa kurdupelki:eviltong::eviltong::eviltong:(pamiętasz nasze początki)
W wymiarkach nic się nie zmieniło.
Wysokość-19/20cm
długość-20/21cm

Przyznaje ci racje Ewciu, słusznie przewidywałaś wagę naszych psiutków:razz::razz::razz: długość i wysokość Lulka też bez zmian 20/21 cm. Teraz będą Psiutki czekały z utęsknieniem do weekendu!!! Lulek to normalnie wiedział, że zbliża się już sobota i niedziela i czas na żarełko :multi::multi::multi:

Posted

Aurunia napisał(a):
Śliczny facet.:loveu::loveu: Chyba bedzesz musiała myśleć o papilotach dlaniego szkoda by było tych jego pięknych wąsów :cool3:

No właśnie w tym tygodniu zaczynam akcje papiloty. Pani fryzjerka psia już mi mówiła, ze to najwyższa pora. A wąsy są takie piękne, bo mój osobisty synek obciął Lulkowi jakiś miesiąc temu. Myślałam, ze umrę pies na wystawy z jednym wąsem, ale fryzjerka jakość tak mu wycieniowała, że zupełnie nie widać różnicy:razz::loveu::razz::loveu:

Posted

kamila.m napisał(a):
No właśnie w tym tygodniu zaczynam akcje papiloty. Pani fryzjerka psia już mi mówiła, ze to najwyższa pora. A wąsy są takie piękne, bo mój osobisty synek obciął Lulkowi jakiś miesiąc temu. Myślałam, ze umrę pies na wystawy z jednym wąsem, ale fryzjerka jakość tak mu wycieniowała, że zupełnie nie widać różnicy:razz::loveu::razz::loveu:

Powiedz mi tylko jak on będzie w tych papilotach chodził po ulicy????????
Mieszkam w Łodzi ale u nas takie towarzystwo zacofane ze szkoda gadać.
Zobacze jak to będzie u ciebie wyglądać,może i ja zaczne.:loveu:
A powiedz mi czy już kupiłaś wszystkie potrzebne zeczy????????

Posted

kamila.m napisał(a):
Przyznaje ci racje Ewciu, słusznie przewidywałaś wagę naszych psiutków:razz::razz::razz: długość i wysokość Lulka też bez zmian 20/21 cm. Teraz będą Psiutki czekały z utęsknieniem do weekendu!!! Lulek to normalnie wiedział, że zbliża się już sobota i niedziela i czas na żarełko :multi::multi::multi:

To te nasze szkraby są identyczne.:loveu::loveu::loveu:
Kamilko masz może taką torbe dla pieska????????
My jemy pysznośći w piątek i sobote coby na wieczór w sobote ewentualnie niedziele brudne ryjoki umyć

Kamilko czy Luluś nauczył się wskakiwać na łóżko???????????

Posted

Cześc Ewcia , jeśli chodzi o papiloty to ja zakupię takie ochronne ubranko co je będzie kryło . Torbę mamy :D czerwoną z napisem york :cool3: . Jeśli chodzi o markety to raczej nas nie wpuszczają , no chyba że uda sie nam przemycić Lulusia :loveu:. Pozdrawiam

Posted

:loveu::loveu:

kamila.m napisał(a):
Cześc Ewcia , jeśli chodzi o papiloty to ja zakupię takie ochronne ubranko co je będzie kryło . Torbę mamy :D czerwoną z napisem york :cool3: . Jeśli chodzi o markety to raczej nas nie wpuszczają , no chyba że uda sie nam przemycić Lulusia :loveu:. Pozdrawiam

Kamilko podaj mi jak możesz wymiarki tej torby bo chciałam Tośkowi zamowić i nie wiem jaką:loveu:
Jak byś mgła wstawić focie to była bym wdzięczna.Może być na PW

A tak wogóle tp się chyba zapomniałam przywitać:loveu::loveu::multi:

Posted

kamila.m napisał(a):
Ewcia torbę mam w samochodzie jak tylko wróci mój mąż to foteczkę jej zrobię i w wstawię na forum jeszcze dziś!!!Buziole:loveu::loveu::loveu::loveu:

TO JA CIEKAM:loveu:

Posted

[quote name='ewa2909']TO JA CIEKAM:loveu:
Witaj Ewcia, sorry że tak długo, ale wczoraj miałam problemy z aparatem teraz już ok. Więc nasza torba ma długość 40 cm ( trochę za długa )szeroka i wysoka na 23 cm. w środku mam przypięcie do obroży! A oto jej fotki;)

Torbę naprawdę warto kupić Buziole:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Cześć Kamilko:loveu:
Nic się nie stało:multi:
Torba super bardzo mi się podoba:loveu:A jeszcze bardziej jej zawartość :eviltong::eviltong::eviltong:
chodziło mi przede wszystkim o te wymiarki bo nie wiedziałam jaką zamówić ,a naze siule są takie same.
O dyużo za długa jest???

Posted

ewa2909 napisał(a):
Cześć Kamilko:loveu:
Nic się nie stało:multi:
Torba super bardzo mi się podoba:loveu:A jeszcze bardziej jej zawartość :eviltong::eviltong::eviltong:
chodziło mi przede wszystkim o te wymiarki bo nie wiedziałam jaką zamówić ,a naze siule są takie same.
O dyużo za długa jest???

Ewciu w naszej na długość zmieścił by się jeszcze jeden Lulek!:razz::razz::razz: Myślę ze nasza jest trochę za długa, jak bym kupowała ją teraz to na pewno kupiła bym mniejszą na długość. Ewciu ma jeszcze pytanko czy zamieniałaś w związku kynologicznym metryczkę Tosieczka na rodowód?

Posted

Jeszcze nie,nie wiem czy jest wogóle sens wyrabiania rodowodu bo niestety Tośkowi jajo nie zeszło:placz::placz::placz:.
Raczej do niczego nie będzie nam potrzebny a składki trzeba będzie płacić:placz:

Posted

***Paulina*** napisał(a):
Jaka fajna torba:loveu:
Luluś pięknie w niej wygląda:loveu::loveu::loveu:

Dziękujemy bardzo, torba bardzo fajna rzecz!!!:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Aurunia napisał(a):
Śliczne :loveu::loveu::loveu: A może coś bardziej wystawowego??:cool3:

ok. następne, będą z pozą wystawową. Pozdrawiam!;):loveu:;):loveu:;):loveu: