Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ewa2909 napisał(a):
My z Aksą w zeszłym roku chdzaliśmy i przy więkrzech mrozach:loveu:
Jak tylko zobaczyła że ze śniegu można zrobić kulki i nimi turlać jak piłką to do domu nie chciała wracac:evil_lol::mad:
Cikawe jak Tosiu będzie się zapatrywał na zime.
My ubranka mamy,Aksa w zeszłym roku chodziła jak było już porządnie zimno.
Dla Tosia jak na razie naszykowany tylko sweterek:loveu:
Zaraz nas Kamila przepędzi ze Swojej galerii ze jej zasmiecamy:evil_lol:

No co ty Ewcia mi tam bardzo miło z tego powodu. No właśnie też muszę Lulkowi sprawić jakieś ekstra wdzianko, co by chłopakowi wygodnie i ciepło w nim było.:loveu:

• Replies 642
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ewa2909 napisał(a):
Paulina a co będzie zimą?
Wcale z nią nie będziesz wychodzić?
Ja swoim funduje spacerek już o 5 rano.Oboje chodzą jeszcze bez ubranek,ich organizmy tak jak i ludzkie muszą się przyzwyczaić do każdej pogody.

No oczywiście że wychodzić będę ale nie na tak długie spacery jak latem i cieplejszą jesienią... A ubranka też jeszcze nie zakładam chyba że wieczorem jak już jest zimno...

Posted

***Paulina*** napisał(a):
No oczywiście że wychodzić będę ale nie na tak długie spacery jak latem i cieplejszą jesienią... A ubranka też jeszcze nie zakładam chyba że wieczorem jak już jest zimno...

My wytrwale wychodzimy ok 6 razy x na dzień w tym obowiązkowo jeden dłuższy spacer (dla zdrowotności :lol:). Chcemy ,żeby Palomka nauczyła się załatwiać tylko na dworze :mad:.

A Luluś w parku - miodzio :loveu::loveu:, śliczniutki :loveu::loveu:.

Posted

kamila.m napisał(a):
No to duże brawka dla Kati:multi:, Luluś jest jeszcze na etapie wszędzie dobrze siusiać na dworze, a w domciu najlepiej. :diabloti:

A Kati już od dłuższego czasu w domu nie robiła, bo wychodziłam z nią co dwie godziny i to wystarczało... A teraz to staje pod drzwiami i wychodzimy co ok. 3 godziny:multi:

Posted

Kati już się nauczyła... I jak coś chce to staje pod drzwiami:)

No to duże brawka dla Kati:multi:, Luluś jest jeszcze na etapie wszędzie dobrze siusiać na dworze, a w domciu najlepiej. :diabloti:

Posted

kamila.m napisał(a):

Witam Kamilko:loveu:
Nie przejmuj sie małymi wpadkami Lulusia z siusianiem,Tosiu chiba nie siusia:evil_lol: już w domu ,ale dywanów nie odważyłam się jeszcze położyć z powrotem:mad:
Aksa w jego wieku potrafiła wytrzymać nawet 6 godz ale podobno sunie szybciej przyswajają ten etap nauki

Posted

ewa2909 napisał(a):
Witam Kamilko:loveu:
Nie przejmuj sie małymi wpadkami Lulusia z siusianiem,Tosiu chiba nie siusia:evil_lol: już w domu ,ale dywanów nie odważyłam się jeszcze położyć z powrotem:mad:
Aksa w jego wieku potrafiła wytrzymać nawet 6 godz ale podobno sunie szybciej przyswajają ten etap nauki

Ja też mam taką nadzieje, że już niedługo mata pójdzie w zapomnienie. Nie ma to jak kobiety zawsze widzą szybciej co i do czego:evil_lol:. Buziaki;)

Posted

:calus:U mnie na mate robił jak byliśmy w domu,a jak nikogo niewidział to siusiał sobie na dywanik pod ławą.:mad:
Gnom mały.
Oj:oops: chyba się nie przywitaliśmy:calus:

Posted

ewa2909 napisał(a):
:calus:U mnie na mate robił jak byliśmy w domu,a jak nikogo niewidział to siusiał sobie na dywanik pod ławą.:mad:
Gnom mały.
Oj:oops: chyba się nie przywitaliśmy:calus:

U nas Luluś upatrzył sobie siusiać pod naszym łóżkiem. :evil_lol: Jak tylko się czymś zajmiemy to chwila moment już nasiusiane:angryy:. Buziaki dla Was:kiss_2:

Posted

Witamy!
Jeżeli chodzi o siusianie to my mozemy się pochawalić sukcesem Viki już od jakiś 5 miesiecy nie sika w domu do porównania nasz poprzedni (ŚP.) Pies miał 1.5 roku i jeszcze darzały mu się wpadki. A mówią, że yorki są trudne do nauczenia czystości. Ale nadal zdarzają się kupki w domu, ale to lepsze nie siuśki. :lol:

Posted

:loveu: Witam cieplutko w zimną niedziele
Luluś bardzo przystojnie wygląda , a i włoski na łapinach fajnie wyglądają. Oglądanie łapek to już moje zboczenie po ostatnich cięciach:evil_lol:

Posted

dysia-u napisał(a):
:loveu: Witam cieplutko w zimną niedziele
Luluś bardzo przystojnie wygląda , a i włoski na łapinach fajnie wyglądają. Oglądanie łapek to już moje zboczenie po ostatnich cięciach:evil_lol:

Ostatnio, co ja miała z tymi włoskami na łapkach. Otóż Lukowi do przednich łap, przykleiła się guma do żucia. :shake:Musiałam zabawić się w psiego fryzjera, i obciąć gdzie nie gdzie włoski. Już oczami wyobraźni widziałam te wycięte dziury:roll:, ale jakoś się udało!:multi: Buziaki gorące:loveu:

Posted

Luluś śliczny jak zawsze:loveu: A jaki piękny ma włos...:loveu:

Dziękujemy!! Pozdrawiamy cieplutko, Ciebie Paulinko, oraz ślicznotkę Kati:loveu:

Posted

Ile wy tam śniegu macie:-o U nas ciągle malutko:-(
A Lulusiowi widać że się podoba:loveu: Fajne ma ubranko;)

W jednym poście może być max. 5 fotek!

No właśnie nie wiem jak to możliwe, iż tyle zdjęć mi się skopiowało!!!:shake:
Śniegu u nas jak nigdy, aż sami jesteśmy w szoku. :crazyeye:Lulek za to w siódmym niebie, hasał jak nie wiem co:evil_lol:

Posted

kamila.m napisał(a):
No właśnie nie wiem jak to możliwe, iż tyle zdjęć mi się skopiowało!!!:shake:
Śniegu u nas jak nigdy, aż sami jesteśmy w szoku. :crazyeye:Lulek za to w siódmym niebie, hasał jak nie wiem co:evil_lol:

Cześć Kamila:loveu:
Lulek hasa a tosiu piszczy że chce na rączki:mad:
Dzisiaj troszke się przespacerował ale zadowolony z tego za bardzo nie byl:evil_lol:

Posted

ewa2909 napisał(a):
Cześć Kamila:loveu:
Lulek hasa a tosiu piszczy że chce na rączki:mad:
Dzisiaj troszke się przespacerował ale zadowolony z tego za bardzo nie byl:evil_lol:

Witaj Ewcia! Lulek też brał na litość bym wzięła go na rączki, ale przegoniłam go po parku i po chwili się do zimna przyzwyczaił. Jak tam u Was wymiana zębów, bo u nas trzeba chyba rwać kły:-(!!! Trzymają się stare skubańce, a nowe już się przebijają:shake:! Buziaki :loveu:

Posted

kamila.m napisał(a):
Witaj Ewcia! Lulek też brał na litość bym wzięła go na rączki, ale przegoniłam go po parku i po chwili się do zimna przyzwyczaił. Jak tam u Was wymiana zębów, bo u nas trzeba chyba rwać kły:-(!!! Trzymają się stare skubańce, a nowe już się przebijają:shake:! Buziaki :loveu:

Tośkowi na dole wypadly juz ok miesiąca temute na górze jeszcze się trzymająchociaz wydaje mi się że jeden się zaczyna ruszać.
Jak byłam z nim u weta to powiedział że można spokojnie poczekać aż stałe calkiem wyjda.
Na razie nie chce jeść suchej karmy bo wszystkie zęby te głebiej się ruszają.