kamila.m Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 karkakarka napisał(a):A macie już upatrzoną jakąś małą królewnę?? :cool3: Ta którą zamówiliśmy była z Lazrytu, a teraz to już nie wiem, muszę poszukać. Myślałam, iż złapię jakiś kontakt na wystawie, a jak się pytaliśmy to większość miotów u tych hodowców będzie dopiero za rok.:loveu::loveu::loveu: Quote
ewa2909 Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 kamila.m napisał(a):No tak, a Lulusia to futrzysko grzeje, obiecuje mu, iż jeszcze parę wystaw, by do hodowli się liczyło i od razu do pani gromerki zawitamy i na króciutko obetniemy Luluśka. Ja będę miała spokój, a on ulgę. Prawdziwy zuch z Aksuni, jeśli biega z piłeczką w taki upał:loveu:;):loveu:;) Jak widzi piłeczke to nic innego ją nie interesuje:evil_lol: Quote
kamila.m Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 ewa2909 napisał(a):Cześć Kamilko:loveu: Psiaczki upałki znoszą bardzo dobrze.raz że Tosiek jest ścięty na króciutko a dwa to nasz park jest cały zadrzewiony,nie ma w nim prawie wogóle słoneczka:loveu:. Aksie to jak widzi piłke to nawet upały nie przeszkadzają:roll: No tak, a Lulusia to futrzysko grzeje, obiecuje mu, iż jeszcze parę wystaw, by do hodowli się liczyło i od razu do pani gromerki zawitamy i na króciutko obetniemy Luluśka. Ja będę miała spokój, a on ulgę. Prawdziwy zuch z Aksuni, jeśli biega z piłeczką w taki upał:loveu:;):loveu:;) Quote
kamila.m Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 ewa2909 napisał(a):Oj to długie czekanie Was czeka:shake: Dla mnie każda Sunia ładna, natomiast mój mąż strasznie wybredny, bo zakochany w Lulku i mówi wiecznie, że Luluś to ideał i żadna Sunia mu nie dorównuje. Ach Ci faceci zawsze głupoty gadają :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
kamila.m Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 ewa2909 napisał(a):Jak widzi piłeczke to nic innego ją nie interesuje:evil_lol: Słodziaczek z Aksuni jest taki, że nie wiem:loveu::loveu::loveu: Quote
ewa2909 Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 kamila.m napisał(a):Dla mnie każda Sunia ładna, natomiast mój mąż strasznie wybredny, bo zakochany w Lulku i mówi wiecznie, że Luluś to ideał i żadna Sunia mu nie dorównuje. Ach Ci faceci zawsze głupoty gadają :evil_lol::evil_lol::evil_lol: NIECH POCZEKA JAK MAŁA ZAGOŚCI U NIEGO W DOMU,OD RAZU ZMIENI ZDANIE.Najczęściej sunie są za panami:evil_lol: kamila.m napisał(a):Słodziaczek z Aksuni jest taki, że nie wiem:loveu::loveu::loveu: Dziękujemy Kamilko bardzo:oops::oops::oops: Quote
karkakarka Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 kamila.m napisał(a):Dla mnie każda Sunia ładna, natomiast mój mąż strasznie wybredny, bo zakochany w Lulku i mówi wiecznie, że Luluś to ideał i żadna Sunia mu nie dorównuje. Ach Ci faceci zawsze głupoty gadają :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol: PANOWIE... :evil_lol::evil_lol: Quote
ewa2909 Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Przyszłam na obiecane foteczki:mad: Cześć Kamilko:loveu: Quote
karkakarka Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 ewa2909 napisał(a):Przyszłam na obiecane foteczki:mad: Cześć Kamilko:loveu: Foteczki mają być:cool3::cool3: kiedy? kiedy?:cool3::cool3: Quote
dysia-u Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 witamy się weekendowo i życzymy miłego wypoczynku:lol::lol::lol: Quote
ewa2909 Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 I znowu was nie ma:placz::placz::placz: My wpadliśmy się pożegnać na tydzień:-(.Życzę ślicznej pogody i udanego wikendziu i oczywiście urlopu bo nie pamiętem kiedy wyjeżdżacie:oops::oops:.PAPA:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
ewa2909 Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Hop hop !!!!!!!!! Co się z Wami dzieje?:placz::placz::placz: Wpadłam wrzucić Was na pierwszą strone:evil_lol: Quote
***Paulina*** Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Cześć:bye: Przyszłyśmy zrobić tu porządki bo trochę się tu kurzu nazbierało:roll: Wracajcie do nas!!! Czekamy na Lulusia!!!:loveu: Quote
karkakarka Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Fotki miały być... kiedyś tam, a tu nic... cisza :mad: Quote
laurin Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Wpadłam ale widzę że nikogo nie ma:shake: Cóż przewietrzę i pędzę dalej Quote
ewa2909 Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 [quote name='laurin']Wpadłam ale widzę że nikogo nie ma:shake: Cóż przewietrzę i pędzę dalej Ano pusto:-( Kamilka zapomniała o nas:placz: Quote
kamila.m Posted April 27, 2011 Author Posted April 27, 2011 Witamy serdecznie :) . Przepraszamy ze nie goscimy , ale czasu zawsze za mało :) .Luluś zdrowy chłopak , waga 1,8 i ani drgnie ni w jedną ni w drugą , a żarłok z niego że hoho :) Kiedyś przy okazji wstawimy fotki. Pozdrawiamy ;) Quote
Recommended Posts