Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 642
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ewa2909 napisał(a):
Mialy być dzisiaj zdjęcia:placz::mad::placz:
CZeść:obrazic:

Wiem, że nic mnie nie tłumaczy ale miałam dziś rade pedagogiczną i przepraszam bardzo jutro wstawię na pewno. A teraz idę spać, bo na oczy ledwo padnę , a jutro pobudka o 5:25. Buziole :loveu::loveu:

Posted

kamila.m napisał(a):
Wiem, że nic mnie nie tłumaczy ale miałam dziś rade pedagogiczną i przepraszam bardzo jutro wstawię na pewno. A teraz idę spać, bo na oczy ledwo padnę , a jutro pobudka o 5:25. Buziole :loveu::loveu:

Wiesz że w dalszym ciągu mam focha!!!!!!!!!!!!!!:obrazic::obrazic::obrazic:

A ja wstaje o 4.20:eviltong::eviltong::eviltong:CODZIENNIE:evil_lol:

Posted

kamila.m napisał(a):

:obrazic::obrazic::obrazic::mad::mad::mad::mad:

Posted

Oj złapałam Cię między przeżucaniem kotlecików:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Ale Lulus ma świetna czapeczke:loveu:Nie ściąga jej?

O i jaki przystojniak siedzi przy stole

Posted

ewa2909 napisał(a):
Oj złapałam Cię między przeżucaniem kotlecików:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Ale Lulus ma świetna czapeczke:loveu:Nie ściąga jej?

Oczywiście,że ściąga, chyba jest troche na niego za duża, życzymy smacznego obiadku, ja też idę właśnie gotować, buziaki:loveu::loveu::loveu:

Posted

Zuza i Noddy napisał(a):
Extra w tej czapeczce wygląda :loveu: :multi:

Dziękujemy bardzo:multi: Ślemy buziaki i Pańci i Noddego:loveu::loveu::loveu:

Posted

Cześć Kamilko :loveu: śliczne macie zdjęcia. No ale jak model śliczny...:crazyeye::crazyeye:
Dziś u nas taka paskudna pogoda , aż żal tych słonecznych dni po których tylko fotki zostały.

Posted

kamila.m napisał(a):
Tak Ewciu wczoraj 1800 i ani drgnie, a jak tam Tosiu?

A u nas waga niestety stoi w miejscu.Rzadko kiedy udaje mu się przebić 1.60kg.Dobra z niego gęś wyścigowa:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.
Suchej je tylko z ręki,gotowane tylko przez jeen dzień bo na drugi juz niedobre.Jedynie co może jeść naokrągło to serek żółty:mad::mad::mad:.

Cześć Kamilko:loveu:

Posted

dysia-u napisał(a):
Cześć Kamilko :loveu: śliczne macie zdjęcia. No ale jak model śliczny...:crazyeye::crazyeye:
Dziś u nas taka paskudna pogoda , aż żal tych słonecznych dni po których tylko fotki zostały.

Witamy się również, deszczowo i wietrznie. Jaka u nas była dziś wichura toż to szok, o mało głowy nie urwało:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ale już od jutra lepszą pogodę zapowiadają, nawet upały, więc zdjątka będzie można na łonie natury fajne jeszcze zrobić. Ślemy gorące buziolki:loveu::loveu::loveu:

Posted

ewa2909 napisał(a):
A u nas waga niestety stoi w miejscu.Rzadko kiedy udaje mu się przebić 1.60kg.Dobra z niego gęś wyścigowa:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.
Suchej je tylko z ręki,gotowane tylko przez jeen dzień bo na drugi juz niedobre.Jedynie co może jeść naokrągło to serek żółty:mad::mad::mad:.

Cześć Ewciu, ale Czort z Tosieczka no normalnie szlachetnie podniebienie:diabloti::diabloti::diabloti:, ale za to jaki kochany:loveu::loveu::loveu: U nas też strajk na suche, skończył się nam Royal i kupiliśmy Eukanube i Lulusiowi nie smakuje, zobaczę kto się pierwszy złamie ja czy on:eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

kamila.m napisał(a):
Cześć Ewciu, ale Czort z Tosieczka no normalnie szlachetnie podniebienie:diabloti::diabloti::diabloti:, ale za to jaki kochany:loveu::loveu::loveu: U nas też strajk na suche, skończył się nam Royal i kupiliśmy Eukanube i Lulusiowi nie smakuje, zobaczę kto się pierwszy złamie ja czy on:eviltong::eviltong::eviltong:

U nas Eukanuba lezy pół roku w pojemniku i ani jedno ani drugie nawet na nią nie spojrzy:mad::mad::mad:.

Posted

ewa2909 napisał(a):
U nas Eukanuba lezy pół roku w pojemniku i ani jedno ani drugie nawet na nią nie spojrzy:mad::mad::mad:.

Cześć Ewciu, ach te nasze pieseczki, nawet podniebienie mają podobne:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

dysia-u napisał(a):
w misce Mejsi nic nie poleży :shake: . ma dziewczyna smak , oj ma:shake:

I bardzo dobrze, prawdziwa zuch dziewczyna:loveu::loveu::loveu: