dysia-u Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 ooo :crazyeye: nareszcie zdjęcia Lulusia. Mam nadzieje że jak już to gniazdko uwijecie :cool3: to będziecie częściej na dg i fotek będzie więcej Quote
Milka_85 Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Witamy poniedziałkowo i milusiego dzioneczka życzymy:lol: http://images41.fotosik.pl/103/47d04e0ce7b91514med.jpg Zdiątka super:loveu::loveu::loveu: Quote
kamila.m Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 dysia-u napisał(a):ooo :crazyeye: nareszcie zdjęcia Lulusia. Mam nadzieje że jak już to gniazdko uwijecie :cool3: to będziecie częściej na dg i fotek będzie więcej Witamy się. Ja też mam taką nadzieje, bo normalnie nie wyróbka. Normanie dostać kredyt w tym kraju to niemal cud. Tona papierów zaświadczeń itd. Dziwna ta nasza Polska. A teraz czekamy na decyzje czy bank łaskawie da nam kredyt, który spłacać będziemy 20 lat. :placz::placz::placz::placz: Quote
kamila.m Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 [quote name='Milka_85']Witamy poniedziałkowo i milusiego dzioneczka życzymy:lol: http://images41.fotosik.pl/103/47d04e0ce7b91514med.jpg Zdiątka super:loveu::loveu::loveu: Witamy się i dziękujemy bardzo:loveu::loveu::loveu: Quote
ewa2909 Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 A:-x:lmaa: JA MYŚLAŁAM ŻE JAKIEŚ FOTECZKI ZOBACZE A TU O KREDYTACH GADAJĄ Quote
kamila.m Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 ewa2909 napisał(a):A:-x:lmaa: JA MYŚLAŁAM ŻE JAKIEŚ FOTECZKI ZOBACZE A TU O KREDYTACH GADAJĄ Sorrki, postanawiam poprawę Ewciu:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
dysia-u Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Ewcia, nie dadzą kredytu to i domowych fotek nie będzie gdzie robić.:evil_lol: tfu tfu /zaplułam/oby dali Quote
Milka_85 Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Witamy czwartkowo i miłego dzioneczka życzymy :lol: Jutro piątek....,jadę odebrać moją Bonnie:multi::multi: Quote
kamila.m Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 Milka_85 napisał(a):Witamy czwartkowo i miłego dzioneczka życzymy :lol: Jutro piątek....,jadę odebrać moją Bonnie:multi::multi: Witamy się , ale fajnie już jutro będziecie mieć swojego Skarbuleczka tylko dla siebie. Życzymy powodzenia w tych pierwszych dniach:multi::loveu::multi::loveu::multi: Prosimy od razu o zdjęcia:loveu::loveu::loveu: Quote
kamila.m Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 dysia-u napisał(a):Ewcia, nie dadzą kredytu to i domowych fotek nie będzie gdzie robić.:evil_lol: tfu tfu /zaplułam/oby dali O jedna dobra duszyczka. Racja, bo jak nie dostaniemy kredytu, to od Lipca bezdomni jesteśmy:-(:-(:-( Quote
dysia-u Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 kamila.m napisał(a):O jedna dobra duszyczka. Racja, bo jak nie dostaniemy kredytu, to od Lipca bezdomni jesteśmy:-(:-(:-( eee tam od razu bezdomni :shake::shake: dogorodzina przecież duża :loveu: Quote
ewa2909 Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 kamila.m napisał(a):O jedna dobra duszyczka. Racja, bo jak nie dostaniemy kredytu, to od Lipca bezdomni jesteśmy:-(:-(:-( Kammilko jeszcze lato będzie więć namiot może się przydać:evil_lol::evil_lol::evil_lol:. A tak wogóle to witamy się cieplutko. Zapomniałam Ci się pochwalić że u nas obyło się bez usówania ząbków,ostatni wisi na jednej niteczce:multi::multi::multi: Quote
dysia-u Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 ewa2909 napisał(a):Kammilko jeszcze lato będzie więć namiot może się przydać:evil_lol::evil_lol::evil_lol:. A tak wogóle to witamy się cieplutko. Zapomniałam Ci się pochwalić że u nas obyło się bez usówania ząbków,ostatni wisi na jednej niteczce:multi::multi::multi: no co ty mówisz??!!! nie było wyrywania u weta?? :crazyeye: ale masz dzielne te szkraby:loveu: Quote
ewa2909 Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 dysia-u napisał(a):no co ty mówisz??!!! nie było wyrywania u weta?? :crazyeye: ale masz dzielne te szkraby:loveu: Ano nie było.Jak byliśmy u weta to powiedział że z ząbkami wszystko w porządku i można jeszcze poczekac,więc czekaliśmy.A przed świętami jak bylliśmy to jak zajrzał to powiedział że ten ostatni się już rusza i obejdzie się bez wyrywania:multi::multi::multi:. Kazał nam tylko myć pieskowi ząbki.Muszę kupic jakąś paste .Macie może jakieś w domku?:evil_lol: Cześć Kamilko:loveu: Quote
kamila.m Posted April 25, 2009 Author Posted April 25, 2009 dysia-u napisał(a):eee tam od razu bezdomni :shake::shake: dogorodzina przecież duża :loveu: Ojej ale Wy jesteście KOCHANE:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
kamila.m Posted April 25, 2009 Author Posted April 25, 2009 ewa2909 napisał(a):Ano nie było.Jak byliśmy u weta to powiedział że z ząbkami wszystko w porządku i można jeszcze poczekac,więc czekaliśmy.A przed świętami jak bylliśmy to jak zajrzał to powiedział że ten ostatni się już rusza i obejdzie się bez wyrywania:multi::multi::multi:. Kazał nam tylko myć pieskowi ząbki.Muszę kupic jakąś paste .Macie może jakieś w domku?:evil_lol: Cześć Kamilko:loveu: Witaj Ewciu:loveu: No to mega ekstra czad:multi::multi::multi::multi: Jak dobrze, że ominęło to paskudne rwańsko kiełków. Ja to przed zabiegiem Lulusia tydzień chodziłam jak struta:shake::shake::shake:. Dzielny Tosiaczek, Ewciu daj mu dużego buziola od nas:loveu::loveu::loveu: Quote
ewa2909 Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 kamila.m napisał(a):Witaj Ewciu:loveu: No to mega ekstra czad:multi::multi::multi::multi: Jak dobrze, że ominęło to paskudne rwańsko kiełków. Ja to przed zabiegiem Lulusia tydzień chodziłam jak struta:shake::shake::shake:. Dzielny Tosiaczek, Ewciu daj mu dużego buziola od nas:loveu::loveu::loveu: Już dostał:eviltong: Quote
kamila.m Posted April 25, 2009 Author Posted April 25, 2009 ewa2909 napisał(a):Już dostał:eviltong: Dziękujemy za szybkie pośrednictwo w buziakowaniu:loveu::loveu::loveu: Quote
ewa2909 Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 kamila.m napisał(a):Dziękujemy za szybkie pośrednictwo w buziakowaniu:loveu::loveu::loveu: Kamilko daj focie Lulusia:modla::modla::modla: Quote
ewa2909 Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Kamilko czy y myjesz ząbki Lulkowi? Jak tak to jaką pasta i jak to robisz przecież mi żadna naet psiowa szczoteczka w jego pysia nie wejdzie:shake: Quote
kamila.m Posted April 25, 2009 Author Posted April 25, 2009 ewa2909 napisał(a):Kamilko czy y myjesz ząbki Lulkowi? Jak tak to jaką pasta i jak to robisz przecież mi żadna naet psiowa szczoteczka w jego pysia nie wejdzie:shake: Kupiłam Luluśkow na allegro pastę, która się nazywa DOGODEN, i kupiłam mu szczoteczkę dla dzieci. Lulek strasznie nie lubi mycia jak widzi szczotkę to ucieka, aż się kurzy. Ostatnio także w sklepie internetowym, zamówiłam mu taką szczotkę w formie kosteczki, Luluś lubi ja gryść;););) Quote
kamila.m Posted April 25, 2009 Author Posted April 25, 2009 ewa2909 napisał(a):Kamilko daj focie Lulusia:modla::modla::modla: Ewciu, przykro mi, ale dopiero mogę wstawić coś w poniedziałek, bo w piątek robiłam zdjątka moim maluszkom w przedszkolu i zapomniała go wziąć go do domu:shake::shake::shake: Quote
kamila.m Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 laurin napisał(a):Wpadłam się przywitać:loveu: My też się witamy:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts