Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 642
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dysia-u napisał(a):
ooo :crazyeye: nareszcie zdjęcia Lulusia. Mam nadzieje że jak już to gniazdko uwijecie :cool3: to będziecie częściej na dg i fotek będzie więcej

Witamy się. Ja też mam taką nadzieje, bo normalnie nie wyróbka. Normanie dostać kredyt w tym kraju to niemal cud. Tona papierów zaświadczeń itd. Dziwna ta nasza Polska. A teraz czekamy na decyzje czy bank łaskawie da nam kredyt, który spłacać będziemy 20 lat. :placz::placz::placz::placz:

Posted

ewa2909 napisał(a):
A:-x:lmaa: JA MYŚLAŁAM ŻE JAKIEŚ FOTECZKI ZOBACZE A TU O KREDYTACH GADAJĄ

Sorrki, postanawiam poprawę Ewciu:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Milka_85 napisał(a):
Witamy czwartkowo i miłego dzioneczka życzymy :lol:
Jutro piątek....,jadę odebrać moją Bonnie:multi::multi:

Witamy się , ale fajnie już jutro będziecie mieć swojego Skarbuleczka tylko dla siebie. Życzymy powodzenia w tych pierwszych dniach:multi::loveu::multi::loveu::multi:
Prosimy od razu o zdjęcia:loveu::loveu::loveu:

Posted

dysia-u napisał(a):
Ewcia, nie dadzą kredytu to i domowych fotek nie będzie gdzie robić.:evil_lol: tfu tfu /zaplułam/oby dali

O jedna dobra duszyczka. Racja, bo jak nie dostaniemy kredytu, to od Lipca bezdomni jesteśmy:-(:-(:-(

Posted

kamila.m napisał(a):
O jedna dobra duszyczka. Racja, bo jak nie dostaniemy kredytu, to od Lipca bezdomni jesteśmy:-(:-(:-(

eee tam od razu bezdomni :shake::shake: dogorodzina przecież duża :loveu:

Posted

kamila.m napisał(a):

Kammilko jeszcze lato będzie więć namiot może się przydać:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.
A tak wogóle to witamy się cieplutko.
Zapomniałam Ci się pochwalić że u nas obyło się bez usówania ząbków,ostatni wisi na jednej niteczce:multi::multi::multi:

Posted

ewa2909 napisał(a):
Kammilko jeszcze lato będzie więć namiot może się przydać:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.
A tak wogóle to witamy się cieplutko.
Zapomniałam Ci się pochwalić że u nas obyło się bez usówania ząbków,ostatni wisi na jednej niteczce:multi::multi::multi:

no co ty mówisz??!!! nie było wyrywania u weta?? :crazyeye: ale masz dzielne te szkraby:loveu:

Posted

dysia-u napisał(a):
no co ty mówisz??!!! nie było wyrywania u weta?? :crazyeye: ale masz dzielne te szkraby:loveu:

Ano nie było.Jak byliśmy u weta to powiedział że z ząbkami wszystko w porządku i można jeszcze poczekac,więc czekaliśmy.A przed świętami jak bylliśmy to jak zajrzał to powiedział że ten ostatni się już rusza i obejdzie się bez wyrywania:multi::multi::multi:.
Kazał nam tylko myć pieskowi ząbki.Muszę kupic jakąś paste .Macie może jakieś w domku?:evil_lol:

Cześć Kamilko:loveu:

Posted

ewa2909 napisał(a):
Ano nie było.Jak byliśmy u weta to powiedział że z ząbkami wszystko w porządku i można jeszcze poczekac,więc czekaliśmy.A przed świętami jak bylliśmy to jak zajrzał to powiedział że ten ostatni się już rusza i obejdzie się bez wyrywania:multi::multi::multi:.
Kazał nam tylko myć pieskowi ząbki.Muszę kupic jakąś paste .Macie może jakieś w domku?:evil_lol:

Cześć Kamilko:loveu:

Witaj Ewciu:loveu:
No to mega ekstra czad:multi::multi::multi::multi: Jak dobrze, że ominęło to paskudne rwańsko kiełków. Ja to przed zabiegiem Lulusia tydzień chodziłam jak struta:shake::shake::shake:. Dzielny Tosiaczek, Ewciu daj mu dużego buziola od nas:loveu::loveu::loveu:

Posted

kamila.m napisał(a):
Witaj Ewciu:loveu:
No to mega ekstra czad:multi::multi::multi::multi: Jak dobrze, że ominęło to paskudne rwańsko kiełków. Ja to przed zabiegiem Lulusia tydzień chodziłam jak struta:shake::shake::shake:. Dzielny Tosiaczek, Ewciu daj mu dużego buziola od nas:loveu::loveu::loveu:

Już dostał:eviltong:

Posted

ewa2909 napisał(a):
Kamilko czy y myjesz ząbki Lulkowi?
Jak tak to jaką pasta i jak to robisz przecież mi żadna naet psiowa szczoteczka w jego pysia nie wejdzie:shake:

Kupiłam Luluśkow na allegro pastę, która się nazywa DOGODEN, i kupiłam mu szczoteczkę dla dzieci. Lulek strasznie nie lubi mycia jak widzi szczotkę to ucieka, aż się kurzy. Ostatnio także w sklepie internetowym, zamówiłam mu taką szczotkę w formie kosteczki, Luluś lubi ja gryść;););)

Posted

ewa2909 napisał(a):
Kamilko daj focie Lulusia:modla::modla::modla:

Ewciu, przykro mi, ale dopiero mogę wstawić coś w poniedziałek, bo w piątek robiłam zdjątka moim maluszkom w przedszkolu i zapomniała go wziąć go do domu:shake::shake::shake: