kamila.m Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 ***Paulina*** napisał(a):To u mnie zupełnie odwrotnie... Jak do nas ktoś przyjedzie to Kati od razu siada sobie koło nich, cały czas leży i tylko czeka aż ją pogłaszczą:loveu: Prawdziwa z niej dama, a nie jak te chłopaki rozrabiaki. Umie się Katunia zachować:loveu::loveu::loveu: Quote
kamila.m Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 dysia-u napisał(a):u nas z kolei na początku takie szaleńcze szczekanie i musi iść na karniaka do łazienki/wystarczą 2 min./ wychodzi i jest tak przyjażnie nastawiona że wszyscy mają ubaw. :multi: Muszę tego karniaka w łazience wypróbować, bo normalnie mi było za niego wstyd:shake::shake::shake: Quote
ewa2909 Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Cześć Kamilko:loveu::loveu::loveu: Oj nie spodobały mu się goście,my przecież też nie wszystkich jednakowo lubimy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Kamilko sprawdzałaś czy Lulek lubi takie malutkie pieski na dłuższą mete??????Ja z Tośkiem chyba miała bym problem:mad:. A zapomniałam się pochwalić że czekamy na wypadnięcie ostatniego kiełka:multi::multi::multi: Quote
Suzi&Ja Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Dobry wieczór! Przyszłyśmy bliżej poznać tego malutkiego Cukiereczka.:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Taki cudowny Pluszaczek... Quote
Suzi&Ja Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 kamila.m napisał(a):Muszę tego karniaka w łazience wypróbować, bo normalnie mi było za niego wstyd:shake::shake::shake: Lepiej trochę poszczekać niż zasikać z radości całą podłogę i buty gości. U nas jest tak, że goście wchodzą, Suzi sika z radości, Goście się rozbierają a ja jadę kafelki na klęczkach :) To jest wstyd ...:oops::oops::oops: Quote
laurin Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Cześć A u mnie jest wszystko na raz:roll: tzn po kolei: obszczekiwania, później witanie i sisianie, i na końcu pieszczochy:p Quote
ewa2909 Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Cześć Kamilko:loveu::loveu::loveu: Gdzie się schowaliście:mad::mad::mad: Quote
ewa2909 Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 PRZYSZLIŚMY SIĘ PRZYWITAĆ I PĘDZIMY DALEJ:calus: Quote
laurin Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Ja również okazji Świąt życzę: Moc prezentów od zajączka co koszyczek trzyma w rączkach Wielu wrażeń, mokrej głowy w poniedziałek dyngusowy. Życzę jaja święconego i wszystkiego najlepszego! [SIZE=3]Śmigus! Dyngus! Na uciechę z kubła wodę lej ze śmiechem! Jak nie z kubła, to ze dzbana, śmigus-dyngus dziś od rana. Staropolski to obyczaj, żebyś wiedział i nie krzyczał, gdy w Wielkanoc, w drugie święto, będziesz kurtkę miał zmokniętą. Quote
ewa2909 Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 ♥_._♥_._♥_._♥_._♥_._♥_._♥ •●¤ّۣۜ(¯`v´¯)¤ّۣۜ●••●¤ّۣۜ(¯`v´¯)¤ّۣۜ●• (`*•.¸ (`*•.¸ ¸.•*´) ¸.•*´) W E S O Ł Y C H Ś W I Ą T (`*•.¸ (`*•.¸ ¸.•*´) ¸.•*´) ..........♥♥♥♥♥♥ ......♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ ....000000000000000 ..♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ .♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ ♥♥(█▒)ஜ(█▒)ஜ(█▒)♥♥ .♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ ..♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ ....000000000000000 .....♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ \\///..♥♥♥♥♥♥♥♥♥.\\///...\\/// \\\\////....\\\////....\\\\\/////....\\\//// .\\//..(▒)(▒)..\\\////..\\//(▒)(▒)..\\// .\\//(▒)(█)(▒)...\\//....(▒)(█)(▒).\/ \\\///.(▒)(▒)..\\\//////....(▒)(▒)..\\/ …..\\///……\\//..\/..\\//…..\\///… \\\\////....\\\////....\\\\\/////....\\\//// ♥ّۣۜ(¯`v´¯)ّۣۜ●••●ّۣۜ●• •●¤ّۣۜ(¯`v´¯)¤ّۣۜ●••●¤ّۣۜ(¯`v´¯)¤ّۣۜ●• ♥_._♥_._♥_._♥_._♥_._♥_._♥ Beczy w trawie baraneczek nawołując wniebogłosy Życzę zdrowia i radości Wam z okazji Wielkiej Nocy I dyngusa mokrutkiego By Wam szczęście dopisało By rodzinne były święta By wam nic nie brakowało **___** _**___**_________**** _**___**_______**___**** _**__**_______*___**___** __**__*______*__**__***__** ___**__*____*__**_____**__* ____**_**__**_**________** ____**___**__** ___*___________* __*_____________* _*____0_____0____* _*_______@_______* _*_______________* ___*_____v_____* _____**_____** _______*****_______ (`*•.¸ (`*•.¸ ¸.•*´) ¸.•*´) W E S O Ł E G O A L L E L U J A (`*•.¸ (`*•.¸ ¸.•*´) ¸.•*´ Quote
ewa2909 Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Hop,hop!!!!!!!Kamilko gdzie tak długo się podziewacie:placz::placz::placz: Quote
ewa2909 Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Psysłam się odchaczyć w kolejke:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nawet żeś do Aksy i Tośka na torta nie wpadła:placz::placz::placz: Quote
kamila.m Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 ewa2909 napisał(a):Psysłam się odchaczyć w kolejke:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nawet żeś do Aksy i Tośka na torta nie wpadła:placz::placz::placz: Witamy się po dłuższej nieobecność, prosimy o wybaczenie ale byłam taka zajęta, że nie wiedziałam nawet jaki dzień tygodnia mamy, a święta minęły jak z bata szczelił. Normalny zawrót głowy. Kupujemy mieszkanie i zaczęło się : od banku do banku. Jak już znaliśmy bank to wariactwo z papierami się , zaczeło to taki urząd to taki trzeba było odwiedzić normalnie szok. Buziaki ślemy gorące i dziś zdjątka wstawiamy:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
ewa2909 Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 kamila.m napisał(a):Witamy się po dłuższej nieobecność, prosimy o wybaczenie ale byłam taka zajęta, że nie wiedziałam nawet jaki dzień tygodnia mamy, a w święta minęły jak z bata szczelił. Normalny zaród głowy. Kupujemy mieszkanie i zaczęło od banku do banku. Jak już znaliśmy ban to warjacwo z papierami się zaczeło to taki urząd to taki trzeba było odwiedzić normanie szok. Buziaki ślemy gorące i dziś zdjątka wstawimy:loveu::loveu::loveu::loveu: Nareszcie jesteś:multi::multi::multi: Poprosze szybciutko zdjęcia Lulusia bo się bardzo za nim stęskniłam;) Quote
kamila.m Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 Oto kolejna porcja zdjęć Lulusia:loveu::loveu::loveu: http:// Quote
ewa2909 Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Kamilko Luluś super wygląda:multi::multi::multi:Śliczniuti jak zawsze:multi::multi::multi:,tylko dalej taka chudzinka drobniutka z niego:shake::shake::shake:. Nie wiem czy oglądałaś u mnie zdjęcia.Mój tosiek jest łysolcem ,ale jesteśmy bardzo zadowoleni.Tylko pani fryzjerce serce pękało z żalu że musi taki długi włos ścinać;) Quote
kamila.m Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 ewa2909 napisał(a):Kamilko Luluś super wygląda:multi::multi::multi:Śliczniuti jak zawsze:multi::multi::multi:,tylko dalej taka chudzinka drobniutka z niego:shake::shake::shake:. Nie wiem czy oglądałaś u mnie zdjęcia.Mój tosiek jest łysolcem ,ale jesteśmy bardzo zadowoleni.Tylko pani fryzjerce serce pękało z żalu że musi taki długi włos ścinać;) Już lece Ewcia do Ciebie;););) Quote
kamila.m Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 Zuza i Noddy napisał(a):Ślicznie wygląda ;) Dziękujemy bardzo, buziole ślemy:calus: Quote
Recommended Posts