Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ewa2909 napisał(a):
W zeszły wikend byliśmy u siostry a tam jest dziecko 3 letnie,a Tosiek niestety takich nie cierpi to jak się mała do niego zbliżyła to pewnie ze strachu udało mu się wskoczyć na wersalke.Tylko że ona sporo niższa niż u mnie.

Luluś też się pewnie jeszcze nauczy.
Ale je żeli dobrze patrzylam to u Ciebie żaden dywanik nie leży kolo rogówki i napewno dlatego Luluś nie schodzi bo się boi że się poślizgnie.Z Tośkiem bylo to samo.

No może to jest myśl Ewciu, bo raz jak leżał koc na ziemi to Luluś zeskoczył sam w nocy z łóżka i grasował po domu. Muszę koniecznie coś podłożyć. A Luluś kocha dzieciaki, raz go zabrałam do mojego przedszkola do mojej grupy, bo moje dzieciaczki mnie tak prosiły to Luluś, aż piszczał by go głaskały, a jak go puścuiłam to ganiał po całej sali i tylko patrzył czy ktoś za nim nie biegnie, może dla tego tak się zachowuje, bo Wiktor z nim się często bawi, ale to tzreba przyznać krzywdy mu nie robi:loveu:

• Replies 642
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kamila.m napisał(a):
No może to jest myśl Ewciu, bo raz jak leżał koc na ziemi to Luluś zeskoczył sam w nocy z łóżka i grasował po domu. Muszę koniecznie coś podłożyć. A Luluś kocha dzieciaki, raz go zabrałam do mojego przedszkola do mojej grupy, bo moje dzieciaczki mnie tak prosiły to Luluś, aż piszczał by go głaskały, a jak go puścuiłam to ganiał po całej sali i tylko patrzył czy ktoś za nim nie biegnie, może dla tego tak się zachowuje, bo Wiktor z nim się często bawi, ale to tzreba przyznać krzywdy mu nie robi:loveu:

Napewno tak bo jak Tosiek był młodszy i były pościągane dywany(z wiadomych powodów:evil_lol:)tonie chciał sam też schodzić ,trzeba bło mu coś ppołożyć żeby mógl tam skakać.
Tosiek niestety nie cierpi małych dzieci,szczeka na nie i prubuje dolatywać do nogi:shake: chociaż żadne mu krzywdy nie zrobiło.Ale z niego to już jest taki łobuz,potrafi szczekac na męża jak się za blisko mnie zbliży do mnie,:evil_lol:

Posted

kamila.m napisał(a):
U nas też podobnie, jak tylko Piotrek ( mój mąż ) sie do mnie zbliża to Lulus cyk i już jest pośrodku nas. Nawet jak śpi to Luluś centralnie pomiędzy nami śpi :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Kochają nas te psiutki nie ma co:loveu::loveu::loveu:

Tosiek dokładnie robi to samo:multi:A niech go tylko odemnie chce zabrać,to od razu warkoli:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

ewa2909 napisał(a):
Napewno tak bo jak Tosiek był młodszy i były pościągane dywany(z wiadomych powodów:evil_lol:)tonie chciał sam też schodzić ,trzeba bło mu coś ppołożyć żeby mógl tam skakać.
Tosiek niestety nie cierpi małych dzieci,szczeka na nie i prubuje dolatywać do nogi:shake: chociaż żadne mu krzywdy nie zrobiło.Ale z niego to już jest taki łobuz,potrafi szczekac na męża jak się za blisko mnie zbliży do mnie,:evil_lol:

U nas też podobnie, jak tylko Piotrek ( mój mąż ) sie do mnie zbliża to Lulus cyk i już jest pośrodku nas. Nawet jak śpi to Luluś centralnie pomiędzy nami śpi :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Kochają nas te psiutki nie ma co:loveu::loveu::loveu:

Posted

kamila.m napisał(a):

o rany ! skąd ja to znam?! :mad:

Posted

laurin napisał(a):
Cześć :multi:
Moja Fibi też lubi spać w środeczku:loveu:
Chyba że się jej za ciepło zrobi, to śpi u mojego męża na brzuchu:evil_lol:

uuu tam jej dopiero ciepło:evil_lol:

Posted

laurin napisał(a):
Cześć :multi:
Moja Fibi też lubi spać w środeczku:loveu:
Chyba że się jej za ciepło zrobi, to śpi u mojego męża na brzuchu:evil_lol:

Ale fajnie:multi:, te nasze yorczki to małe termoforki:loveu::loveu::loveu:

• 2 weeks later...
Posted

Witaj Ewcia:loveu::loveu::loveu: , po prostu , brak czasu rozwala mnie na łopatki :-( , a to szkoła , a to praca ... Luluś ma się bardzo dobrze -- mój czorcik :loveu: , a jak tam Twoje Psiutki ???

Posted

kamila.m napisał(a):
Jaki śliczny taki nie dobry. Wczoraj byli u nas goście i Lulusiowi to wcale się nie podobało, cały czas szczekał i latał po mieszkaniu jak poparzony:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

To u mnie zupełnie odwrotnie... Jak do nas ktoś przyjedzie to Kati od razu siada sobie koło nich, cały czas leży i tylko czeka aż ją pogłaszczą:loveu:

Posted

***Paulina*** napisał(a):
To u mnie zupełnie odwrotnie... Jak do nas ktoś przyjedzie to Kati od razu siada sobie koło nich, cały czas leży i tylko czeka aż ją pogłaszczą:loveu:

u nas z kolei na początku takie szaleńcze szczekanie i musi iść na karniaka do łazienki/wystarczą 2 min./ wychodzi i jest tak przyjażnie nastawiona że wszyscy mają ubaw. :multi:

Posted

kamila.m napisał(a):
Lulek tak śmiga po domu jak struś pędzi wiatr, jak ja muszę się namęczyć, by mu foteczkę zrobić;););)

Cześć Kamilko:loveu::loveu::loveu:
Skąd ja to znam

Zdjęcia fajniutkie,Lulek pięknie zarasta i ma śliczny świecący włosek.Super się prezentuje.Mały kochany rozrabiaka.

Moje uwielbiają gości ,a jeszcze bardziej pełne zainteresowaniee ich osobą:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.
Kamilko zastanawiam się czy zdajesz sobie sprawe zparki yorkasków w domu:crazyeye:.Ja od tygodnia przeżywam piekło:shake::shake::shake:.Dobrze że już sprawy suczkowe prawie za nami:shake::shake::shake:.

Posted

ewa2909 napisał(a):
Cześć Kamilko:loveu::loveu::loveu:
Skąd ja to znam

Zdjęcia fajniutkie,Lulek pięknie zarasta i ma śliczny świecący włosek.Super się prezentuje.Mały kochany rozrabiaka.

Moje uwielbiają gości ,a jeszcze bardziej pełne zainteresowaniee ich osobą:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.
Kamilko zastanawiam się czy zdajesz sobie sprawe zparki yorkasków w domu:crazyeye:.Ja od tygodnia przeżywam piekło:shake::shake::shake:.Dobrze że już sprawy suczkowe prawie za nami:shake::shake::shake:.

Witamy się cieplutko, no to macie wesolutko, ja też niedługo będę przeżywała ja malutka do nas przyjedzie:lol::lol::lol: Normalnie nie mogę się normalnie doczekać już maja:loveu::loveu::loveu: