kamila.m Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 ewa2909 napisał(a):Cześć Kamilko Ale szkoła nie trwa cały dzień:eviltong: U mnie tak, w piątek pracuje do 11:30, potem szybko na wykłady od 16 - 21, sobota 8 - 20, niedziela od 8 - 16:30. Jak wracam to nie wiem jak się nazywam, tylko łóżko mi się marzy. I tak co drugi tydzień:mdleje::mdleje::mdleje: Quote
kamila.m Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 Wszystkiego naj, naj naj lepszego drogie kobitki w dniu naszego święta wam składam:Rose::Rose::Rose: Quote
ewa2909 Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 kamila.m napisał(a):Wszystkiego naj, naj naj lepszego drogie kobitki w dniu naszego święta wam składam:Rose::Rose::Rose: Ależ dziękujemy kobetko bardzo. I dla Ciebie również najlepsze życzenia Quote
laurin Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 ewa2909 napisał(a):Ależ dziękujemy kobetko bardzo. I dla Ciebie również najlepsze życzenia też się dołączam :loveu: Quote
laurin Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Hello :multi: kamila.m napisał(a):U mnie tak, w piątek pracuje do 11:30, potem szybko na wykłady od 16 - 21, sobota 8 - 20, niedziela od 8 - 16:30. Jak wracam to nie wiem jak się nazywam, tylko łóżko mi się marzy. I tak co drugi tydzień:mdleje::mdleje::mdleje: :crazyeye::crazyeye::crazyeye: ale dobrze że nie co tydzień ;) Quote
kamila.m Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 laurin napisał(a):Hello :multi: :crazyeye::crazyeye::crazyeye: ale dobrze że nie co tydzień ;) To fakt, tylko co dwa, ale i tak mam wrażenie że to tydzień. Tak szybko mi ten czas leci:roll::roll::roll: Quote
kamila.m Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 A oto Luluś kanapowy pies:loveu: http:// Quote
Zuza i Noddy Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Wie gdzie najlepiej :lol: Śliczny jest. Quote
dysia-u Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 kamila.m napisał(a):Dziękujemy bardzo, nie długo Luluś będzie miał towarzyszka :loveu::loveu::loveu: Buziaki no coś ty??? :crazyeye: uchyl rąbka tajemnicy!!!:multi: Quote
kamila.m Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 Dziękujemy bardzo, nie długo Luluś będzie miał towarzyszka :loveu::loveu::loveu: Buziaki Quote
ewa2909 Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Cześć Kamilko:loveu: Co ja tutaj czytam:roll:,następny duecik nam się szykuje:multi::multi::multi: Kamilko śliczne kanapowe zdjęcia:loveu:.Czy Luluś wskakuje sam na tą rogóweczke????? Quote
kamila.m Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 dysia-u napisał(a):no coś ty??? :crazyeye: uchyl rąbka tajemnicy!!!:multi: Wstępnie zarezerwowaliśmy sunie, po bardzo ładnych rodzicach z hodowli z Bydgoszczy:loveu::loveu::loveu: Quote
***Paulina*** Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 kamila.m napisał(a):Wstępnie zarezerwowaliśmy sunie, po bardzo ładnych rodzicach z hodowli z Bydgoszczy:loveu::loveu::loveu: No to super:multi: Kiedy odbieracie??? Hodowla ma swoją stronkę??? Quote
kamila.m Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 ewa2909 napisał(a):Cześć Kamilko:loveu: Co ja tutaj czytam:roll:,następny duecik nam się szykuje:multi::multi::multi: Kamilko śliczne kanapowe zdjęcia:loveu:.Czy Luluś wskakuje sam na tą rogóweczke????? A skąd pierdoła jedna trzeba pana wkładać na kanapę i ściągać. A jak się o nim zapomni to drze się na cale mieszkanie :scream_3::scream_3::scream_3: Quote
kamila.m Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 [quote name='***Paulina***']No to super:multi: Kiedy odbieracie??? Hodowla ma swoją stronkę??? Jakoś na początku maja, tak oto link [url=http://www.lazuryt.com/szczenieta.htm]LAZURYT - Szczeni Quote
ewa2909 Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 kamila.m napisał(a):A skąd pierdoła jedna trzeba pana wkładać na kanapę i ściągać. A jak się o nim zapomni to drze się na cale mieszkanie :scream_3::scream_3::scream_3: To Tosiek lepszy,przynajmiej sam zlezie:evil_lol: Quote
***Paulina*** Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 [quote name='kamila.m']Jakoś na początku maja, tak oto link [url=http://www.lazuryt.com/szczenieta.htm]LAZURYT - Szczeni Ale fajnie:loveu::loveu::loveu: Też chce drugiego yorka:loveu: Z Lazurytu:loveu: Super! Na pewno śliczna będzie:loveu: Quote
***Paulina*** Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Fajnie:loveu: Gratulacje 50 stronki:multi::loveu::multi: Quote
laurin Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Cześć :) Ale fajnie że bedziecie mieć też sunie:loveu: Ja też bym chciała towarzyszkę dla Fibi, ale boję sie że sobie już rady nie dam z dwójką małych dzieci i dwójką szczeniaczków:evil_lol::roll: Quote
kamila.m Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 ***Paulina*** napisał(a):Ale fajnie:loveu::loveu::loveu: Też chce drugiego yorka:loveu: Z Lazurytu:loveu: Super! Na pewno śliczna będzie:loveu: No mam taką nadzieje, psiurki z tej hodowli mają podobny typ urody do Lulka, właśnie o to mi chodziło:loveu::loveu::loveu: Quote
ewa2909 Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 kamila.m napisał(a):No Tosiek to gość, prawdziwy mężczyzna, a nie piszczący Lulek:evil_lol::evil_lol::evil_lol: W zeszły wikend byliśmy u siostry a tam jest dziecko 3 letnie,a Tosiek niestety takich nie cierpi to jak się mała do niego zbliżyła to pewnie ze strachu udało mu się wskoczyć na wersalke.Tylko że ona sporo niższa niż u mnie. Luluś też się pewnie jeszcze nauczy. Ale je żeli dobrze patrzylam to u Ciebie żaden dywanik nie leży kolo rogówki i napewno dlatego Luluś nie schodzi bo się boi że się poślizgnie.Z Tośkiem bylo to samo. Quote
***Paulina*** Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 kamila.m napisał(a):No mam taką nadzieje, psiurki z tej hodowli mają podobny typ urody do Lulka, właśnie o to mi chodziło:loveu::loveu::loveu: Planujecie ją wystawiać??? Quote
kamila.m Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 ewa2909 napisał(a):To Tosiek lepszy,przynajmiej sam zlezie:evil_lol: No Tosiek to gość, prawdziwy mężczyzna, a nie piszczący Lulek:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
kamila.m Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 ***Paulina*** napisał(a):Planujecie ją wystawiać??? Tak, już od szczeniąt. Z Lulusiem trochę zwlekałam i teraz jakoś się zebrać nie mogą . a tak od razu na głęboką wodę;) Quote
kamila.m Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 laurin napisał(a):Cześć :) Ale fajnie że bedziecie mieć też sunie:loveu: Ja też bym chciała towarzyszkę dla Fibi, ale boję sie że sobie już rady nie dam z dwójką małych dzieci i dwójką szczeniaczków:evil_lol::roll: Pewnie, ale jak maluszek się podrośnie to będziesz mogła pomyśleć. I tak fajnie, ze maleństwo będzie od urodzenia z Fibuną. Zobaczysz jak się kochać będą:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts