Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ewa2909 napisał(a):
Cześć Kamilko
Ale szkoła nie trwa cały dzień:eviltong:

U mnie tak, w piątek pracuje do 11:30, potem szybko na wykłady od 16 - 21, sobota 8 - 20, niedziela od 8 - 16:30. Jak wracam to nie wiem jak się nazywam, tylko łóżko mi się marzy. I tak co drugi tydzień:mdleje::mdleje::mdleje:

• Replies 642
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kamila.m napisał(a):
Wszystkiego naj, naj naj lepszego drogie kobitki w dniu naszego święta wam składam:Rose::Rose::Rose:

Ależ dziękujemy kobetko bardzo.
I dla Ciebie również najlepsze życzenia

Posted

Hello :multi:

kamila.m napisał(a):
U mnie tak, w piątek pracuje do 11:30, potem szybko na wykłady od 16 - 21, sobota 8 - 20, niedziela od 8 - 16:30. Jak wracam to nie wiem jak się nazywam, tylko łóżko mi się marzy. I tak co drugi tydzień:mdleje::mdleje::mdleje:

:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
ale dobrze że nie co tydzień ;)

Posted

laurin napisał(a):
Hello :multi:

:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
ale dobrze że nie co tydzień ;)

To fakt, tylko co dwa, ale i tak mam wrażenie że to tydzień. Tak szybko mi ten czas leci:roll::roll::roll:

Posted

kamila.m napisał(a):
Dziękujemy bardzo, nie długo Luluś będzie miał towarzyszka :loveu::loveu::loveu: Buziaki

no coś ty??? :crazyeye: uchyl rąbka tajemnicy!!!:multi:

Posted

Cześć Kamilko:loveu:
Co ja tutaj czytam:roll:,następny duecik nam się szykuje:multi::multi::multi:
Kamilko śliczne kanapowe zdjęcia:loveu:.Czy Luluś wskakuje sam na tą rogóweczke?????

Posted

dysia-u napisał(a):
no coś ty??? :crazyeye: uchyl rąbka tajemnicy!!!:multi:

Wstępnie zarezerwowaliśmy sunie, po bardzo ładnych rodzicach z hodowli z Bydgoszczy:loveu::loveu::loveu:

Posted

ewa2909 napisał(a):
Cześć Kamilko:loveu:
Co ja tutaj czytam:roll:,następny duecik nam się szykuje:multi::multi::multi:
Kamilko śliczne kanapowe zdjęcia:loveu:.Czy Luluś wskakuje sam na tą rogóweczke?????

A skąd pierdoła jedna trzeba pana wkładać na kanapę i ściągać. A jak się o nim zapomni to drze się na cale mieszkanie :scream_3::scream_3::scream_3:

Posted

[quote name='***Paulina***']No to super:multi: Kiedy odbieracie???
Hodowla ma swoją stronkę???

Jakoś na początku maja, tak oto link [url=http://www.lazuryt.com/szczenieta.htm]LAZURYT - Szczeni

Posted

kamila.m napisał(a):
A skąd pierdoła jedna trzeba pana wkładać na kanapę i ściągać. A jak się o nim zapomni to drze się na cale mieszkanie :scream_3::scream_3::scream_3:

To Tosiek lepszy,przynajmiej sam zlezie:evil_lol:

Posted

[quote name='kamila.m']Jakoś na początku maja, tak oto link [url=http://www.lazuryt.com/szczenieta.htm]LAZURYT - Szczeni
Ale fajnie:loveu::loveu::loveu: Też chce drugiego yorka:loveu:
Z Lazurytu:loveu: Super! Na pewno śliczna będzie:loveu:

Posted

Cześć :)
Ale fajnie że bedziecie mieć też sunie:loveu:
Ja też bym chciała towarzyszkę dla Fibi, ale boję sie że sobie już rady nie dam z dwójką małych dzieci i dwójką szczeniaczków:evil_lol::roll:

Posted

***Paulina*** napisał(a):
Ale fajnie:loveu::loveu::loveu: Też chce drugiego yorka:loveu:
Z Lazurytu:loveu: Super! Na pewno śliczna będzie:loveu:

No mam taką nadzieje, psiurki z tej hodowli mają podobny typ urody do Lulka, właśnie o to mi chodziło:loveu::loveu::loveu:

Posted

kamila.m napisał(a):
No Tosiek to gość, prawdziwy mężczyzna, a nie piszczący Lulek:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

W zeszły wikend byliśmy u siostry a tam jest dziecko 3 letnie,a Tosiek niestety takich nie cierpi to jak się mała do niego zbliżyła to pewnie ze strachu udało mu się wskoczyć na wersalke.Tylko że ona sporo niższa niż u mnie.

Luluś też się pewnie jeszcze nauczy.
Ale je żeli dobrze patrzylam to u Ciebie żaden dywanik nie leży kolo rogówki i napewno dlatego Luluś nie schodzi bo się boi że się poślizgnie.Z Tośkiem bylo to samo.

Posted

ewa2909 napisał(a):
To Tosiek lepszy,przynajmiej sam zlezie:evil_lol:

No Tosiek to gość, prawdziwy mężczyzna, a nie piszczący Lulek:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

***Paulina*** napisał(a):
Planujecie ją wystawiać???

Tak, już od szczeniąt. Z Lulusiem trochę zwlekałam i teraz jakoś się zebrać nie mogą . a tak od razu na głęboką wodę;)

Posted

laurin napisał(a):
Cześć :)
Ale fajnie że bedziecie mieć też sunie:loveu:
Ja też bym chciała towarzyszkę dla Fibi, ale boję sie że sobie już rady nie dam z dwójką małych dzieci i dwójką szczeniaczków:evil_lol::roll:

Pewnie, ale jak maluszek się podrośnie to będziesz mogła pomyśleć. I tak fajnie, ze maleństwo będzie od urodzenia z Fibuną. Zobaczysz jak się kochać będą:loveu::loveu::loveu::loveu: