Karolina. Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Przyszliśmy się przywitać :hand: Co tam u was słychać? :razz: Quote
ewa2909 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Kamlko gdzie się podziewacie??????? Ze słoneczkiem przyszliśmy:loveu::loveu::loveu: Quote
kamila.m Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 Witamy goraco :loveu: . Mieliśmy niezlego pecha : laptop popsuł się na amen , a w stacjonarnym wysiadła klawiatura :placz: . Tak wiec dopiero teraz mogę sie odezwac:multi: Pozdrawiamy :loveu: Quote
***Paulina*** Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Cześć:bye: Jak tam Luluś???:loveu: Kiedy nowe fotki??? Quote
kamila.m Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 ***Paulina*** napisał(a):Cześć:bye: Jak tam Luluś???:loveu: Kiedy nowe fotki??? Dziś wieczorem coś wkleję. Buziole:calus::loveu: Quote
kamila.m Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 [quote name='Karolina&Lucky']Przyszliśmy się przywitać :hand: Co tam u was słychać? :razz: Witamy się gorąco. U nas wszystko ok. dziś byliśmy u fryzjera. Wieczorem wstawię fotki to zobaczycie efekty:loveu::loveu::loveu: Quote
***Paulina*** Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 kamila.m napisał(a):Dziś wieczorem coś wkleję. Buziole:calus::loveu: Super:multi::multi::multi: Quote
ewa2909 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 kamila.m napisał(a):Witamy się gorąco. U nas wszystko ok. dziś byliśmy u fryzjera. Wieczorem wstawię fotki to zobaczycie efekty:loveu::loveu::loveu: Ojej, a co z wystawami???? Dawaj foćki bo jestem bardzo ciekawa jak Luluś teraz wygląda:evil_lol: Ja też się zastanawiam nad fryzjerem,ale dorwałam super kosmetyki po których 4 dzień i wogóle nie robią się kołtunki i znowu mam dylemata cz go ścinać czy nie.:roll: Quote
laurin Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 CZEŚĆ:multi: ścięliście włoski :-( ale przecież już nawet papilotki były :-( zdjęcia:multi: zdjęcia:multi: Quote
ewa2909 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 kamila.m napisał(a):Witamy się gorąco. U nas wszystko ok. dziś byliśmy u fryzjera. Wieczorem wstawię fotki to zobaczycie efekty:loveu::loveu::loveu: Kamilko kiedy u Ciebie zaczyna sie wieczór????????????:mad::mad::mad: Quote
***Paulina*** Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Już jest wieczór. Czekamy na fotki:loveu: Szkoda że ścięłaś mu włoski, pięknie by się prezentował na ringu i ocenki też na pewno by były piękne:loveu::loveu::loveu: My też się wybieramy do fryzjera:loveu: Quote
kamila.m Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 ***Paulina*** napisał(a):Już jest wieczór. Czekamy na fotki:loveu: Szkoda że ścięłaś mu włoski, pięknie by się prezentował na ringu i ocenki też na pewno by były piękne:loveu::loveu::loveu: My też się wybieramy do fryzjera:loveu: Ja go nie obcięłam tylko podcięłam tzn. uszka, pod łapkami, obcięła mu pani też pazurki i trochę wycięła koło oczek i to wszystko. Ja wiem, że yorczki jak się chce wystawiać to nie wolno ścinać;););) Quote
kamila.m Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 ewa2909 napisał(a):Kamilko kiedy u Ciebie zaczyna sie wieczór????????????:mad::mad::mad: U mnie to chyba gdzieś koło 23. Normalnie nie mam czasu nawet na chwilę usiąść, dopero tak o tej godzinie mogę coś wkleić. Buziole:loveu::loveu::loveu: Quote
kamila.m Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 [quote name='laurin']http://images44.fotosik.pl/76/926551e69c9f360cmed.jpg :loveu::loveu::loveu: ślicznotek:loveu: ja już uciekam :) słodkich snów:p Dzięki bardzo. Nawzajem;););) Quote
kamila.m Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 A oto obiecane zdjęcia:loveu::loveu::loveu: Quote
laurin Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 http://images44.fotosik.pl/76/926551e69c9f360cmed.jpg :loveu::loveu::loveu: ślicznotek:loveu: ja już uciekam :) słodkich snów:p Quote
***Paulina*** Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 kamila.m napisał(a):Ja go nie obcięłam tylko podcięłam tzn. uszka, pod łapkami, obcięła mu pani też pazurki i trochę wycięła koło oczek i to wszystko. Ja wiem, że yorczki jak się chce wystawiać to nie wolno ścinać;););) A no to dobrze:loveu::multi::loveu: Fotki super! Luluś jest prześliczny:loveu::loveu::loveu: Quote
Zuza i Noddy Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Prześliczny Lulek :loveu: a tak poza tym to bardzo mi się jego imię podoba :eviltong: Quote
kamila.m Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 Zuza i Noddy napisał(a):Prześliczny Lulek :loveu: a tak poza tym to bardzo mi się jego imię podoba :eviltong: Dziękujemy bardzo, to nasz synek wybiera imię dla Lulusia:loveu::loveu: Quote
kamila.m Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 ***Paulina*** napisał(a):A no to dobrze:loveu::multi::loveu: Fotki super! Luluś jest prześliczny:loveu::loveu::loveu: Dziękujemy bardzo. Buziaki ślemy gorące:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
ewa2909 Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Cześć Kamilko Luluś śliczniutki jak zawsze,prosimy o więcej foćków Quote
kamila.m Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 ewa2909 napisał(a):Cześć Kamilko Luluś śliczniutki jak zawsze,prosimy o więcej foćków Witamy, ok. postaram się, ale weekend szkoła:loveu::loveu::loveu: Quote
ewa2909 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Cześć Kamilko Ale szkoła nie trwa cały dzień:eviltong: Quote
Recommended Posts