kamila.m Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 Już po wszystkim, ząbki wyrwane. Lulś dzielnie zniósł narkozę i był bardzo dzielny. Teraz jest jeszcze trochę zakręcony, ale grzecznie wtula się w swoją pańcie. Kamień spadł mi z serca, że wszystko dobrze się skończyło:multi::multi::multi: Quote
dysia-u Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 zapomniałam ci powiedzieć ale pewnie wet to zrobił - mocz mu na razie karme albo inne miękie jedzonko dawaj. Żeby sobie dziąsełek nie poranił:shake: Quote
Karolina. Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [FONT="Century Gothic"]Dzielny chłopak[/FONT] :loveu: Quote
kamila.m Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 dysia-u napisał(a):no to super :loveu: dobrze że macie już to za sobą :multi: Dziękujemy bardzo:loveu: No strasznie skaczą, nie raz to ani ładu ani składu się temat układa:roll: Quote
kamila.m Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 [quote name='Karolina&Lucky'][FONT=Century Gothic]Dzielny chłopak[/FONT] :loveu: Dziękujemy :loveu::loveu::loveu: Quote
dysia-u Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 w mleku może nie bo grożba łupieżu i dolegliwości żołądkowych. Moja też miała usówane ale nie brała żadnych antyb. :shake: może to nie takie konieczne a szkoda ją na próżno faszerować. ale napewno odezwą się zaraz doświadczone dogomaniaczki to będziesz wiedzić. U nas było ok i bez żadnych leków. Wyrwane, zagojone i cool:loveu: Quote
kamila.m Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 dysia-u napisał(a):zapomniałam ci powiedzieć ale pewnie wet to zrobił - mocz mu na razie karme albo inne miękie jedzonko dawaj. Żeby sobie dziąsełek nie poranił:shake: Tak wet mi wspominał, ale bardzo dziękuje za troskę!!! Tylko się zastanawiam w czym w wodzie czy w mleczku? Bo nie wiem? W sobotę idziemy na jeszcze jeden zastrzyk z antybiotykiem, by się jakieś zakażenie nie wdało:shake::shake: Quote
kamila.m Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 dysia-u napisał(a):w mleku może nie bo grożba łupieżu i dolegliwości żołądkowych. Moja też miała usówane ale nie brała żadnych antyb. :shake: może to nie takie konieczne a szkoda ją na próżno faszerować. ale napewno odezwą się zaraz doświadczone dogomaniaczki to będziesz wiedzić. U nas było ok i bez żadnych leków. Wyrwane, zagojone i cool:loveu: Może i racja, ale to tylko jeden zastrzyk po 48 godzinach od usunięci ząbków. Mamy patrzeć czy dziońsła są opuchnięte i czerwone jeśli tak to trzeba będzie ten zastrzyk, a jak pójdziemy w sobotę i wet zajrzy i będzie ok. to Luluś najprawdopodobniej go nie dostanie. To w takim razie może być woda? Quote
***Paulina*** Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 No to super że wszystko jest dobrze... Ile ząbków wyrywaliście??? Ile płaciliście??? Bo znajoma mojej koleżanki mówiła że ponoć biorą 100zł za ząbka...... Quote
kamila.m Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 Były trzy kły do rwania: jeden na dole i dwa na górze. Za wszystko zapłaciliśmy 170 zł Quote
***Paulina*** Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='kamila.m']Były trzy kły do rwania: jeden na dole i dwa na górze. Za wszystko zapłaciliśmy 170 zł Jejku... Aż trzy??? Ile to trwało? Bo nie wiem czy czasami z Kati nie będę musiała się przejść do weta... Quote
ewa2909 Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Dzielny Luluś ma już rwanko za sobą,a ja nie mogę się zebrać żeby iść do weta i umówić sie na zabieg Cześć Kamilka:loveu::loveu::loveu: Mizianko dla Lulusia:loveu::loveu::loveu: Quote
laurin Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [FONT=Verdana]Dzielny Luluś i dzielna Pancia :loveu: Super że macie już to za sobą, przynajmniej już się stresować nie musicie. buziaczki :kiss_2:[/FONT] Quote
kamila.m Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 ewa2909 napisał(a):Dzielny Luluś ma już rwanko za sobą,a ja nie mogę się zebrać żeby iść do weta i umówić sie na zabieg Cześć Kamilka:loveu::loveu::loveu: Mizianko dla Lulusia:loveu::loveu::loveu: Dziękujemy bardzo. Ewciu nie ma co czekać, podobno po, 12 miesiącu już jest jakieś większe prawdopodobieństwo, że ząbki podczas rwania się pokruszą. A wtedy w środku zostaje korzeń i trzeba przecinać dziąsła :shake::shake::shake: Quote
kamila.m Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 [quote name='laurin'][FONT=Verdana]Dzielny Luluś i dzielna Pancia :loveu: Super że macie już to za sobą, przynajmniej już się stresować nie musicie. buziaczki :kiss_2:[/FONT] My z tego powodu też bardzo się cieszymy. Luluś już dziś jakby nigdy nic zajadał śniadanko od rana( oczywiście mokre jeszcze):loveu::loveu::loveu: Quote
kamila.m Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 ***Paulina*** napisał(a):Jejku... Aż trzy??? Ile to trwało? Bo nie wiem czy czasami z Kati nie będę musiała się przejść do weta... Z uśpieniem, rwaniem i wybudzeniem około 1,5. Parę dni przed jeszcze Luluś miał robioną morfologię:loveu: Quote
ewa2909 Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 kamila.m napisał(a):Dziękujemy bardzo. Ewciu nie ma co czekać, podobno po, 12 miesiącu już jest jakieś większe prawdopodobieństwo, że ząbki podczas rwania się pokruszą. A wtedy w środku zostaje korzeń i trzeba przecinać dziąsła :shake::shake::shake: Cześć Kamilko:loveu::loveu::loveu: Chyba się jutro wybiore z Toskiem umówić się na rwanie:-( Quote
kamila.m Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 ewa2909 napisał(a):Cześć Kamilko:loveu::loveu::loveu: Chyba się jutro wybiore z Toskiem umówić się na rwanie:-( Bardzo dobra decyzja Ewciu, napisz czy byłaś?;) Quote
ewa2909 Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 kamila.m napisał(a):Bardzo dobra decyzja Ewciu, napisz czy byłaś?;) Cześć Kamilko:loveu: Niestety leże chora w łóżeczku.:placz: Quote
dysia-u Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 oj Ewcia pewnieś się tej wizyty wystraszyłaaaa :mad: Quote
kamila.m Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 ewa2909 napisał(a):Cześć Kamilko:loveu: Niestety leże chora w łóżeczku.:placz: Witamy się.! Oj Ewciu to nie dobrze:shake::shake::shake: Wyleż to moja droga, bo teraz to takie mutanty, że nie wiadomo, co to może być. Z głupiego przeziębienia może zrobić się coś o wiele groźnego. Buziole:loveu::loveu::loveu: Quote
kamila.m Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 dysia-u napisał(a):oj Ewcia pewnieś się tej wizyty wystraszyłaaaa :mad: Ja też to wszystko przezywałam bardziej. Lulka uśpili i cześć, a ja chodziłam po korytarzu w tę i z powrotem z nerwów:shake::shake::shake: Quote
dysia-u Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 u nas nie tylko zęby ale i sterylka :roll: wszystko musieliśmy wziąć na klate :angryy: Quote
ewa2909 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Cześć Kamilko :loveu::loveu::loveu:Gdzie się podziewacie:mad::mad::mad: Quote
Recommended Posts