Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Już po wszystkim, ząbki wyrwane. Lulś dzielnie zniósł narkozę i był bardzo dzielny. Teraz jest jeszcze trochę zakręcony, ale grzecznie wtula się w swoją pańcie. Kamień spadł mi z serca, że wszystko dobrze się skończyło:multi::multi::multi:

• Replies 642
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dysia-u napisał(a):
no to super :loveu: dobrze że macie już to za sobą :multi:

Dziękujemy bardzo:loveu: No strasznie skaczą, nie raz to ani ładu ani składu się temat układa:roll:

Posted

w mleku może nie bo grożba łupieżu i dolegliwości żołądkowych. Moja też miała usówane ale nie brała żadnych antyb. :shake: może to nie takie konieczne a szkoda ją na próżno faszerować. ale napewno odezwą się zaraz doświadczone dogomaniaczki to będziesz wiedzić. U nas było ok i bez żadnych leków. Wyrwane, zagojone i cool:loveu:

Posted

dysia-u napisał(a):
zapomniałam ci powiedzieć ale pewnie wet to zrobił - mocz mu na razie karme albo inne miękie jedzonko dawaj. Żeby sobie dziąsełek nie poranił:shake:

Tak wet mi wspominał, ale bardzo dziękuje za troskę!!! Tylko się zastanawiam w czym w wodzie czy w mleczku? Bo nie wiem? W sobotę idziemy na jeszcze jeden zastrzyk z antybiotykiem, by się jakieś zakażenie nie wdało:shake::shake:

Posted

dysia-u napisał(a):
w mleku może nie bo grożba łupieżu i dolegliwości żołądkowych. Moja też miała usówane ale nie brała żadnych antyb. :shake: może to nie takie konieczne a szkoda ją na próżno faszerować. ale napewno odezwą się zaraz doświadczone dogomaniaczki to będziesz wiedzić. U nas było ok i bez żadnych leków. Wyrwane, zagojone i cool:loveu:

Może i racja, ale to tylko jeden zastrzyk po 48 godzinach od usunięci ząbków. Mamy patrzeć czy dziońsła są opuchnięte i czerwone jeśli tak to trzeba będzie ten zastrzyk, a jak pójdziemy w sobotę i wet zajrzy i będzie ok. to Luluś najprawdopodobniej go nie dostanie. To w takim razie może być woda?

Posted

[quote name='kamila.m']Były trzy kły do rwania: jeden na dole i dwa na górze. Za wszystko zapłaciliśmy 170 zł
Jejku... Aż trzy??? Ile to trwało?
Bo nie wiem czy czasami z Kati nie będę musiała się przejść do weta...

Posted

Dzielny Luluś ma już rwanko za sobą,a ja nie mogę się zebrać żeby iść do weta i umówić sie na zabieg
Cześć Kamilka:loveu::loveu::loveu:
Mizianko dla Lulusia:loveu::loveu::loveu:

Posted

ewa2909 napisał(a):
Dzielny Luluś ma już rwanko za sobą,a ja nie mogę się zebrać żeby iść do weta i umówić sie na zabieg
Cześć Kamilka:loveu::loveu::loveu:
Mizianko dla Lulusia:loveu::loveu::loveu:

Dziękujemy bardzo. Ewciu nie ma co czekać, podobno po, 12 miesiącu już jest jakieś większe prawdopodobieństwo, że ząbki podczas rwania się pokruszą. A wtedy w środku zostaje korzeń i trzeba przecinać dziąsła :shake::shake::shake:

Posted

[quote name='laurin'][FONT=Verdana]Dzielny Luluś i dzielna Pancia :loveu:

Super że macie już to za sobą, przynajmniej już się stresować nie musicie.

buziaczki :kiss_2:
[/FONT]
My z tego powodu też bardzo się cieszymy. Luluś już dziś jakby nigdy nic zajadał śniadanko od rana( oczywiście mokre jeszcze):loveu::loveu::loveu:

Posted

***Paulina*** napisał(a):
Jejku... Aż trzy??? Ile to trwało?
Bo nie wiem czy czasami z Kati nie będę musiała się przejść do weta...

Z uśpieniem, rwaniem i wybudzeniem około 1,5. Parę dni przed jeszcze Luluś miał robioną morfologię:loveu:

Posted

kamila.m napisał(a):
Dziękujemy bardzo. Ewciu nie ma co czekać, podobno po, 12 miesiącu już jest jakieś większe prawdopodobieństwo, że ząbki podczas rwania się pokruszą. A wtedy w środku zostaje korzeń i trzeba przecinać dziąsła :shake::shake::shake:

Cześć Kamilko:loveu::loveu::loveu:
Chyba się jutro wybiore z Toskiem umówić się na rwanie:-(

Posted

ewa2909 napisał(a):
Cześć Kamilko:loveu:
Niestety leże chora w łóżeczku.:placz:

Witamy się.! Oj Ewciu to nie dobrze:shake::shake::shake: Wyleż to moja droga, bo teraz to takie mutanty, że nie wiadomo, co to może być. Z głupiego przeziębienia może zrobić się coś o wiele groźnego. Buziole:loveu::loveu::loveu:

Posted

dysia-u napisał(a):
oj Ewcia pewnieś się tej wizyty wystraszyłaaaa :mad:

Ja też to wszystko przezywałam bardziej. Lulka uśpili i cześć, a ja chodziłam po korytarzu w tę i z powrotem z nerwów:shake::shake::shake: