Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 642
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ewa2909 napisał(a):
No to na to wychodzi że ja Tośka głodze:eviltong::eviltong::eviltong:,już Luluś go prześcignoł w wadze:-(.O,a Tosiek dzisiaj kończy już 10miesięcy:loveu:

To ile Tosieczek waży Ewciu?. W czwartek idziemy rwać ząbki:placz::placz::placz:

Posted

kamila.m napisał(a):
To ile Tosieczek waży Ewciu?. W czwartek idziemy rwać ząbki:placz::placz::placz:

Kamilko on tylko dobija do 1.600kg w wikend jak dostaje gotowane.Ale wtedy obrabia pierwszego dnia miske swoją i Aksy jak ta nie zdąży zjeść:placz::placz::placz:.Drugiego to musi cały dzień poleżeć w misce co by mocy urzędowej nabrało:shake:.Podejrzewam że gdybym chciała dać mu te gotowane jeszcze na 3 dzień to by wcale już tego nie ruszył.

Posted

ewa2909 napisał(a):
Kamilko on tylko dobija do 1.600kg w wikend jak dostaje gotowane.Ale wtedy obrabia pierwszego dnia miske swoją i Aksy jak ta nie zdąży zjeść:placz::placz::placz:.Drugiego to musi cały dzień poleżeć w misce co by mocy urzędowej nabrało:shake:.Podejrzewam że gdybym chciała dać mu te gotowane jeszcze na 3 dzień to by wcale już tego nie ruszył.

Z Luluśkiem jest tak samo weekendu oczekuje jak zbawienie, normalnie jak wyciągam mięcho z lodówki to mało co nie wyjdzie z siebie, a patem przez dwa dni nie rusza chrupek, aż zgłodnieje na maksa:shake::shake::shake:

Posted

dysia-u napisał(a):
głaski dla maluszka , choć teraz to pewnie już młodzież:loveu:

Dziękujemy. Wzrostem maluszek, ale duchem już to prawda młodzież:loveu::loveu::loveu:

Posted

Kamilko doszedł już Ci ten drugi olejek do czesania Lulusia?
Mi zaraz będzie się kończył ten norkowy z bioo-groomu,i za bardz nie wiem co zamówić bo tego norkowego to Aksa nie cierpi:shake:

Posted

ewa2909 napisał(a):
Kamilko doszedł już Ci ten drugi olejek do czesania Lulusia?
Mi zaraz będzie się kończył ten norkowy z bioo-groomu,i za bardz nie wiem co zamówić bo tego norkowego to Aksa nie cierpi:shake:

Ewciu męczę jeszcze ten milk bio - groom, ale tamten mi już przyszedł i czeka na swoją kolej, nie używałam go jeszcze, ale pachnie jak tan norowy. Poza tym nie jest w spryskiwaczu, ale można go rozcieńczać i wlać do butelki z spryskiwaczem i stosować jak norkowy. Wydaje mi, że wszystkie produkty bio - groom mają tę samą nutę zapachową i ten też może Aksie nie przypasować:shake::shake:

Posted

kamila.m napisał(a):
Dziękujemy bardzo, on to ma dobrze , bo nie świadomy jest tego co go czeka , ja za to cała w nerwach już jestem:placz::placz::placz:

napewno wszystko będzie ok :loveu:

WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ DLA LULUSIA :new-bday:
:BIG::smilecol::BIG::smilecol::BIG:

... a prezencik był :mad:

Posted

Więc musze jeszcze zapytać się Darii jak to jest z tym preparatem u niej.
Ona ma z All systemu.Zobacze może ten wezme zamówie.
Luluś też sie tak zachowuje jak Aksa po wypsikaniu nim?????????

Posted

ewa2909 napisał(a):
Więc musze jeszcze zapytać się Darii jak to jest z tym preparatem u niej.
Ona ma z All systemu.Zobacze może ten wezme zamówie.
Luluś też sie tak zachowuje jak Aksa po wypsikaniu nim?????????

Prycha, kicha nie nawiedzi go, ale Lulek to chyba żaden by nie pasował. Lulek jak prawdziwy facet nie nienawidzi kompania, czesania itp. Najlepiej to smrodkiem;) być :multi:

Posted

laurin napisał(a):
napewno wszystko będzie ok :loveu:

WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ DLA LULUSIA :new-bday:
:BIG::smilecol::BIG::smilecol::BIG:

... a prezencik był :mad:

Dziękujemy bardzo za życzenia i słowa otuchy. A tak był tylko nie ja Lulusiowi, a Luluś mi. Jak przyszłam z pracy to nasiusiał przy drzwiach.:loveu:

Posted

kamila.m napisał(a):
Dziękujemy bardzo za życzenia i słowa otuchy. A tak był tylko nie ja Lulusiowi, a Luluś mi. Jak przyszłam z pracy to nasiusiał przy drzwiach.:loveu:

To z radości że pancia wróciła:evil_lol:

Posted

laurin napisał(a):
hehehe napewno :evil_lol:
Fibi też czasem się posiusia

Najśmieszniejsze jest to,że jak siusia na dworze to podnosi nogę, a w domu go podpatrzyłam i robi jak szczeniak:evil_lol::evil_lol::evil_lol: