ewa2909 Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 kamila.m napisał(a):Mam nadzieje, że nas po drodze nie zasypie śnieg :shake::shake::shake: Jakoś się poznamy, wychodzicie na ring o godz. 10:15 ?;););) Ale będzie zakogo trzymac kciuki:loveu: Ciekawe czy mi paluszków wystarczy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Kamilko Ty chyba jako jedyna z chłopakiem jedziesz?No chyba że Leydyyork będzie wystawiać Cesiego Quote
Aurunia Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 kamila.m napisał(a):Mam nadzieje, że nas po drodze nie zasypie śnieg :shake::shake::shake: Jakoś się poznamy, wychodzicie na ring o godz. 10:15 ?;););) My nie rasa ocena zaczyna się od psów klasy szczeniąt i tak dalej aż do chempionów a dopiero po tem wchodzę z Zahi. My będziemy na miejscu około 9 bo chce z dziewczynami pochodzić jeszcze po ringu. ;) Także trochę czasu do oceny mamy. Jakby co będę miała na sobie czerwoną bluzkę z krutkim rękawem pod nią czerny swetr i na niej czarny pasek (to raczej powinnać mie poznać :evil_lol:). My będziemy na pewno. A jak śnieg będzie to nie będziecie?? Quote
Aurunia Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 ewa2909 napisał(a):Ale będzie zakogo trzymac kciuki:loveu: Ciekawe czy mi paluszków wystarczy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Kamilko Ty chyba jako jedyna z chłopakiem jedziesz?No chyba że Leydyyork będzie wystawiać Cesiego Wcale nie bo Kasia (iberia) wystawia Enza i Marta jego brata a lady york nie ma na liście wystawców z tego co wiem nie będzie jej na wystawie :roll: Quote
kamila.m Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 ewa2909 napisał(a):Ale będzie zakogo trzymac kciuki:loveu: Ciekawe czy mi paluszków wystarczy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Kamilko Ty chyba jako jedyna z chłopakiem jedziesz?No chyba że Leydyyork będzie wystawiać Cesiego No chyba, z tego co widzę, ale my w Bydgoszczy tylko widzami będziemy:shake::shake::shake: Quote
kamila.m Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 Aurunia napisał(a):Wcale nie bo Kasia (iberia) wystawia Enza i Marta jego brata a lady york nie ma na liście wystawców z tego co wiem nie będzie jej na wystawie :roll: E to fajnie, że chłopoki będą:loveu::loveu::loveu: Quote
kamila.m Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 Aurunia napisał(a):My nie rasa ocena zaczyna się od psów klasy szczeniąt i tak dalej aż do chempionów a dopiero po tem wchodzę z Zahi. My będziemy na miejscu około 9 bo chce z dziewczynami pochodzić jeszcze po ringu. ;) Także trochę czasu do oceny mamy. Jakby co będę miała na sobie czerwoną bluzkę z krutkim rękawem pod nią czerny swetr i na niej czarny pasek (to raczej powinnać mie poznać :evil_lol:). My będziemy na pewno. A jak śnieg będzie to nie będziecie?? Super na pewno Cię poznam. My powinnyśmy być około 10 godz. Mam nadzieje, że nie będzie bardzo padać bo do Bydgoszczy mamy 400 km. Więc warunki na drodze ważna rzecz.;) Quote
ewa2909 Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 [quote name='kamila.m']Super na pewno Cię poznam. My powinnyśmy być około 10 godz. Mam nadzieje, że nie będzie bardzo padać bo do Bydgoszczy mamy 400 km. Więc warunki na drodze ważna rzecz.;) Witamy się Walentynkowo:loveu::loveu::loveu: Quote
kamila.m Posted February 14, 2009 Author Posted February 14, 2009 [quote name='ewa2909']Witamy się Walentynkowo:loveu::loveu::loveu: A my już w Bydgoszczy, zaczęło się wielkie odliczanie przed jutrzejszą wystawą:loveu::loveu::loveu: Quote
ewa2909 Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 kamila.m napisał(a):A my już w Bydgoszczy, zaczęło się wielkie odliczanie przed jutrzejszą wystawą:loveu::loveu::loveu: Dobrze że dojechaliście :loveu::loveu::loveu:cali i zdrowi bo chyba w całej Polsce drogi nieciekawe:shake::shake::shake:. Trzymamy mocno kciuki za udany debiucik:kciuki::kciuki::kciuki: Czy trzeba będzie czekać na jakieś od Was wiadomości aż do poniedziałku??????Ja chiba umre z niepewności jak wam poszło. Dostane wcześniej jajiegoś sms-ka????????? Quote
kamila.m Posted February 14, 2009 Author Posted February 14, 2009 ewa2909 napisał(a):Dobrze że dojechaliście :loveu::loveu::loveu:cali i zdrowi bo chyba w całej Polsce drogi nieciekawe:shake::shake::shake:. Trzymamy mocno kciuki za udany debiucik:kciuki::kciuki::kciuki: Czy trzeba będzie czekać na jakieś od Was wiadomości aż do poniedziałku??????Ja chiba umre z niepewności jak wam poszło. Dostane wcześniej jajiegoś sms-ka????????? Cześć Ewciu, drogi takie sobie, ale na szczęście śnieg już nie padał jak jechaliśmy. My Lulka jutro nie będziemy niestety wystawiać, ponieważ najpierw postanowiliśmy podpatrzeć inne yoczki jak trzeba chodzić i prezentować się:crazyeye::crazyeye::crazyeye:. A Lulka musimy oswoić z tym całym hałasem. Jak tylko przyjedziemy to wstawię foty. Mam nadzieje, że poznam Aurunie i Zahire :loveu::loveu::loveu: Quote
kamila.m Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 Wystawa Bydgoszcz 2009 A to właścicielka, tatusia Lulusia A to Aurunia z Zahirą gratulacje za zdobycie pierwszego miejsca:multi::multi::multi: Quote
ewa2909 Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Ale śliczne focie.Kamilko nie ma się co dziwić że Luliuś taki malutki.Z tego co widzę to tatuś tyż knypek. A jakie ogólnie wrażenia,jak się zachowywał Luluś????????? Quote
kamila.m Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 ewa2909 napisał(a):Ale śliczne focie.Kamilko nie ma się co dziwić że Luliuś taki malutki.Z tego co widzę to tatuś tyż knypek. A jakie ogólnie wrażenia,jak się zachowywał Luluś????????? Na zdjęciu są siostry przyrodnie Lulka, dokładnie Luluś jest takim samym kurdupelkiem jak tatuś i cała jego rodzina:evil_lol: Wystawa super, pieski piękne tylko trochę ścisk był, ale stałam przy samiutkim ringu i widziałam wszystko z bliska:crazyeye: Pani sędzina sprawiała wrażenia ostrej, ale powiem szczerze, że wybierała pieski według również mego gustu. Luluś na początku trząsł trochę dupką ale potem się oswoił i nawet mi się podobało:loveu::loveu::loveu: Quote
Zuza i Noddy Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Fajne fotki, dobrze, że Lulek się przyzwyczaja, będziesz go wystawiać? Quote
kamila.m Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 Zuza i Noddy napisał(a):Fajne fotki, dobrze, że Lulek się przyzwyczaja, będziesz go wystawiać? Tak planowałam w czerwcu w szczecinie dopiero, ale nabrałam ochoty i może wcześniej go wystawię;) Quote
laurin Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 dziewczyny Wy tak mówice o tych wystawach, a ja to bym się chyba bardziej stresowała od tych wszystkich psiulków wziętych razem:roll: Jakoś stresują mnie publiczne występy :roll: Wiadomo, że na takiej wystawie to podziwiają pieski a nie patrzą na właścicieli, ale mimio wszystko:cool3: W jakim wieku jest Luluś, jakie ma wymiarki i ile waży ??? (jeśli można zapytac:oops:) Quote
ewa2909 Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 :eviltong:[quote name='laurin']dziewczyny Wy tak mówice o tych wystawach, a ja to bym się chyba bardziej stresowała od tych wszystkich psiulków wziętych razem:roll: Jakoś stresują mnie publiczne występy :roll: Wiadomo, że na takiej wystawie to podziwiają pieski a nie patrzą na właścicieli, ale mimio wszystko:cool3: W jakim wieku jest Luluś, jakie ma wymiarki i ile waży ??? (jeśli można zapytac:oops:) Tosiek był idealnym odbiciem Lulusia:eviltong::eviltong::eviltong: Ciekawe czy coś się zmieniło od miesiąca:evil_lol: Quote
ewa2909 Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Cześć Kamilka:loveu:i Luluś:loveu:i reszta domowników:loveu: Quote
ewa2909 Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 kamila.m napisał(a):Luluś jutro kończy 9 miesięcy i waży 1,7 kg; mierzy 20 cm wysokość, 21 długość. a z wystawą to ja sama nie wiem czy dam radę. Fajnie się patrzy, ale jak się trzeba przebiec z psem to myślę, że i ja będę miała tremę:oops::oops::oops: No to na to wychodzi że ja Tośka głodze:eviltong::eviltong::eviltong:,już Luluś go prześcignoł w wadze:-(.O,a Tosiek dzisiaj kończy już 10miesięcy:loveu: Quote
ewa2909 Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 kamila.m napisał(a):Witam, Ewcia witamy się wieczorowo i śniegowo:loveu::loveu::loveu: U nas też śliczniei biało na dworze.A i jeszcze mrożno:evil_lol: Quote
kamila.m Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 [quote name='laurin']dziewczyny Wy tak mówice o tych wystawach, a ja to bym się chyba bardziej stresowała od tych wszystkich psiulków wziętych razem:roll: Jakoś stresują mnie publiczne występy :roll: Wiadomo, że na takiej wystawie to podziwiają pieski a nie patrzą na właścicieli, ale mimio wszystko:cool3: W jakim wieku jest Luluś, jakie ma wymiarki i ile waży ??? (jeśli można zapytac:oops:) Luluś jutro kończy 9 miesięcy i waży 1,7 kg; mierzy 20 cm wysokość, 21 długość. a z wystawą to ja sama nie wiem czy dam radę. Fajnie się patrzy, ale jak się trzeba przebiec z psem to myślę, że i ja będę miała tremę:oops::oops::oops: Quote
kamila.m Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 ewa2909 napisał(a):Cześć Kamilka:loveu:i Luluś:loveu:i reszta domowników:loveu: Witam, Ewcia witamy się wieczorowo i śniegowo:loveu::loveu::loveu: Quote
kamila.m Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 ewa2909 napisał(a)::eviltong: Tosiek był idealnym odbiciem Lulusia:eviltong::eviltong::eviltong: Ciekawe czy coś się zmieniło od miesiąca:evil_lol: Ewciu oni nadal są swoimi odbiciami, w kapkę, w kapkę;););) Quote
Recommended Posts