kamila.m Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 [quote name='laurin']Ja też się dołączam :new-bday: Ile synek ma latek?[/quote] Dziękujemy bardzo bardzo :loveu::loveu::loveu: Wiktor właśnie skończył 6 lat:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Nawt nie wiem kiedy to zleciało:shake::shake::shake: Quote
laurin Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='kamila.m']Dziękujemy bardzo bardzo :loveu::loveu::loveu: Wiktor właśnie skończył 6 lat:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Nawt nie wiem kiedy to zleciało:shake::shake::shake:[/quote] Czas leci nieubłagalnie:shake::shake::shake::shake: Dzieciaczki rosną a my się starzejemy :placz: Quote
ewa2909 Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 A tu chiba miały być dzisiaj jakieś focie.:mad::mad::mad: Cześć Kamilko:loveu::loveu: Quote
ewa2909 Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='kamila.m']Cześć Ewcia , dopadło mnie niespodziewane szkolenie . Focie wstawię jutro ... ;) . Pozdrówka[/quote] No to sobie poczekam:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
kamila.m Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 Cześć Ewcia , dopadło mnie niespodziewane szkolenie . Focie wstawię jutro ... ;) . Pozdrówka Quote
kamila.m Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 Lulek po ściągnięciu papilotów:loveu::loveu::loveu: Buziole idę spać, bo jutro pobudka o 5:25. :shake::shake::shake: Quote
ewa2909 Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 ALE MA DŁUGLAŚNE WŁOSKI:loveu::loveu::loveu: Cześć Kamilka:loveu::loveu: Ooooooooooo piekarnik do chlibka:-o.Już się czuje zaproszona:evil_lol: Quote
kamila.m Posted February 11, 2009 Author Posted February 11, 2009 ewa2909 napisał(a):ALE MA DŁUGLAŚNE WŁOSKI:loveu::loveu::loveu: Cześć Kamilka:loveu::loveu: Ooooooooooo piekarnik do chlibka:-o.Już się czuje zaproszona:evil_lol: Zapraszamy na gorący chleb z chrupiąca skórką :cool3::cool3::cool3::cool3: Ewcia mów kiedy mam wstawiać:multi::multi::multi: Quote
ewa2909 Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 A dlaczego to Luluś na pierwszym zdjęciu ma pustą miseczke:mad::mad::mad: Mizianko dla biednego pieseczka:loveu::loveu::loveu: Pozdrowienia dla panci:loveu::loveu::loveu: Quote
Zuza i Noddy Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Super foteczki:loveu: Będziecie się wystawiać? Quote
kamila.m Posted February 11, 2009 Author Posted February 11, 2009 ewa2909 napisał(a):A dlaczego to Luluś na pierwszym zdjęciu ma pustą miseczke:mad::mad::mad: Mizianko dla biednego pieseczka:loveu::loveu::loveu: Pozdrowienia dla panci:loveu::loveu::loveu: Witaj Ewciu, bo to miska z wodą, a woda jest raczej przezroczysta i nie widać jej na zdjęciu:eviltong::eviltong::eviltong: Pancia dziękuje za pozdrowienia psiutek wymizany:loveu::loveu::loveu: Quote
kamila.m Posted February 11, 2009 Author Posted February 11, 2009 Zuza i Noddy napisał(a):Super foteczki:loveu: Będziecie się wystawiać? Dziękujemy, tak po raz pierwszy w czerwcu w Szczecinie;););) Quote
ewa2909 Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 kamila.m napisał(a):Dziękujemy, tak po raz pierwszy w czerwcu w Szczecinie;););) Buuuuuuuuu:placz::placz::placz:.Do Łodzi w maju nie przyjedziecie????????????:-( Quote
kamila.m Posted February 11, 2009 Author Posted February 11, 2009 ewa2909 napisał(a):Buuuuuuuuu:placz::placz::placz:.Do Łodzi w maju nie przyjedziecie????????????:-( Trochę mamy za dużo kilometrów do Łodzi ze Szczecina:-(:-(:-( Ale nie mówię ostatecznie nie:cool3::cool3::cool3: Quote
ewa2909 Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 kamila.m napisał(a):Trochę mamy za dużo kilometrów do Łodzi ze Szczecina:-(:-(:-( Ale nie mówię ostatecznie nie:cool3::cool3::cool3: My raczej nastepne wakacje spędzimy w Łodzi jak synuś będzie miał w czerwcu operacje:-(:-(:-( Quote
kamila.m Posted February 12, 2009 Author Posted February 12, 2009 ewa2909 napisał(a):My raczej nastepne wakacje spędzimy w Łodzi jak synuś będzie miał w czerwcu operacje:-(:-(:-( Pomyśl Ewciu, ile jeszcze wakacji jeszcze przed Wami, a synuś dzięki tej operacji na pewno będzie czuł się dużo lepiej. A morze przecież nie wyschnie , góry będą wciąż stały i na was czekały:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
ewa2909 Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 kamila.m napisał(a):Pomyśl Ewciu, ile jeszcze wakacji jeszcze przed Wami, a synuś dzięki tej operacji na pewno będzie czuł się dużo lepiej. A morze przecież nie wyschnie , góry będą wciąż stały i na was czekały:loveu::loveu::loveu::loveu: KAMILKO I MY TAK CAŁY CZAS POZYTYWNIE MYŚLIMY:loveu::loveu::loveu: Quote
Karolina. Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Witamy :multi: Luluś śliczny :loveu: A tak poza tym: Pozytywne myślenie to podstawa :happy1: Możecie mi wierzyć albo nie, ale pozytywne myślenie naprawdę dużo daje. Nie trzeba daleko szukać - niedwano moje dwie koleżanki startowały w konkursie recytatorskim. Jedna mówiła "Nie mam szans", natomiast druga myślała "Uda mi się". No i pewnie domyślacie się, która przeszła do następnego etapu - oczywiście ta druga. Trochę odbiegłam od tematu, ale zawsze należy myśleć pozytywnie i nigdy nie poddawać się. Dobranoc :sleep2: Quote
laurin Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 [quote name='Karolina&Lucky']Witamy :multi: Luluś śliczny :loveu: A tak poza tym: Pozytywne myślenie to podstawa :happy1: Możecie mi wierzyć albo nie, ale pozytywne myślenie naprawdę dużo daje. Nie trzeba daleko szukać - niedwano moje dwie koleżanki startowały w konkursie recytatorskim. Jedna mówiła "Nie mam szans", natomiast druga myślała "Uda mi się". No i pewnie domyślacie się, która przeszła do następnego etapu - oczywiście ta druga. Trochę odbiegłam od tematu, ale zawsze należy myśleć pozytywnie i nigdy nie poddawać się. pozytywne myślenie - OCZYWIŚCIE to jest podstawa. NIGDY NIE MOŻNA SIĘ PODDAWAĆ :shake: ale mimo wszystko życie i związane z nim zdarzenia...to nie konkurs recytatorski...:shake: Quote
dysia-u Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 laurin napisał(a):pozytywne myślenie - OCZYWIŚCIE to jest podstawa. NIGDY NIE MOŻNA SIĘ PODDAWAĆ :shake: ale mimo wszystko życie i związane z nim zdarzenia...to nie konkurs recytatorski...:shake: i dobrze , bo zawsze można mieć jeszcze szanse:loveu: Paskudne położenie istnieje tylko w umyśle a siła do pokonania przeszkody jest również w naszym umyśle :lol: Quote
Karolina. Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 To oczywiste, że życie to nie konkurs recytatorski. Ale to jest tylko przykład. Można znaleźć ich o wiele więcej. Bo pozytywne myślenie działa na każdą sferę naszego życia, i nie jest ważne, czy jest to "zwyczajny" konkurs (który dla kogoś może być w danej chwili najważniejszy), czy np. choroba. Oczywiste jest, że jeśli rodzina będzie mówiła choremu "Oj, przecież ty i tak nie wyzdrowiejesz" (chociaż nie znam takiej osoby która by tak mówiła) to mu nie pomoże przezwyciężyć tej choroby. Wręcz przeciwnie. Więc nie ma różnicy czy to są złe stopnie w szkole, niepowodzenia w pracy, w życiu. Nie ma znaczenia czy to jest coś błahego, czy poważnego, bo nasz umysł potrafi to przezwyciężyć. "Nigdy nie mów:"Nie potrafię!". Pokonuj lęk następującym stwierdzeniem: "Dzięki bezgranicznej mocy podświadomości nie ma dla mnie rzeczy niemożliwych!" " "Podświadomość przyjmie za prawdę i urzeczywistni wszystko, w cokolwiek świadomość niewzruszenie uwierzy. Uwierz w swoją dobrą gwiazdę, w Bożą inspirację, w słuszność swojej decyzji i we wszystkie dobrodziejstwa życia!" Obydwa cytaty z książki "Potęga Podświadomości" Josepha Murphiego A żeby nie robić offa, to czekamy na zdjęcia Lulusia :cool3: Pozdrawiam ;) Quote
kamila.m Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 [quote name='Karolina&Lucky']To oczywiste, że życie to nie konkurs recytatorski. Ale to jest tylko przykład. Można znaleźć ich o wiele więcej. Bo pozytywne myślenie działa na każdą sferę naszego życia, i nie jest ważne, czy jest to "zwyczajny" konkurs (który dla kogoś może być w danej chwili najważniejszy), czy np. choroba. Oczywiste jest, że jeśli rodzina będzie mówiła choremu "Oj, przecież ty i tak nie wyzdrowiejesz" (chociaż nie znam takiej osoby która by tak mówiła) to mu nie pomoże przezwyciężyć tej choroby. Wręcz przeciwnie. Więc nie ma różnicy czy to są złe stopnie w szkole, niepowodzenia w pracy, w życiu. Nie ma znaczenia czy to jest coś błahego, czy poważnego, bo nasz umysł potrafi to przezwyciężyć. "Nigdy nie mów:"Nie potrafię!". Pokonuj lęk następującym stwierdzeniem: "Dzięki bezgranicznej mocy podświadomości nie ma dla mnie rzeczy niemożliwych!" " "Podświadomość przyjmie za prawdę i urzeczywistni wszystko, w cokolwiek świadomość niewzruszenie uwierzy. Uwierz w swoją dobrą gwiazdę, w Bożą inspirację, w słuszność swojej decyzji i we wszystkie dobrodziejstwa życia!" Obydwa cytaty z książki "Potęga Podświadomości" Josepha Murphiego A żeby nie robić offa, to czekamy na zdjęcia Lulusia :cool3: Pozdrawiam ;) Podświadomość to na nasz szósty zmysł. Dlatego jak każdy zmysł ma wielkie znaczenie dla naszego życia. To nasza siła motor napędowy naszego istnienia. Drzemie w niej wielka niezbadana moc. Gdzieś przeczytałam w necie, że jeśli kiedykolwiek człowiek zapanuje nad podświadomością to zgłębi możliwość samowyleczenia. Więc trzeba zawsze mówić jutro będzie nowy dzień, a ja uczynię wszystko by był lepszy od po poprzedniego:loveu::loveu::loveu: Quote
kamila.m Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 ewa2909 napisał(a):KAMILKO I MY TAK CAŁY CZAS POZYTYWNIE MYŚLIMY:loveu::loveu::loveu: I TAK EWCIU TRZYMAJ ,WSZYSTKO BĘDZIE OK:multi::multi::multi: (nie ma innej opcji) Quote
Aurunia Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 No to po jutrze się widzimy na wystawi. Mam nadzieje że jakoś się poznamy ;) Quote
kamila.m Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 Aurunia napisał(a):No to po jutrze się widzimy na wystawi. Mam nadzieje że jakoś się poznamy ;) Mam nadzieje, że nas po drodze nie zasypie śnieg :shake::shake::shake: Jakoś się poznamy, wychodzicie na ring o godz. 10:15 ?;););) Quote
Recommended Posts