Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='laurin']Ja też się dołączam :new-bday:

Ile synek ma latek?[/quote]

Dziękujemy bardzo bardzo :loveu::loveu::loveu: Wiktor właśnie skończył 6 lat:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Nawt nie wiem kiedy to zleciało:shake::shake::shake:

• Replies 642
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kamila.m']Dziękujemy bardzo bardzo :loveu::loveu::loveu: Wiktor właśnie skończył 6 lat:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Nawt nie wiem kiedy to zleciało:shake::shake::shake:[/quote]

Czas leci nieubłagalnie:shake::shake::shake::shake: Dzieciaczki rosną a my się starzejemy :placz:

Posted

[quote name='kamila.m']Cześć Ewcia , dopadło mnie niespodziewane szkolenie . Focie wstawię jutro ... ;) . Pozdrówka[/quote]
No to sobie poczekam:eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

ewa2909 napisał(a):
ALE MA DŁUGLAŚNE WŁOSKI:loveu::loveu::loveu:
Cześć Kamilka:loveu::loveu:

Ooooooooooo piekarnik do chlibka:-o.Już się czuje zaproszona:evil_lol:

Zapraszamy na gorący chleb z chrupiąca skórką :cool3::cool3::cool3::cool3: Ewcia mów kiedy mam wstawiać:multi::multi::multi:

Posted

A dlaczego to Luluś na pierwszym zdjęciu ma pustą miseczke:mad::mad::mad:
Mizianko dla biednego pieseczka:loveu::loveu::loveu:

Pozdrowienia dla panci:loveu::loveu::loveu:

Posted

ewa2909 napisał(a):
A dlaczego to Luluś na pierwszym zdjęciu ma pustą miseczke:mad::mad::mad:
Mizianko dla biednego pieseczka:loveu::loveu::loveu:

Pozdrowienia dla panci:loveu::loveu::loveu:

Witaj Ewciu, bo to miska z wodą, a woda jest raczej przezroczysta i nie widać jej na zdjęciu:eviltong::eviltong::eviltong: Pancia dziękuje za pozdrowienia psiutek wymizany:loveu::loveu::loveu:

Posted

ewa2909 napisał(a):
Buuuuuuuuu:placz::placz::placz:.Do Łodzi w maju nie przyjedziecie????????????:-(

Trochę mamy za dużo kilometrów do Łodzi ze Szczecina:-(:-(:-( Ale nie mówię ostatecznie nie:cool3::cool3::cool3:

Posted

kamila.m napisał(a):
Trochę mamy za dużo kilometrów do Łodzi ze Szczecina:-(:-(:-( Ale nie mówię ostatecznie nie:cool3::cool3::cool3:

My raczej nastepne wakacje spędzimy w Łodzi jak synuś będzie miał w czerwcu operacje:-(:-(:-(

Posted

ewa2909 napisał(a):
My raczej nastepne wakacje spędzimy w Łodzi jak synuś będzie miał w czerwcu operacje:-(:-(:-(

Pomyśl Ewciu, ile jeszcze wakacji jeszcze przed Wami, a synuś dzięki tej operacji na pewno będzie czuł się dużo lepiej. A morze przecież nie wyschnie , góry będą wciąż stały i na was czekały:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

kamila.m napisał(a):
Pomyśl Ewciu, ile jeszcze wakacji jeszcze przed Wami, a synuś dzięki tej operacji na pewno będzie czuł się dużo lepiej. A morze przecież nie wyschnie , góry będą wciąż stały i na was czekały:loveu::loveu::loveu::loveu:

KAMILKO I MY TAK CAŁY CZAS POZYTYWNIE MYŚLIMY:loveu::loveu::loveu:

Posted

Witamy :multi:
Luluś śliczny :loveu:

A tak poza tym:
Pozytywne myślenie to podstawa :happy1:

Możecie mi wierzyć albo nie, ale pozytywne myślenie naprawdę dużo daje. Nie trzeba daleko szukać - niedwano moje dwie koleżanki startowały w konkursie recytatorskim. Jedna mówiła "Nie mam szans", natomiast druga myślała "Uda mi się". No i pewnie domyślacie się, która przeszła do następnego etapu - oczywiście ta druga.

Trochę odbiegłam od tematu, ale zawsze należy myśleć pozytywnie i nigdy nie poddawać się.

Dobranoc :sleep2:

Posted

[quote name='Karolina&Lucky']Witamy :multi:
Luluś śliczny :loveu:
A tak poza tym:
Pozytywne myślenie to podstawa :happy1:
Możecie mi wierzyć albo nie, ale pozytywne myślenie naprawdę dużo daje. Nie trzeba daleko szukać - niedwano moje dwie koleżanki startowały w konkursie recytatorskim. Jedna mówiła "Nie mam szans", natomiast druga myślała "Uda mi się". No i pewnie domyślacie się, która przeszła do następnego etapu - oczywiście ta druga.
Trochę odbiegłam od tematu, ale zawsze należy myśleć pozytywnie i nigdy nie poddawać się.

pozytywne myślenie - OCZYWIŚCIE to jest podstawa.
NIGDY NIE MOŻNA SIĘ PODDAWAĆ :shake:

ale mimo wszystko życie i związane z nim zdarzenia...to nie konkurs recytatorski...:shake:

Posted

laurin napisał(a):
pozytywne myślenie - OCZYWIŚCIE to jest podstawa.
NIGDY NIE MOŻNA SIĘ PODDAWAĆ :shake:

ale mimo wszystko życie i związane z nim zdarzenia...to nie konkurs recytatorski...:shake:

i dobrze , bo zawsze można mieć jeszcze szanse:loveu: Paskudne położenie istnieje tylko w umyśle a siła do pokonania przeszkody jest również w naszym umyśle :lol:

Posted

To oczywiste, że życie to nie konkurs recytatorski. Ale to jest tylko przykład. Można znaleźć ich o wiele więcej.
Bo pozytywne myślenie działa na każdą sferę naszego życia, i nie jest ważne, czy jest to "zwyczajny" konkurs (który dla kogoś może być w danej chwili najważniejszy), czy np. choroba. Oczywiste jest, że jeśli rodzina będzie mówiła choremu "Oj, przecież ty i tak nie wyzdrowiejesz" (chociaż nie znam takiej osoby która by tak mówiła) to mu nie pomoże przezwyciężyć tej choroby. Wręcz przeciwnie. Więc nie ma różnicy czy to są złe stopnie w szkole, niepowodzenia w pracy, w życiu. Nie ma znaczenia czy to jest coś błahego, czy poważnego, bo nasz umysł potrafi to przezwyciężyć.

"Nigdy nie mów:"Nie potrafię!". Pokonuj lęk następującym stwierdzeniem:
"Dzięki bezgranicznej mocy podświadomości nie ma dla mnie rzeczy niemożliwych!" "

"Podświadomość przyjmie za prawdę i urzeczywistni wszystko, w cokolwiek świadomość niewzruszenie uwierzy. Uwierz w swoją dobrą gwiazdę, w Bożą inspirację, w słuszność swojej decyzji i we wszystkie dobrodziejstwa życia!"

Obydwa cytaty z książki "Potęga Podświadomości" Josepha Murphiego

A żeby nie robić offa, to czekamy na zdjęcia Lulusia :cool3:
Pozdrawiam ;)

Posted

[quote name='Karolina&Lucky']To oczywiste, że życie to nie konkurs recytatorski. Ale to jest tylko przykład. Można znaleźć ich o wiele więcej.
Bo pozytywne myślenie działa na każdą sferę naszego życia, i nie jest ważne, czy jest to "zwyczajny" konkurs (który dla kogoś może być w danej chwili najważniejszy), czy np. choroba. Oczywiste jest, że jeśli rodzina będzie mówiła choremu "Oj, przecież ty i tak nie wyzdrowiejesz" (chociaż nie znam takiej osoby która by tak mówiła) to mu nie pomoże przezwyciężyć tej choroby. Wręcz przeciwnie. Więc nie ma różnicy czy to są złe stopnie w szkole, niepowodzenia w pracy, w życiu. Nie ma znaczenia czy to jest coś błahego, czy poważnego, bo nasz umysł potrafi to przezwyciężyć.

"Nigdy nie mów:"Nie potrafię!". Pokonuj lęk następującym stwierdzeniem:
"Dzięki bezgranicznej mocy podświadomości nie ma dla mnie rzeczy niemożliwych!" "

"Podświadomość przyjmie za prawdę i urzeczywistni wszystko, w cokolwiek świadomość niewzruszenie uwierzy. Uwierz w swoją dobrą gwiazdę, w Bożą inspirację, w słuszność swojej decyzji i we wszystkie dobrodziejstwa życia!"

Obydwa cytaty z książki "Potęga Podświadomości" Josepha Murphiego

A żeby nie robić offa, to czekamy na zdjęcia Lulusia :cool3:
Pozdrawiam ;)

Podświadomość to na nasz szósty zmysł. Dlatego jak każdy zmysł ma wielkie znaczenie dla naszego życia. To nasza siła motor napędowy naszego istnienia. Drzemie w niej wielka niezbadana moc. Gdzieś przeczytałam w necie, że jeśli kiedykolwiek człowiek zapanuje nad podświadomością to zgłębi możliwość samowyleczenia. Więc trzeba zawsze mówić jutro będzie nowy dzień, a ja uczynię wszystko by był lepszy od po poprzedniego:loveu::loveu::loveu:

Posted

ewa2909 napisał(a):
KAMILKO I MY TAK CAŁY CZAS POZYTYWNIE MYŚLIMY:loveu::loveu::loveu:

I TAK EWCIU TRZYMAJ ,WSZYSTKO BĘDZIE OK:multi::multi::multi: (nie ma innej opcji)

Posted

Aurunia napisał(a):
No to po jutrze się widzimy na wystawi. Mam nadzieje że jakoś się poznamy ;)

Mam nadzieje, że nas po drodze nie zasypie śnieg :shake::shake::shake: Jakoś się poznamy, wychodzicie na ring o godz. 10:15 ?;););)